Şimdi Ara

FREEDOM FİGHTER 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç yıldan beri beklediğim ama devam oyunu gelmeye freedom fighter oyunu..oyun yarım kalmıştı 2 belkide 3 devam oyunu çıkabilecek kalitede bir oyundu..neden freedom fighter oyunu rafa kaldırıldı.. 700mb boyutu kaliteli senaryosu mükemmel oynanış ve zevk vermesi günümüz 10 gb boyutlu oyunlara bile taş çıkartır..muslukçuyu devam oyununda görmek isterdim..

FREEDOM FİGHTER 2

FREEDOM FİGHTER 2

FREEDOM FİGHTER 2

FREEDOM FİGHTER 2

FREEDOM FİGHTER 2

FREEDOM FİGHTER 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 14 Kasım 2012; 3:19:25 >

• Küçükken ne oynardım be..
  • Kane and Lynch Dead Men ve Kane and Lynch Dog Days adında iki oyun çıkardılar Freedom fighter'ın sonrasında.. evet zamanında güzel oyundu kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 14 Kasım 2012; 3:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Küçükken ne oynardım be..

bende çok vakit geçirdim..:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicans

Kane and Lynch Dead Men ve Kane and Lynch Dog Days adında iki oyun çıkardılar Freedom fighter'ın sonrasında.. evet zamanında güzel oyundu kardeşim...

bu oyunları oynamadım..bizim muslukçunun yerini tutar mı bilmem.. konuda yarım kalmıştı aslında kanalizasyon toplantı yerinde bitmişti..daha rusları amerikadan çıkartamamışlardı neden seriyi devam ettirmediler anlamdım..çok başarılı bir oyundu..

• Çok güzel bir oyundu.
  • defalarca bitirdim süper bir oyundu keşke çıkarsalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza33

defalarca bitirdim süper bir oyundu keşke çıkarsalar

3 defa bitirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: magicans

Kane and Lynch Dead Men ve Kane and Lynch Dog Days adında iki oyun çıkardılar Freedom fighter'ın sonrasında.. evet zamanında güzel oyundu kardeşim...

bu oyunları oynamadım..bizim muslukçunun yerini tutar mı bilmem.. konuda yarım kalmıştı aslında kanalizasyon toplantı yerinde bitmişti..daha rusları amerikadan çıkartamamışlardı neden seriyi devam ettirmediler anlamdım..çok başarılı bir oyundu..

Bence oynamalısın freedomun esintileri illaki var oyunda sonucta aynı firma yaptı oyunu denemelisin zevk alıcaksındır illaki kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 14 Kasım 2012; 17:47:32 >

• 5-6 kere bitirdim valla çok sürükleyici oyundu. hele hele müzikleri başkaydı.
  • olmazsa bakayım bu oyunlara formda dogs day için çok kötü diyorlar ama ilk oyun çok güzel olduğunu yazmışlar..freedom fighters oyununda bir şeyler alınca yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeehhhhhhhhh diye bir ses çıkıyrdu o da muhteşmdi...:DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

olmazsa bakayım bu oyunlara formda dogs day için çok kötü diyorlar ama ilk oyun çok güzel olduğunu yazmışlar..freedom fighters oyununda bir şeyler alınca yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeehhhhhhhhh diye bir ses çıkıyrdu o da muhteşmdi...:DDD

Üstad begenip begenmemek göreceli kavramlardır yani sana bağlı bu 1 oyun ilk cıktıgı zamanda cok eleştirilmişti ama gayet iyi bir oyundu Dog daysede camera olayı yüzünden sitem edenler oldu sanki arkadan birisi elinde kamera ile takip ediomuş hissi var oyunda ama benim hoşuma gitmişti atmosferi

oyna karar ver kardeşim izle bak buda 2 oyun hakkında video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 14 Kasım 2012; 19:40:17 >

• oyunun ismi guzelmis :p
  • bende kıza hastaydım..
  • Oynamıştım eskiden.
    Çok deli oyundu. Bir yeri geçemeyince sinirlenmiştim bırakmıştım.
  • Müzikleri harikaydı Sırf yeni müzikler için bile oyunun çıkmasını isteyebilirim.

• Bu oyun zamaninda tam bir sanat eseriydi ama devami gelmedi kotu oldu. Keske 2. oyununu yapsalar ama bu devirde bu kalitede oyun yapacaklarini zannetmiyorum. Ya grafik basarlar konu bombos olur yada konu saglam olur ama grafik olarak tas devri grafik ile gelir. Ortasi yok artik gunumuz oyunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu oyun zamaninda tam bir sanat eseriydi ama devami gelmedi kotu oldu. Keske 2. oyununu yapsalar ama bu devirde bu kalitede oyun yapacaklarini zannetmiyorum. Ya grafik basarlar konu bombos olur yada konu saglam olur ama grafik olarak tas devri grafik ile gelir. Ortasi yok artik gunumuz oyunlarda.

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Oynamıştım eskiden.
    Çok deli oyundu. Bir yeri geçemeyince sinirlenmiştim bırakmıştım.

Geçemediğin bölüm %100 Tatarin bölümüdür

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu oyun zamaninda tam bir sanat eseriydi ama devami gelmedi kotu oldu. Keske 2. oyununu yapsalar ama bu devirde bu kalitede oyun yapacaklarini zannetmiyorum. Ya grafik basarlar konu bombos olur yada konu saglam olur ama grafik olarak tas devri grafik ile gelir. Ortasi yok artik gunumuz oyunlarda.

Aynen katılıyorum Sonuçta EA Games'in bir oyunu ve eğer bu oyunu tekrar EA Games yaparsa oyuna yazık edeceğinden %100 eminim. Ticaret uğruna oyunu olmadık havalara sokar, saçma sapan hikayeler ve teknikler ekler ilk oyunla hiçbi alakası kalmaz. Ha birde burunları havada ya, müzikleri Freedom Fighters'ın sevilmesinde en büyük payı olan Jesper Kyd'a yaptırmak yerine gidip Hans Zimmer'a yaptırırlar bizde epik savaş yerine aksiyon dolu içi boş bir oyun oynarız. Eidos(şimdiki adı ile Square Enix) ve IO Interactive yaparsa oyunun mükemmel olacağını düşünüyorum. Lütfen EA Games bu oyuna şuanki ticaret anlayışıyla el atmasın yoksa güzelim oyunun içine ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 27 Kasım 2012; 11:40:25 >

• düşüncelerinize katılıyorum günümüz oyunların senaryoları çok zayıf..grafikler çok iyi olsada içi boş oluyorlar..bu oyunu THQ(relic & 4k games) çıkarmasını isterim..şu anda bana göre grafik ve hikayede en başarılı oyunları bu firma çıkarıyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.