Şimdi Ara

Freebuds 3 kullanıcı incelemesi ve Airpods 2 ile kıyaslama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
9.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Freebuds 3 kulaklığı iPhone 11 ile kullanıyorum.

    Genel olarak güzel ancak tek kulaklık ile konuşurken, ses gidip geliyor. Azalıyor ve çoğalıyor. Sizde de var mı böyle bir durum? iPhone kullanıcıları için sorum.

    Onun dışında kulağımı acıtıyor, uzun süre takamıyorum, EarPods ve AirPods bu konuda daha başarılı.

    Sizin görüşleriniz nasıl?

    Teşekkürler
  • gerçekte memnunum fiyatı biraz yüksek maalesef orası öyle.cok büyük sorunum var ama kulaklıktan ilgisiz, birini kaybettim maalesef evet, bulabilcegim tek satılabilen bi yer var mı bildiğiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

    Freebuds 3, bende hayal kırıklığı yarattı. Aktif gürültü engelleme berbat keşke var demek için fiyatını şişermeselermiş. Ses kalitesi Airpods a göre çok geride. Bass ve ses yüksekliği yetersiz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği ve Pop-up pil bilgilerini görme sadece Huawei cihazlar da çalışıyor.

    Airpods, Android de stabil çalışıyor sorunsuz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği, Pop-up pil bilgilerini görmeyi ve çift tıklama özelliklerini 3. parti yazılımlar ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz.

    Ben her iki ürünüde kullandım tecrübelerime göre kesinlikle Airpods.
    dostum yarın alıcam airpods . Android te Apple music kullanıyorum . iPhone deki ses kalitesinden dahami az olur airpods sesi Android'de? birde kulaktan çıkarınca durma vs gibi 3 parti yazılımlar hangisi güzel ve stabil. uygulama öneriniz kullandığınız varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burakbes kullanıcısına yanıt
    sahibinden ya da letgo sitelerinde bulunabiliyor, arada takip edin..
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesini Android olarak değerlendirmemek gerekir. Kullanılan cihazın ses donanımı önemli. Bir android cihaz vardır; ses kalitesi berbattır. Bir android cihaz vardır; ses kalitesi iphone dan daha kaliteli. gibi... Freebuds 3ün akıllı giyinme özelliği sadece HUAWEI cihazlarda çalılıyor zaten. Airpods için PLAY STORE de 3. parti uygulamalar var. Fakat akıllı giyinme özelliği henüz stabil çalımıyor hiçbirinde, gelişeceğine şüphem yok..
  • eğer android kullanıyorsanız apple ürün almanın bi mantığı yok bana göre. zaten daha önce pek çok örnekte gördüğümüz gibi mutlaka sadece ios'ta geçerli özellikleri oluyo ve androidlerde bu özellikler çalışmıyo. 2 aydır falan kullanıyorum. acayip memnunum. aktif gürültü engelleme özelliği gerçekten de çok başarılı olmuş. ortam gürültüsü ortadan kalkınca hem müzik çok net oluyo hem telefon görüşmeleri.iyi ki almışım dedirten bi ürün oldu benim için.
  • Airpods pro yu android telde kullanıyorum anc özelliğini kendi üzerinden ayarlayabiliyorum.Kulakligin birni çıkarınca video ve müzikler duruyor.Ergonomisi çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung s10 telefonla kullanıyorum. Kulağın birini çıkardığında müziğin durması için bir uygulama çıktı mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kulaklık yapmış abi airpodun adı var sadece. Ben böyle bir ses kalitesi görmedim hiç. Teknoloji youtuberların android için neden bu kulaklığı önerdiğini aktif gürültü kesme özelliğini denediğimde anladım.
  • Arkadaşlar bu gürültü engelleme bayağı bir fiyasko ya da benim kulağıma uygun değil :). Dışarıdan gelen sesleri aynen duyabiliyorum, sadece bir frekans sesi gibi bir şey geliyor kulaklıktan ama bu dışarıdan gelen sesi duymama engel olmuyor.
  • Ses yüksekliği çok az değil mi ya?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacrament1

    Ses yüksekliği çok az değil mi ya?
    Ses yüksekliği bence yeterli ama tek kulaklığı çıkarınca müziğin durması olayını başka telefonlar içinde getirseler iyi olur.
  • İnceleme için teşekkürler öncelikle.

    Bugüne kadar bir çok tamamen kablosuz kulaklık modelini kullanma şansına sahip oldum ve hali hazırda da Jabra Elite 65T modelini kullanıyorum.

    Kulaklıkta önceliğim, gürültülü ortamlar dahil telefon görüşmesi ve ikinci olarakta müzik-youtube-dizi-film. Oyun ile alakam yok.

    Yeni bir aktif gürültü engelleme özelliği de olan model arıyor iken 2 model üzerinde yoğunlaştım ki bunlardan biri Airpods Pro bir diğeri de FreeBuds3 oldu lakin
    her iki üründe de çift telefon desteği ve Freebuds 3 te ayrıca suya-tere dayanıklılık olmaması beni düşündürüyor.

    Kullanacağım şu anki telefon Note 8 ve bu bağlamda Android desteği olan FreeBuds 3 bu konuda bir adım öne çıksa da bazı özelliklerinin sadece Huawei telefonlar ile kullanılabilmesi de
    üzücü olmuş bana göre.
    Şayet Android için onlarca marka model bu tarz kulaklık varken pastadan büyük payı almak istiyor isen kısıtlı özellik olmamalı idi sanki.

    Özetle; çok aciliyetim olmadığı için çift telefon destekli, suya-tere dayanıklı ve ANC özelliği de olan bir model illa çıkar diye sanırım bir müddet daha bekleyeceğim.

    Alan ve kullananlara hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle, sorunsuzca kullansın.

    Saygılarımla...

    ps: Bir kaç DH başlığında ki bu kulaklık incelemesi altına sadece öven, rakipte yok bunda var, Airpods Pro Android ile kullanılırsa tüm özellikler çalışmıyor diyen bot'lar türemişte,
    hiç biri Android için bu kulaklık daha iyi ama telefonunuz Huawei değil ise bu kulaklıkta da bazı özelliklerden mahrum kalabilirsiniz dememiş diyememiş.
    Çok belli etmeyin kendinizi bence diyeceğim ama o kadar belli ki :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 26 Mart 2020; 2:58:22 >




  • IRoN kullanıcısına yanıt
    İkisinde de ipx4 sertifikası mevcut su sıçramaları ve tere karşı dayanıklılılar. Anc olarak yapısından dolayı airpods pro çok daha önde ama fiyat farkı iki kat neredeyse. Hauwei harici modellere tam özellik desteği hala gelmedi freebuds a bir kaç güncelleme aldı ama.

    Onlarfirma botları takamyın mesajlarını, zaten belli ediyorlar kendilerini :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığım nir üründen dolayı freebuds 3 hediye geldi bana iphone11 kullanıyorum telefon olarak sizce satıyım mı ürünü airpods2 ayarında kullanım sağlarmıyım?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    Kontrolleri Android bir cihaz ile yapıp kaydederseniz ioa ta da çalışıyorlarlar ama kulaktan çıkarınca müzik durma Siri kontrolü sarj durumu vs göremezsiniz iPhone da. O yüzden satıp iPhone için airpods 2. Nesil almak çok daha mantıklı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünen olursa piyasadan uyguna verebilirim. Kapalı kutu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Açıkçası mesajımda da belirttiğim gibi almışken bedeline değil kalitesi ve benim kullanım alışkanlıklarıma uygunluğuna bakıyorum bir ürün alırken ve şu ana kadar Airpods pro yu almamamın neredeyse
    en büyük nedeni çift cihaz desteği olmaması.

    Bunu Apple kendi eko sisteminde çözmüş ama Android kullanıcıları için maalesef bir çözümü yok ve aslında belki de çift cihaz destekli bir ürünleri de hiç olmayacak gibi.

    Bu arada Samsung da kod adı Bean, ismi gibi fasülye tipinde bir kulaklığı Note 20 ile sunucak haberleri ve görselleri dolaşıyor nette ki BUds+ ta da ANC olmadığına göre belki bir ihitmal
    bu üründe hem çift cihaz desteği hem de ANC olur ümidi ile bekliyorum.

    Jabra 65 T kullanıyorum ve çift cihaz desteği var ve yeni modelleri 75T de ANC yine yok. Bir sonraki modelleri 85T olur ve çift cihaz desteğinin yanına ANC olursa düşünür müyüm, emin değilim çünkü çok stabil gelmiyor bana.

    Saygılarımla...




  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    yetkili servisten talep edebiliyorsunuz. ister kulaklıklardan hangisini isterseni, isterse kutuyu ayrı olarak alabiliyorsunuz. yetkili servisle konuş bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.