Şimdi Ara

Freebuds 3 kullanıcı incelemesi ve Airpods 2 ile kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
9.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei in yeni çıkardığı her yerde reklamını yaptığı kulaklığı merak edip denemek için satın aldım ve görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur belki.

    Son 1 senedir android telefonları deniyorum ve kulaklık ihtiyacı olarak mikrofonu kaliteli diye android cihazlarla airpods 2. Nesil kullanıyordum. Apple kadar optimize çalışmada da müzik olsun telefon görüşmeleri olsun iş görüyordu. Ama oyun olarak özellikle pubg gibi oyunlarda ses geçikmesinden sebep oynamak pek keyifli değil hatta bazen sinir bozucu oluyordu. Sadece airpods lar ile değil başka markaların özellikle senheiser gibi premium markaların bile Bluetooth kulaklıkkarını denedim ama sonuç yine aynı ses geçilmeli bir oyun deneyimi.

    Şunu not düşeyim araya. Airpods 2. Nesil ve airpods pro lar Apple cihazlar ile H1 çipi sayesinde 120-130 ms gibi bir gecikme ile iletişim kuruyor ve neredeyse kablolu kulaklık performansında oyun deneyimi sunuyor. 1. Nesil airpods ise 170-180ms gibi bir bağlantı hızı sunuyor Apple cihazlar ile geçilme farkediliyor ama oynanabilir seviyede.

    Hauwei de freebuds 3 tanıtımın da Apple dan bile daha düşük geçikme deyip bir görsel paylaşmıştı. Oradaki görselde airpods un gecikme süresi 220ms gösterilmişti. O süre android cihazlar ile oluyor Apple cihazlar ile değil. Kendi modellerine de 190ms gecikme yazmışlar.


    Freebuds 3 kullanıcı incelemesi ve Airpods 2 ile kıyaslama

    Gelelim kulaklığa, kutudan çıkarıp kurduktan sonra Huawei ai life uygulaması üzerinden güncelleme geldi önce onu yaptım.

    Kulaklığın cihaza bağlanma hızı çok iyi kapağı açar açmaz bağlanıyor ve sarj durumları gözüküyor, airpods u android cihaz ile kullanırken sarjı göremiyorum eksiklikti ve bu kadar hızlı bağlantı kuramıyordu.

    Asıl merak ettiğim oyun performansı olduğundan ilk olarak ona baktım. Freebuds 3 ü p30 pro ya bağlayıp Pubg ye girdim geçilme var ama oynanabilir seviyede gibi. Sanki 1. Nesil airpods hissi veriyor. Ama 2. Nesil ile yan yana kıyas yapınca fark çok bariz hissediliyor. Yani biraz olmuş ama tam olmamış. Sırf oyun için alacaklara yine tavsiye etmem. Eğer ki kablosuz oyun oynamak istiyorsanız tek iPhone bir cihaz.

    Cihazı Apple da denedim aynı airpods 2 performansı veriyor. Huawei telefondan çok daha az geçilmeli oynatıyor

    YouTube ve Netflix te denedim herhangi bir ses gecikmesi yok.

    Spotify, YouTube müzik ve tidal da denedim, kulakloğın tekini çıkarınca müzik duruyor takınca devam ediyor. YouTube da çıkarınca duruyor ama takınca devam etmiyor. Bu özellik airpods larda iPhonelarda olsa da android de çalışmıyordu.

    Başka bir deneme yapıp freebuds 3 ü oneplus 7 pro ya bağladım. Hauawei ai life uygulamasını ona da kurdum. Ama ses geçilmesi Huawei cihazdan daha fazla idi. Yani başka marka android cihazlar da hauwei de çalıştığından daha verimsiz oluyor.

    Sonra mikrofon testi yaptım. Bir kaç telefon görüşmesi yaptım. Aradığım kişiler sesi çok beğendi hatta telefon ahizesinden konuşuyorum sandılar. Kulaklığı birine verip kendimi arattım mikrofonu gerçekten başarılı. Ama bu test kapalı yerde yapıldı rüzgarlı bir havada tekrar test edip konuya eklerim. Mikrofon olarak airpods tan daha iyi.

    Gürültü engelleme olayı fiyaskodan başka bişey değil. Bir kaç test ettim hiçbir fark göremedim. Yine test edip konuya eklerim. Daha önce anc özellikli sennheiser pxc 550 kullanmıştım.

    Müzik kalitesi olarak çok kıyas yapamayacağım anlamam pek bastı tizdi, ama airpods tan da memnundum freebuds 3 te hoşuma gitti.

    Renk olarak siyah aldım hoşuma gitti ama kutu acayip derecede parmak izi ve leke tutuyor, çizilme direncini zamanla göreceğiz.

    Tip olarak airpods a benzesede benim kulağıma airpods daha iyi oturuyor, biraz düşecek gibi duruyor freebuds lar bakalım onu da kullandıkça göreceğiz.

    Sonuç olarak kulaklık fena değil Android cihazda kullanacaksınız mikrofon sizin için önemli ise alınabilir ama amaç oyun oynamaksa hayal kırıklığı olabilir.


    Bişedeleteli YouTube kanalında yapılan incelemesinde öyle övmüşki şişko eleman sponsorlu içerik olduğu çok belli ama yazmamışlar da videoda. Yine de ürün alırken kullanıcı denetimlerine başvurmak en güzeli. Kulaklığı kullanmaya devam edeceğim duruma göre konuya eklemeler yaparım.


    Freebuds 3 kullanıcı incelemesi ve Airpods 2 ile kıyaslama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 15 Aralık 2019; 14:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Freebuds 3, bende hayal kırıklığı yarattı. Aktif gürültü engelleme berbat keşke var demek için fiyatını şişermeselermiş. Ses kalitesi Airpods a göre çok geride. Bass ve ses yüksekliği yetersiz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği ve Pop-up pil bilgilerini görme sadece Huawei cihazlar da çalışıyor.

    Airpods, Android de stabil çalışıyor sorunsuz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği, Pop-up pil bilgilerini görmeyi ve çift tıklama özelliklerini 3. parti yazılımlar ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz.

    Ben her iki ürünüde kullandım tecrübelerime göre kesinlikle Airpods.
  • Selamlar. Xiaomi Mi9T Pro + Airpods 2 kullanıyorum. Airpods seviyorum. Tüm gün aktif kullanıyorum. Lakin, taktir edersiniz ki, Android ile tam anlamı ile kullanılamıyor. Freebuds 3 ün yazılım desteği ile birçok özelliği mevcut. Bu özelliklerin kullanımı nasıl stabil midir? Kulakta duruşu Airpods kalitesini veriyor mu? Müzik çalarken kulaktan çıkarınca müzik duruyor mu? Takınca devam ediyor mu? Malum mağazalar da test etme imkanı yok. Çevremde de alan olmadı ki deneyimleyim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    Ben freebuds 3 ü Huawei telefonumda kullanıyorum diğer marka telefonlar için yorum yapamıycam, evet kulaklığı kulağıjızdan çıkardığınız anda müzik yada video duruyor tekrar taktığınız zaman müzik yada video tekrar başlıyor. Kulakta duruşu airpods hissi veriyor bana kalırsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Videolu izlemek isteyenler için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Müzik kalitesi olarak çok kıyas yapamayacağım anlamam pek bastı tizdi, ama airpods tan da memnundum freebuds 3 te hoşuma gitti."

    Bu nasıl inceleme reis klima incelemesi mi yapıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok müzik dinleyen biri değilim yanlış yönlendirmek istemediğimden sebep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü aldım. Lakin, kulaktan çıkarınca müzik durmuyor. Bir ayarda göremedim bununla ilgili..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 13 Ocak 2020; 14:33:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onunla ilgili bir ayar zaten bulunmuyor kulaktan çıkardığın zaman durması gerek,hangi marka telefon kullanıyorsun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi 9T Pro kullanıyorum. AI LIFE uygulamasın da bu özelliğin sadece Huawei cihazlar ile çalıştığı belirtilmiş. Oysa satın alırken özellikle sordum bu özellik mevcut mu diye.. Tüm androidlerde çalışıyor dediler. Mantıken de çalışması lazım zaten. AI LIFE uygulaması ne işe yarar o zaman.

    EDIT: Vatan bilgisayara gittim durumu söyledim. Satıcı adam şaşırdı, ürün müdürünü aradı çalışması gerek falan filan. Sonrasında güncelleme gelecek vs. geçiştirdiler. Belki üründe kusur var? Değişim istedim yapmadılar. Teknik servisler de kulaklığa bakmıyormuş (saçmalığa bak)! Mecburen tüketici hakem heyetine gideceğim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 13 Ocak 2020; 20:47:23 >
  • Çift kulaklıl kullanıyorken tekini çıkardığınızda duruyor. Taktığınızda tekrar devam ediyor. Bende en azından böyle.

    Huawei Mate20 Pro benim cihaz. İkisini aynı anda çıkarttığımda bazen durmuyor. Bİlginize.
  • CRQW kullanıcısına yanıt
    Bu özellik sadece Huawei cihazlarda çalışıyormuş. O zaman Airpods dan ne farkı kaldı ki bu ürünün? Android de özelliklerini kullanamayacaksa, birçok insan yine gider Airpods alır. Ben Airpods dan bu ürüne geçtiğime çok pişman oldum, parama yazık oldu. Ayrıca ses yüksekliği ve kalitesi açık ara Airpods önde benim deneyimime göre. Freebuds 3 kutusunda duruyor. THH sonuç kararını bekliyorum aide için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bende aynı telefon var ve kulaklık arayısındayım . airpods yada xiaomi air 2 modeli arasındayım. Bu arada eskiden iphone ile airpods kullandığımı belirteyim. siz xiaomi ve airpods ikilisinden memnunmusunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    freebuds 3 ü deneme fırsatım oldu , airpods 1 kullandım o bile daha iyi gelmişti. ama xiaomi kulaklıgı denedım mesela kulaklıgı cıkarınca muzık duruyo. kapagını acınca pop up cıkıyo , apple daki gibi. ama telefonun xiaomi olması gerek. anladıgım kadarıyla herkes kendı markasına daha fazla ozellık sunuyo. sırf oyuzden kararsızım airpodsmu alayım mi air 2 mi diye. yoksa airpodsun kalitesini biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • newinhere N kullanıcısına yanıt
    Hocam macera arama, Airpods al bak keyfine. Freebuds 3 çekmecede kutusunda iade edilmeyi bekliyor. THH sonuçlansın, bakalım.. Sanırım evet markalar kendine has özellikler koyuyorlar, android dünyasında büyük saçmalık bu yaptıkları. Tecrübeme gelince çok uzunca bir süre Airpods u Xiaomi 9T ve 9TPro ile kullandım hiç sorun yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    kral xiaomi note 7 telefonum airpods mu alayım freebuds 3 mü diye araştırdım biraz galiba airpods daha iyi acaba android te ne özellikler eksik?
  • watashiwaefe W kullanıcısına yanıt
    Freebuds 3, bende hayal kırıklığı yarattı. Aktif gürültü engelleme berbat keşke var demek için fiyatını şişermeselermiş. Ses kalitesi Airpods a göre çok geride. Bass ve ses yüksekliği yetersiz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği ve Pop-up pil bilgilerini görme sadece Huawei cihazlar da çalışıyor.

    Airpods, Android de stabil çalışıyor sorunsuz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği, Pop-up pil bilgilerini görmeyi ve çift tıklama özelliklerini 3. parti yazılımlar ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz.

    Ben her iki ürünüde kullandım tecrübelerime göre kesinlikle Airpods.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

    Freebuds 3, bende hayal kırıklığı yarattı. Aktif gürültü engelleme berbat keşke var demek için fiyatını şişermeselermiş. Ses kalitesi Airpods a göre çok geride. Bass ve ses yüksekliği yetersiz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği ve Pop-up pil bilgilerini görme sadece Huawei cihazlar da çalışıyor.

    Airpods, Android de stabil çalışıyor sorunsuz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği, Pop-up pil bilgilerini görmeyi ve çift tıklama özelliklerini 3. parti yazılımlar ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz.

    Ben her iki ürünüde kullandım tecrübelerime göre kesinlikle Airpods.
    Ayni sekilde ben de cok memnun degilm freebuds 3 den, anc ozelligini oylesine laf olsun diye koymuslar.. Freebuds 2 pro cok daha iyiydi onu almadim garantili olsun dedik freebuds 3 aldik sonuc iyi degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugun freebuds 3 satip, tanidigim telefoncudan frerbuds 2 pro aldim. Ses kalitesi 3 e gore cok daha basarili hatta muazzam anc ozelligi otomatik devreye giriyor, ne konusurken ne de muzik dinlerken disariyi duyuyorsun ama bir handikapi var sarji cok az gidiyor. 50 dk muzik dinledim sarji %50 ye dustu. Huawei ai life uygulamasi cihazi tanimiyor, freebuds 3 gibi acar acmaz hemen baglanmiyor 3 sn sonra baglaniyor.. Keske almasaydim dedim kendi kendime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayın ama siz haketmişsiniz :) yeni çıkan ürününden memnun olmadığınız bir markanın bir eski versiyonu alınır mı..?

    keşke başka marka ürün alsaydınız, yazık olmuş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

    hocam yanlış anlamayın ama siz haketmişsiniz :) yeni çıkan ürününden memnun olmadığınız bir markanın bir eski versiyonu alınır mı..?

    keşke başka marka ürün alsaydınız, yazık olmuş..
    Denemek istedim, sarj konusunda sikinti ama ses konusunda cok ust bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.