Şimdi Ara

FREDDY-KRUEGER: Robinho-Fenerbahçe-Beşiktaş Üçgeni ve GERÇEKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Robinho beşiktaşlıyım diyorsa beşiktaşlıdır. Robinho Beşiktaş'a hayırlı olsun..

• ne diyelim yalan mı konuşalım
    quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Adam durup dururken schuster orada ise gelirim dedi taraftar bir yerinde uydurmadı bize gelir diye. Bir de fenerbahçenin sevilmeme olayı doğrudur keza tek büyük biziz diyen bir başkanları ve bunu da haklı gören taraftarları vardır.
  • Arkadaşlar ben Robinho'nun bize geleceğine inanmıyorum. Belki seneye alabiliriz Alex gittikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

Arkadaşlar ben Robinho'nun bize geleceğine inanmıyorum. Belki seneye alabiliriz Alex gittikten sonra.

Sen şimdi alamıyorsan seneye hayatta alamazsın
  • Gelmeyen adam bile ortalığı karıştırdıysa , kim bilir gelse ne olurdu.

O para o kadar güzel değerlendirilir ki , ok kaliteden şüphe yok ama ... sanki her bölge süper adamlarla doluda yıldız peşinden koşuyoruz..

Robinho parasını bi anadolu kulübüne ver bak nası kafaya oynuyolar..

3 büyüklerin yıldız sevdası buna eşdeğer işte , çözümsüz bir konu malesef..
  • gelirse gelir gelmezse gelmez, gelirse iyi olur gelmezse çok kötü olmaz beşiktaş iş yapan bir santrafor alsın bana yeter bobo nobre ile çok kulvarda mücadele edemeyiz
  • Ingiliz medyasi Robinhonun Türkiyeye ( FB ) gelmeyecegini duyurdu.
    Robinho daha cok Ispanya veya Italyaya transfer olmak istiyor

( Robinho nicht nach Istanbul
    Der brasilianische Nationalstürmer Robinho hat einen Wechsel vom englischen Premier-League-Club Manchester City zu Fenerbahce Istanbul abgelehnt. Das berichteten britische Medien. Der 26 Jahre alte Angreifer wolle lieber nach Spanien oder Italien gehen und warte vor dem Schluss der Transferperiode Ende August noch auf entsprechende Angebote. )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.