Arkadaşlar selam. Bu konuda artık kesin ve kesin olarak gerçekleri yazacağım ve bu yazacaklarım kesin olarak noktası virgülüne kadar doğrudur. Bu yazdıklarımın hepsini eğer konuşurlarsa Beşiktaşlı yöneticilerdende duyacaksınız‚ Fenerbahçeden kimsenin konuşacağını sanmıyorum.Robinho mevzusu aynen şöyle gerçekleşmiştir;
*Öncelikle Robinhonun BJK ile anlaştığı ‚ şu gün şu saat Türkiyeye geleceği‚ İlk taksitin ödendiği vs. tarzı haberlerin TAMAMI YALANDIR.
*Aynı şekilde Fenerbahçe yönetiminin resmi siteden Robinho yalanlamalarıda kesinlikle YALANDIR.
*Tarihi ile birlikte Robinho olayı şu şekilde gelişmiştir.Fenerbahçe Klubu devre arası Robinhoyu kiralamak ister kiralayamaz.Sezon başında Krasic‚Dzudsak‚Sanchez vs. ile görüşülürken robinho tekrar gündeme gelir fakat yüksek bonservisi sebebi ile vazgeçilir. Daha sonra devreye BJK girer. Fiyat bir noktaya çekilir ‚almak üzerelerken FENERBAHÇE tekrar devreye girip transfer gerçekleşmemesi için fiyatı yükseltir (Bu yazdığımı yakında bir BJK li yöneticiden de duyacaksınız. İsmi BJK yönetiminin 3. ismi). Çünkü Fenerbahçe yönetiminin stratejisi Alexin ayrılacağını bildikleri için yerini şimdiden doldurmak istemeleridir ve Robinho için Türkiyeden tek oyuncu olup fiyatın düşmesini beklemektedirler.
* Şimdi şunu söyleyeceğim şu anda ROBİNHO´nun kendi istediği para da hiçbir sıkıntı yoktur. Asıl sorun M.City´nin istediği devasa Bonservis ücretidir. Bu parayı Türkiyeden verebilecek HİÇ BİR KLUP YOKTUR. (20 milyon poundun üzerinde) Beşiktaşın sponsor aradığı vs. de yalandır.Beşiktaşın bu transferi bu paraya yapması İMKANSIZDIR.
Son olarak söyleyeceğim şudurki Fenerbahçe yönetimi BJK ye daha evel fiyat arttırıp transferi yaptırtmadığı için şimdi BJK nin aynı şeyi yapmasını istemediği için transferi sürekli yalanlamaktadır. Gelişmeler aynen şöyle olacaktır; Transferin son gününe kadar Robinhonun fiyatının düşmesi beklenecek ve eğer fiyat düşerse ve İzmirde demirörenin fabrikasından bulunan Erdoğan Demirören‚ Yıldırım Demirören‚Serdar Bilgili üçlüsüde gaza gelip ceplerinden para koymaz ise Robinho Fenerbahçeye kalır ya da kalmaz başka bir klube gider.
Not: Bjk´nin Klose ile ilgilendiği kesinlikle yalandır. Mete Düren Almanyaya Klose için değil Bir Kongreye katılmak için gitmiştir. Basında Klose diye sallamıştır. Yektanın Fenerbahçeye transferi söz konusudur. Bu transferde de Robinho transferi gibii strateji son günü beklemektir. Herkese iyi geceler.
Böyle yazmış
Bu adamın duyumları sezon başından itibaren hep tuttu.
FREDDY ARKADAŞIMA HER ŞEKİLDE KEFİLİM...
3.4 GÜVENİLİR İNSANDAN BİRİDİR DUYUMCU OLARAK
dün neden o tepkiyi koyduğumu şimdi bu yazıyı okuyanlar daha iyi anlarlar
YÖNETİM YALANCILIK YAPIYOR RESMEN KENDİ KİŞİSEL karizmaları için insanlara dürüst davranmıyor
Oha olanlara bak.. Yılan hikayesi gibi valla..
quote:
Orijinalden alıntı: -GaFFe-
"Tarihi ile birlikte Robinho olayı şu şekilde gelişmiştir.Fenerbahçe Klubu devre arası Robinhoyu kiralamak ister kiralayamaz.
Sezon başında Krasic‚Dzudsak‚Sanchez vs. ile görüşülürken robinho tekrar gündeme gelir fakat yüksek bonservisi sebebi ile vazgeçilir.
Daha sonra devreye BJK girer. Fiyat bir noktaya çekilir ‚almak üzerelerken FENERBAHÇE tekrar devreye girip transfer gerçekleşmemesi için fiyatı yükseltir
-------------
Olay o kadar net ki..
Bu davranışın tanımı nedir??
Fenerbahçe kiralamak istemiş, ona tamam..
Ama yüksek bonservis yüzünden vazgeçmiş..o da olabilir,
Daha sonra Beşiktaş devreye girmiş, bu da gayet normal.. Etik olmayan bir durum var mı? Yok..
Sonra da fenerbahçe transfer gerçekleşmemesi için fiyat yükseltmiş..
--------------------
Nedir bu yahu? Bu mu normal.. Bu mu büyük takım olma ruhu.. Bu mu etiklik?
Fenerbahçeliler neden sevilmiyor sorusuna gayet güzel bir örnek daha..
Biri çıkıyor kesin doğruları söylüyorum diyor saf milletimizde hemen inanıyor.Öyle olmuştur olmamıştır bilmemde her çıkan yazı sonrası içinizdeki kini kusmayın.Yok etiklik yok ruh gene başlamışlar sallamaya.Adama sorarlar ''etiklik'' ''ruh'' maç satarken nerdeydi ?
yakında biri çıkıp robinho ile ilgili bi kitap yazabilir benden söylemesi:)
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
quote:
Orijinalden alıntı: -GaFFe-
"Tarihi ile birlikte Robinho olayı şu şekilde gelişmiştir.Fenerbahçe Klubu devre arası Robinhoyu kiralamak ister kiralayamaz.
Sezon başında Krasic‚Dzudsak‚Sanchez vs. ile görüşülürken robinho tekrar gündeme gelir fakat yüksek bonservisi sebebi ile vazgeçilir.
Daha sonra devreye BJK girer. Fiyat bir noktaya çekilir ‚almak üzerelerken FENERBAHÇE tekrar devreye girip transfer gerçekleşmemesi için fiyatı yükseltir
-------------
Olay o kadar net ki..
Bu davranışın tanımı nedir??
Fenerbahçe kiralamak istemiş, ona tamam..
Ama yüksek bonservis yüzünden vazgeçmiş..o da olabilir,
Daha sonra Beşiktaş devreye girmiş, bu da gayet normal.. Etik olmayan bir durum var mı? Yok..
Sonra da fenerbahçe transfer gerçekleşmemesi için fiyat yükseltmiş..
--------------------
Nedir bu yahu? Bu mu normal.. Bu mu büyük takım olma ruhu.. Bu mu etiklik?
Fenerbahçeliler neden sevilmiyor sorusuna gayet güzel bir örnek daha..
İyide dyelim ki Fener fiyat yükseltti. M.City'de tamam dedi anlaştılar. Sonra ne oldu ? Bizimkiler para bulmadıda vaz mı geçtiler ? Budurumda BJK nin daha önce önerdiği teklif geçerli olmuyor mu ? Man. City zaten adamı elden çıkartmaya çalısıyor. BJK nin teklifine daha önce evet dediyse Fener aradan çekildikten sonra tekrar kabul eder. Bana saçma geldi.
bilmediğiniz o kadar çok şey var ki kulaktan duyma bilgilerle ahkam kesiyorsunuz beyler hani fenerbahçeliler sevilmiyor hurafesi varya şehir efsane mi demem gerek yoksa bilmiyorum
bu sahte düşünce size her konuda bilgisizce saldırma düşencesi veriyor sanırım..fenerbahçeliler gerçekten sevilmiyor mu yoksa bu bazı insanların kendi egolarını tatmin etmek için ortaya attıkları bir hurafeden mi ibaret....
ilk önce gidin olayın gerçek yüzünü öğrenin ondan sonra gelin burada saygılı bir şekiide ne yazacaksanız yazın
quote:
Orijinalden alıntı: sepult
Biri çıkıyor kesin doğruları söylüyorum diyor saf milletimizde hemen inanıyor.Öyle olmuştur olmamıştır bilmemde her çıkan yazı sonrası içinizdeki kini kusmayın.Yok etiklik yok ruh gene başlamışlar sallamaya.Adama sorarlar ''etiklik'' ''ruh'' maç satarken nerdeydi ?
siz önce kendi maçlarınızı kazanın,
önünüzdeki maçı kazanamıyorsunuz ki kazansanız şampiyonsunuz, ondan sonra çıkmış beşiktaş maç sattı bilmem ne diyorsunuz..
Elin şeyiyle gerdeğe girmek istemek derler buna genelde.. Bu da tercihtir tabi..
kim etik kim değil herkes herşeyi çok iyi biliyor takma sen kafana o kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
İyide dyelim ki Fener fiyat yükseltti. M.City'de tamam dedi anlaştılar. Sonra ne oldu ? Bizimkiler para bulmadıda vaz mı geçtiler ? Budurumda BJK nin daha önce önerdiği teklif geçerli olmuyor mu ? Man. City zaten adamı elden çıkartmaya çalısıyor. BJK nin teklifine daha önce evet dediyse Fener aradan çekildikten sonra tekrar kabul eder. Bana saçma geldi.
Eğer bu yazılanlar doğru ise ki doğru olduğu varsayımı ile konuşuyoruz, fenerbahçenin teklifini geri çektiği ile ilgili bir yazı görünmüyr..
Şu anda transferin son günü beklenmekte 3 taraf için de.. Stratejiler konuşuyor.. Tekrar ediyorum bu yazılanların doğru olduğunu var sayıyoruz..
quote:
quote:
bu konu hakkında çok şey yazarım fakat sadece çok sevdiğim bazı bjkli arkadaşlarım ve SN SÜLEYMAN SEBA VE onun duruşunda olan BJKLİLER duyduğum büyük saygı sayesinde tek kelime yazmak istemiyorum
hayatta en sevmediğim şeylerden biridir misafir forumlarıda çıkıp 10yaşındaki çoçuk edasında ev sahibine bilip bilmeden sallamak ve saygı duymamak
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
quote:
siz önce kendi maçlarınızı kazanın,
önünüzdeki maçı kazanamıyorsunuz ki kazansanız şampiyonsunuz, ondan sonra çıkmış beşiktaş maç sattı bilmem ne diyorsunuz..
Elin şeyiyle gerdeğe girmek istemek derler buna genelde.. Bu da tercihtir tabi..
kim etik kim değil herkes herşeyi çok iyi biliyor takma sen kafana o kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Eğer bu yazılanlar doğru ise ki doğru olduğu varsayımı ile konuşuyoruz, fenerbahçenin teklifini geri çektiği ile ilgili bir yazı görünmüyr..
Şu anda transferin son günü beklenmekte 3 taraf için de.. Stratejiler konuşuyor.. Tekrar ediyorum bu yazılanların doğru olduğunu var sayıyoruz..
Ben yukarıda bjk yüzündenmi şampiyon olamadık yazmışım.Lafları hemen istediğin yerlere çekip kafana göre yorumlarını yazıyorsun.Aferim sana devam et.Şampiyonluğun kaçmasında uçlu varsa yüzde yüz kendi takımımdır.Kimsedende medet falan umduğumuz yok.Ama gerçekler her zaman gerçek kalır orasıda ayrı bir durum.
Robinho geleceğine alex i 40 ına kadar oynatsınlar daha iyi. Bırakın alex i stoch un dia nın yerine bile tercih etmem.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Robinho geleceğine alex i 40 ına kadar oynatsınlar daha iyi. Bırakın alex i stoch un dia nın yerine bile tercih etmem.
Kedi ciğer...
Birileri sizi Robinho masalı ile uyutmaya calısıyor sonra olmayınca bir suclu,neden aramak lazım sizin yöneticiler olamaz tabi, Robinhoya sorsan can atıyordur sizde oynamak icin kesin Fenerbahcedir yoksa 1 ay önce antremanlara cıkmıstı adam ,sonra neden sevilmiyor oldu canım
Adam durup dururken schuster orada ise gelirim dedi taraftar bir yerinde uydurmadı bize gelir diye. Bir de fenerbahçenin sevilmeme olayı doğrudur keza tek büyük biziz diyen bir başkanları ve bunu da haklı gören taraftarları vardır.