Şimdi Ara

Fred çakmaktaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fred çakmaktaş çizgifilmini Türkçe olarak nasıl indirebilirim? Bir iki bölüm olsa yeter. Yardımcı olabilecek var mı? Araştırdım ama kayda değer birşey bulamadım.

• Hadi arkadaşlar kimse bilmiyor mu? Önemli benim için.
  • Yahu kimsenin bir fikri yok mu?
  • http://divxm.com/tas-devri-cartoon-network-dvbrip-turkce-dublaj-720x576-t109076.html

çok güzel sitedir üye olabilirsin hemen

üstteki çalışmıyor

http://divxm.com/search.php?searchid=4602443

bunu da dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 19 Kasım 2009; 3:19:03 >

• Çok teşekkür ederim. Bunları görmüştüm de görüntüleri projeksiyon ile yansıtacağım için görüntü kötü görünür diye düşünmüştüm.

Sizce de görüntü kalitesi kötü olmaz mı?
  • bende severdim bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pierre Rucci Saat
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Çok teşekkür ederim. Bunları görmüştüm de görüntüleri projeksiyon ile yansıtacağım için görüntü kötü görünür diye düşünmüştüm.

Sizce de görüntü kalitesi kötü olmaz mı?

HD taşdevri bulursan bizede haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: GODIVA

http://divxm.com/tas-devri-cartoon-network-dvbrip-turkce-dublaj-720x576-t109076.html

çok güzel sitedir üye olabilirsin hemen

üstteki çalışmıyor

http://divxm.com/search.php?searchid=4602443

bunu da dene

Mesajınızı şimdi görüyorum kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim.

Ekleme: İlk link çalışmıyor. İkincisinide açınca uygun kriter bulunamadı diye bir mesajla karşılaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Kasım 2009; 14:09:11 >

•  Fred çakmaktaş?

bizim müdür yardımcısı görse öldürür beni benziyor ama fired çakmaktaşa? normalde daha çok benzer bu resim iyi

Fred çakmaktaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil -- 19 Kasım 2009; 14:47:17 >

• fatih ürek çok sevimli bir insan.
  • quote:

fatih ürek çok sevimli bir insan.

fatih ürek abimizdir severiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil

quote:

fatih ürek çok sevimli bir insan.

fatih ürek abimizdir severiz

abi ?
  • Bacımız.
  • milletinde çizgi film nostaljisi tuttu
  • Pokeman izliyorum dünden beri toplam 1. sezondan baslıyor 83. bolume kadar ozlemişim valla eskiden cok izlerdim ama hep tekrarları vardı simdi bastan düzgünce izlemek gibisi yok

çoğu kişi yaşın kaç senin diyorlar ama yaşla ilgisi yok valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Pokeman izliyorum dünden beri toplam 1. sezondan baslıyor 83. bolume kadar ozlemişim valla eskiden cok izlerdim ama hep tekrarları vardı simdi bastan düzgünce izlemek gibisi yok

pm'den link alabilir miyim uyuyim , uyanım izlerim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Pokeman izliyorum dünden beri toplam 1. sezondan baslıyor 83. bolume kadar ozlemişim valla eskiden cok izlerdim ama hep tekrarları vardı simdi bastan düzgünce izlemek gibisi yok

Mesela bu arşivi çektiğiniz yerde taş devride var mı?

Ben yukarıda GODIVA arkadaşın verdiği linkten indirdim. Fakat seslendirmeyi CARTOON NETWORK yapmış ve bizim çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz ses değil. Seslendirmeler farklı bir sesten yani.

Orjinal sesinde bir link var mı acaba?
  • forumlarda illegal paylasım yasakdır bu yazınızı silmenizi rica ediyorum yoksa ceza yemek durumunda kalıcaksınız

sorunun cevabı ise malesef fred cakmaktaş yok . pokeman da yok yanı sunan kişi artık paylasımı kapatmış durumda bu saatden sonra ne ben nede bir başkası indiremez .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.