Şimdi Ara

fraps sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sisteme uzun zaman önce Fraps adlı programı yüklemiştim.Oyun içinden video ve görüntü almak için iyi bir çözüm.Ancak program herhangi bir oyun açılınca otomatik çalışıyor ve her 20 sn'de bir 10sn'lik video kaydediyor.Buraya kadar güzel.

Şİmdi her kaydedilen videonun yer tutması ayrı bir dert olarak dursun diğer en büyük sorun özellikle race driver GRID oyununda yaşanıyor.Bu oyunu açınca sorun yok ancak oyun içindeyken video kaydetmeye başlayınca sistem kasılıyor ve ekran kare kare ilerliyor.Yani tam bir ızdırap misali....

Şİmdi program arka planda çalışıyor ve kaldırmak istesemde kaldıramıyorum,çünkü nerede yüklü olduğunu bulamadım.Program ekle/kaldır dahil bu amaca hizmet eden program kaldırıcı 2 program daha denedim fayda yok!!!

Arka planda çalışan bu zıkkım frapsı nasıl sileceğim...

Bu konuda ciddi destek gerekiyor...

• c nin içinde , ana klasörde görünüyor , program files te falan değil c ye girdiğin anda karşına çıkyor bendeki öle , başka yerdede çalışmıyor bildiğim kadarıyla, ayarlarından kayıt olayını iptal edebilirsin aslında onu denedinmi
  • evet program files değil direk C:/ sürücüsünde ancak orada yüklü olan fraps 2.91 versiyondu onu sistemden tamamen kaldırdım,ancak sağ üst köşede bir fraps daha çıkıyor oyunlarda ciddi performans kaybı oluyor

acaba nere yüklü bu meret.Aramalardada çıkmıyor.
  • kayıt defterinde de aradın mı ?
  • kayıt defterindede yok malesef onuda denemiştim konu açmadan evvel.

oyun oynayamıyorum bu illte yüzünden.Viürs girince bu kadar elimi kolumu bağlamamıştı...
  • videoları nereye kaydediyor ? , normalde frapsın klasörü içine kayıt yapıyor ama şimdi nereye kayıt yapılıyor acayip geldi
  • evet işte sorunda buya arkadaş nereye???

yahu C./ sürücüsünde bişey yok %89 dolu görünüyor. 50Gb nasıl dolu olur???
    hadi 10Gb Xp tutsun gerisi bişey yok ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Takılma Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    CS2 FPS SORUNU
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gizli klasörleri aç ve kendin bi aram yap olmazsa bir video araması yap bulurusn o zaman çıkan videoların yerinde mutlaka program dosyalarıda bulrusun bu yoldan takip et
  • format atarım ben buna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.