Şimdi Ara

Fraps ile Kayıt Alırken FPS Çok Düşüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Knight Online da Fraps ile kayıt alırken FPS o kadar çok düşüyor ki oynayamıyorum. 16 ile 22 fps arasında değişiyor bu kare sayısı. Kayıda geçmeden önce bu 20 nin altına inmiyor ve akıcı olarak oynayabiliyorum. Ekran kartım XFX 6200 256mb tc modeli. Sizce ne yapmalıyım denemediğim yöntem kalmadı:(
    Fraps ayarım.

Sistemim Hakkında.

RAM 512MB arkadaşlar. Sizce ne yapmalıyım. Donanım takviyesi yapmadan bu performansı arttırmanın bir yolu yok mudur? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• Bence video kaydeden bir programın sistemi o kadar kasması çok normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Bence video kaydeden bir programın sistemi o kadar kasması çok normal.

İyi ama aynı programı arkadaşımda kullanıyor. Aynı sürüm çünkü benden aldı. FX5200 128mb ile p4 3.0ghz sistem daha alt bir sistem kısacası ama 23-25 fps arası kayıt yapıyor. Sistemim beklediğim verimi bana başından beri vermiyor bir sorun var ama nasıl çözerim bilemiyorum.
  • hocam biraz programdan birazda senin ekran kartından kaynaklanan bi durum. Eğer ortalama 35 fps ile oynasaydın 25'in altına düşmezdi
  • sadece ekran kartı kriter alınmamalı işlemci ve ram de önemli sonuçta o kaydedilen karaler işlemciden geçiyor.
  • 512 ram ve 3.0 ghz işlemci dediği için onun hakkında bişey söylemedim
  • Arkadaşlar kafamı kurcalayan daha düşük bir sistemde daha yüksek bir performansla çalışan bir program neden bende bu denli kötü çalışıyor???
    Yani yazılımdan veya donanimdan kaynaklanan bir arıza mı var yoksa ekran kartı veya işlemci ayarlarında mı bir problem var ben normal bir kullanıcıdan öteye gidemem bu konularda ama ciddi bir sorun varsa halletmek için elimden geleni yapıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6200 tc nin 5200 den daha iyi olduğunumu söyledi birisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

6200 tc nin 5200 den daha iyi olduğunumu söyledi birisi

Hocam 128mb sonuçta gerçi pek anlamam ama daha mı kötü benim ekran kartım?
    Bendeki 256mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 25 Aralık 2006; 18:32:46 >
  • Fraps ile video kayıt tamamiyle işlemci ile alakalı. Ayrıca oyunu oynadığınız çözünürlükte video kaydının performansını etkileyen etmenlerden bir tanesi. Çift çekirdekli işlemcilerde oyunun akıcılığını hiç kaybetmeden video kaydı yapabiliyorsunuz.

Ayrıc aunutmadan Fraps'ın video kayıt kısmında video'nun kaç kare/sn (FPS) ile kayıt altına alınacağı seçeneği mevcut. Buradan 25 seçiliyse 25'in üstünde kare göremezsiniz video kaydı esnasında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Fraps ile video kayıt tamamiyle işlemci ile alakalı. Ayrıca oyunu oynadığınız çözünürlükte video kaydının performansını etkileyen etmenlerden bir tanesi. Çift çekirdekli işlemcilerde oyunun akıcılığını hiç kaybetmeden video kaydı yapabiliyorsunuz.

Ayrıc aunutmadan Fraps'ın video kayıt kısmında video'nun kaç kare/sn (FPS) ile kayıt altına alınacağı seçeneği mevcut. Buradan 25 seçiliyse 25'in üstünde kare göremezsiniz video kaydı esnasında...

60 FPS ile kaydıda denedim birşey değişmedi. Zaten 25 FPS ile kayıt yaparken asla 25FPS göremiyorum 20fps bile görünce bu beni mutlu etmeye yetiyor
    Sonuç olarak bu kare sayısını yükseltmek için bir yol yordam olmalı. İşin ehli birisi o/c etse falan...
    Dediğim gibi gerçekten çok bilgi sahibi değilim ve yardıma ihtiyacım var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.