Şimdi Ara

Fransızca mı, İtalyanca mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene uni 1. sınıfta dil seçimi yapmam gerekiyormuş, bölüm ing dil ve edebiyatı. Hangi dil işime yarar acaba ? (Almanca ve yunanca da var alternatif,ama attım onları ? )

• Italyanca ogrenmesi daha kolay hem de cok guzel bir dil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransızca telaffuz bakımından seni zorlar. daha önce temelin varsa o başka tabi. italyanca daha kolay gibi duruyor.
  • Fransizcanin telaffuzu biraz daha zor ama yinede Fransizca derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 22 Eylül 2012; 12:06:13 >
  • Sağolun arkadaşlar. Başka fikri olan yok mu, tanıştığım büyük bir öğrenci de italyancadan kaldığını falan söylemişti ama italyanca mı seçsem napsam.
  • Italyanca iyidir dostum , Ispanyolca ile de baya benzer.Italyancayı sökersen Ispanyolcayıda kısa sürede söküp Türkçe dışında 3 lisanın olmuş olur.Grammar yapısıda aşırı zor değil diye biliyorum.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtalyanca
  • İtalyanca pel ilgimi çekmedi ama alışırım sanırım.
  • Fransızca hem phonetic hemde gramatical anlamda zor bir dil, ancak bütün dünyada devletler arası siyasi görüşmeler ingilizceden sonra fransızca olarak yapılır, ayrıca avrupa birliği diplomasi dilide fransızcadır. Bunları söylememin sebebi unutulmuş pek değer görmeyen bir dil olarak algılıyorsan eğer diye idi.
  • Italyanca. Ogrenmesi ve konusmasi daha kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

Fransızca hem phonetic hemde gramatical anlamda zor bir dil, ancak bütün dünyada devletler arası siyasi görüşmeler ingilizceden sonra fransızca olarak yapılır, ayrıca avrupa birliği diplomasi dilide fransızcadır. Bunları söylememin sebebi unutulmuş pek değer görmeyen bir dil olarak algılıyorsan eğer diye idi.

Anladığım kadarıyla fransızca mütercim tercümanlık okumuşsunuz ? Ben şuan hem benim konumuma en iyi gidebilecek hem de çok zorlayıp başarımı etkilemeyecek olanı dili arıyorum : / Çünkü öğrendiğim kadarıyla seçtiğim dil dersinden en yüksek krediyi alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

quote:

Fransızca hem phonetic hemde gramatical anlamda zor bir dil, ancak bütün dünyada devletler arası siyasi görüşmeler ingilizceden sonra fransızca olarak yapılır, ayrıca avrupa birliği diplomasi dilide fransızcadır. Bunları söylememin sebebi unutulmuş pek değer görmeyen bir dil olarak algılıyorsan eğer diye idi.

Anladığım kadarıyla fransızca mütercim tercümanlık okumuşsunuz ? Ben şuan hem benim konumuma en iyi gidebilecek hem de çok zorlayıp başarımı etkilemeyecek olanı dili arıyorum : / Çünkü öğrendiğim kadarıyla seçtiğim dil dersinden en yüksek krediyi alacağım.

O zaman fransızcadan uzak durun derim.

• italyanca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

quote:

O zaman fransızcadan uzak durun derim.

Peki teşekkürler.

• Fransızca telafuz bakından zorlayabilir italyanca daha kolay tabi seçim senin

• İtalyanca.
    Bu arada ispanyolcayıda duşun derim.k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransizca daha iyi bir secim olur ama seni zorlar,o yuzden İtalyancayi sec..

• İspanyolca yok sanırım seçeneklerde. Zaten ayrıyetten başka bir dil ile uğraşabilirim belki ama okuldaki ders seçimi baya bir etkilicek o yüzden buraya sorma gereği duydum. Fikrim değişmezse italyanca seçeceğim inşallah altından kalkabilirim.
  • almancayı nıye attın? almanca seç :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.