Şimdi Ara

Fransiz kadin, Beni SOK etti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün (13 08 08) saat 5 civari Istanbula ayak bastim...

[2 gün önce]

Avsa Adasinda yazliktayim..
    Ben(B), kardesim(M), erkek kuzenm (T) ve 2 kiz kuzenm (Y ve G) + misafir gelen Fransiz kadin(S)

Can sikintisi iste okey oynamaktan bikmisiz, komsumuz fransizi cagirdik..
    Neyse bize Paris'i avrupayi anlata anlata zmni geciriyorduk..

Fazla hatirlamiyorum konu nerden acildiysa dinlere geldi
    tabi o hrisityan, sordum iste sizde oruc varmi sünnet varmi vsvsvs

S: Bizde oruc var 40 gün kisin tutuluyor, ama ben 9 yasimda yarim gün tuttum (gülerek) migden temiz olcagina kalbin temiz olsun vsvs he bide bizde kurban var ama kimse kesmiyor...

B: Orta 2 den beri full oruc tutuyorum.. Oteki taraf icin cok sevap

S: Ahh cnm cok iyi reakarnasyon gecirince iyi bi yerde dogucaksin .. (tabi ben sasirarak )

B: S. teyze nasil ?

Y: Ben inaniyorum ona gecen iran'da yasiyan 3 yasindaki cocuk ing ve almanca konusuyordu hatta ailesi ve cevresinde yabanci dil konusan yok.. cocuk dogar dogmaz ing konusmus tv'de cikmisti..

S: Cnm ruh 6 kere reakarnasyon gecirir.. 6. ölüsten sonra 2. dünyada uzayli olarak doguyorsun.. ölümsüz oluyorsun...

T: Ohah ben inanmiyorum.. o zmn hadi bir birimizi öldürelim nasil olsa bi daha gelcez.. hahah

S: Dur dur sacmalama belki bu senn dünyaya 6. gelisindir, dünyanin keyfni cikar..

B: Yaw sacmalik kur'anda fln yazmiyor böyle bisey..

S: Cnm bu ispatlanmis Fransa'da hep kizlar kaciriliyor.. TV'de gösterdi uzaylilar kacirip, kizla ciftlesiyorlar..

(ben araya girerek)

B: Öle bisey olsa biz bilirdik TV'de hic görmedim vsvs

S: Bak hani sana anlattim ya 6. dan sonra uzayli olarak doguyorsun iste onlarda tekar insan olmak istiyor.. onun icin dünyali kacirip dogan cocugu insana bezetmeye calisiyorlar ama hep yaratik doguyor..

B: Yaw kadin bunlari görüpmü anlati ? Ben uzayli görsem deliririm...

S: Demekki kadina bi iac icirmisler onlarda teklonoji tip yüksek dur sana gercek bi olayi anlatim...
    Fransiz bi asker catismada sakat kaliyor. Bu adam ülke ülke dolasiyor ama cözüm yok tip yetmiyor adam sakat kaliyor. Cuma günü esini ve cocuklarini tatil icin yolcu ediyor sonra evde dinlenirken camdan bi isik geliyor. Adamin gözler kamasiyor ve düsüp bayiliyor..

T: Tam yanliz kalmasini beklemis..

S: Evet sonra pazar gecesi adam ayaga kalkiyor!! (adam ayaklarindan sakat) Eskisi gibi saglikli ayaklarina bakarken göbeginde ücgen görüyor..
    Hastaneye gidiyor doktorlar sasiriyor eski ve yeni filmlerini karistiriyorlar '' Mucize bu nasil olurda düzeldi'' vsvs adam anlatiyor iste basindan geceni

Kacrilan kadinlardada o ücgen vardi o adamdada

[Tabi bn de anlattiklariyla mantik kuruyorum]

B: Uzaylilarda teklonoji gelismis iste.. geldiler 2 günde iyilestirdiler..

Iste her neyse biz böle konustuk vsvs konulargecti kapandi.. cennet cehennem konusu acildi..
    Kadin resmen sunu söyledi

Hani su 6 reakarnasyon olayi...
    Ruh ilk dünyaya
    1. bitki
    2. hayvan
    3.4.5.6. insan
    7. uzayli (yani ölümsüz ayri dünya)

Cennet ve cehennemde bu dünyaymis

Örn: bi insan Ali
    Bu caninin teki adam öldürüyor hirsizlik gasp vsvs
    tabi bunun sonucu cehennem demi??

bu öldükten sonra reakarnasyon gecirip gine bu dünyaya geliyormus..
    Cehennemi yasamaya
    yani kör, sagliksiz, sakat vb. bu sekilde dünyada yasamaya
    yani cehennem buymus..

cennette iste tam tersi saglikli bi sekilde dogma zengin olma vsvs

------------------------------------------------------------------------------------

Kadin resmen beynimizi yikadi

T: O zmn ben önceden iyi biriymisim simdi her sey yolunda ne güzel problem yok...

bunlar bi yana ben dedim 2. geliste hayvanmiydik ? mesela bn neydim?

S: seni bilmemde ben kesin suda yasiyan bi canliydim [saka bi yana kadin yaklasik 400m ileri aciliyor (avsadakiler bilir deniz fenerini ) IDO'nun gectigi yerlere kadar aciliyor]

--------------------------------------------------------------------------------------

Konular gecti kapandi yeni konular acildi... hepimiz bahcedeyiz tirsiyoruz kimse bir birine belli etmiyor, kimse iceri giremiyor.. kadin konustukca kuslar ötmeye basliyor (ben avsaya geldim geleli kus sesi duymadim o gece kuslar öle pis ötüyorki + elektrkler gidip gidip geliyor)

NOT: suan su son cümleyi yazinca disardan köpek havlamalari geldi..

----------------------------------------------------------------------------------------

Bahcedeyiz korkuyoruz, gözüme bi anda sag taraftaki incir agaci gözüme carpti..
    3 harfliler hakkinda konustuk..

S: Iste cnm onlar uzayli.. siz onlari 3 harfli olarak biliyorsunuz ama onlar uzayli...

Millet devamini yarin yazicam suan korkuyorum bi elektrkler gitse valla delircem ewde kimse yok tatilden yeni geldim...

EDIT:Beynim fln yikanmadi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 30 Ağustos 2008; 14:57:52 >

• çok uzun ve kafam almıyo kusura bakma yarın okurum belki
  • Hepsi de SACMA!

Bununla beynin yikaniyorsa, biraz mantinlik hikayelerle bezenmis uydurma dusuncelerde tamamen kendini teslim edersin herhalde...
  • reenkarnasyon mevzuları.ne zaman bir yabancıyla konuşsam konu yine aynı oluyor.
    bunlarda birşey var çözmüş değilim

sen tırsma boşver cem yılmaz'ın dediği gibi o pamuğun etkisi.
  • kardeş ben hepsini okudum
    o kadın anca kendini kandırsın
  • bu saatte bu kadar uzun bir yazıyı okuyabileceğimimi düşünüyorsun biri özetliyebilrmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueICE

Hepsi de SACMA!

Bununla beynin yikaniyorsa, biraz mantinlik hikayelerle bezenmis uydurma dusuncelerde tamamen kendini teslim edersin herhalde...

abi tam hepsini yazamadim hatirmadigim o kadar konusma varki..
    Dediklerini düsündüm bazilari mantikli geldi..

Hee bak sunu duydum
    o kadin demiski ben öldükten sonra vücudumu yaktircam külünü kavanoza koydurcam..
    (yani kadin seytana tapio.. seytanda ates degilmi? )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin Koca arayan kizin drami
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüylerim diken diken oldu

doğrumudur bilmem ama doğru olsa tvde vs görürdük
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

çok uzun ve kafam almıyo kusura bakma yarın okurum belki

Aynen Gözlerim ağrımaya başladı şuan okuyamam yarın okurum.
  • okudumda bu sene tatile gidemedim avşa dedin azmı sabahlara kadar okey oynardık ahh ahh özledim avşayı
  • herkezin inancı kendine ama kadının anlattıklarida cok sacma yaw
  • saçmalık.
  • ana fem'e yolla onunda yıkarlar..ödeşmiş olursun.
  • bi konu acilmisti rüyalar diye..

Hani biz uyuyunca rüyalar gercek oluyormus..
    Yani Ruh gövdeden ayrilip dolasiyormus..

B: Yuhh sacmalik diyelim kuzenm uyumamis denizde yüzüyor
    bende ewde uyuyorum onu rüyamda görüyorum oyun oynuyoruz..

S: Cnm örn demekle olmaz böyle bisey oldumu? öyle bi durum olursa anlat..

------------------

Tabi bnde soktayim

B: Eee bn hep rüyamda ailemi görüyorum..
    ruhlarimiz hep bulusuyorda uyandigimiz zmn hic kimse demiyor ayni rüyayi görmüsüz diye..

S: Cnm sen uyudugun zmn 1000lerce rüya görüyorsun ruh 3 saniyede dünya etrafinda 1 tur atiyor(bu 3 harfli degilmiydi?) hangi birini hatirlican ?

kadina dedigim cvp PES !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 14 Ağustos 2008; 3:02:35 >

• Ben böyle esrarcengiz olayları çok severim ve bu tür tarışmalı konuların olduğu her proğramı aklı başında insanlar tartışıyorsa izlerim eskiden Ceviz Kabuğunda bolca bu tür konular tartışılırdı vede çok güzeldi benimkide varoluşun arayışı işte ne yaparsın ama senin yazdıklarını ilk defa duydum yani cinlerin aslında uzaylı oluşları falan fransız hakkaten tuhaf biriymiş keşke böyle konuları konuşacak birilerini bende bulabilsem tabi bu demek değilki reankarnasyona inanıyorum elbette inanmıyorum ve hatta saçma birşey bence sadece bu tarz konular çok ilgimi çeker yoksa Kur-an'da ne yazıyorsa benim için odur gerçek olan ama şu anlattığı hikayenin gerçekliği nedir acaba merak ettim doğrusu...buarada kullanılan cümleleri iyi hafızanda tutmuşsun bravo vede son olarak devamını bekliyor olucam yazdıklarının

• quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
    quote:

Orjinalden alıntı: BlueICE

Hepsi de SACMA!

abi tam hepsini yazamadim hatirmadigim o kadar konusma varki..
    Dediklerini düsündüm bazilari mantikli geldi..

Hee bak sunu duydum
    o kadin demiski ben öldükten sonra vücudumu yaktircam külünü kavanoza koydurcam..
    (yani kadin seytana tapio.. seytanda ates degilmi? )

synaX:Lecter yapma etme, ölü bedenin yakilmasini talep etmek bir inanc meselesidir. Lakin yakilmasini istemek Seytan'a tapmak demek degildir. Dunya da pek cok inanc sistemi icerisinde olü bedenin yakilmasi sözkonusudur. Tutarsiz bircoksey anlatmis, Sizde Kadina asiri onem atfettiginiz icin soyledigi herseyde gerceklik ariyorsunuz... Fazla buyutme..

• quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

Ben böyle esrarcengiz olayları çok severim ve bu tür tarışmalı konuların olduğu her proğramı aklı başında insanlar tartışıyorsa izlerim eskiden Ceviz Kabuğunda bolca bu tür konular tartışılırdı vede çok güzeldi benimkide varoluşun arayışı işte ne yaparsın ama senin yazdıklarını ilk defa duydum yani cinlerin aslında uzaylı oluşları falan fransız hakkaten tuhaf biriymiş keşke böyle konuları konuşacak birilerini bende bulabilsem tabi bu demek değilki reankarnasyona inanıyorum elbette inanmıyorum ve hatta saçma birşey bence sadece bu tarz konular çok ilgimi çeker yoksa Kur-an'da ne yazıyorsa benim için odur gerçek olan ama şu anlattığı hikayenin gerçekliği nedir acaba merak ettim doğrusu...buarada kullanılan cümleleri iyi hafızanda tutmuşsun bravo vede son olarak devamını bekliyor olucam yazdıklarının

kadina soruyorum tüm avrupalilar böylemi düsünüyor ?

S: Tabiki mesela bi fransiza dinini sorarsaniz ben dünyaliyim der

Sizce böylemi aranizda Fransada yasamis olan varmi?

• yemiş sizi karı
  • iyi bi bilim kurgu filmi olur bundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

yemiş sizi karı

Katılmaktayım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.