Şimdi Ara

Fransız Askeri Başarıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google'a girin > "French military victories" yazın ve şansımı denemek istiyorum'u tıklayın. Google size ne önerdi? galiba ben google'u seviyorum

• Did you mean: french military defeats
  • zuhaahh :D
  • Yokki öyle bir başarı.... Fransız ordusu her zaman rezil rüsva olmuş bir ordudur.

-Mısırda Osmanlı Devleti Napolyonu yenilgiye uğratmıştır.
    -1848 Kırım çıkartmasında rezil rüsva olan fransız kuvvetlerini ingilizler kurtarmıştır.
    -1914-18 de gene İngiliz ve ABD kuvvetleri fransızları kurtarmıştır.
    -1939-45 arası olan İkinci Dünya Savaşında resmen rezil olmuş , Alman kuvvetleri tarafından fransızlarla adeta dalga geçilmiş eze eze 3 haftada Paris'e ulaşılmıştır.

Google çok haklı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 10 Temmuz 2009; 16:24:52 >
  • Bir de turkish military victories yazın bakalım
    Ne kadar övünsek azdır
  • yahu bu fransızlarla dalga geçilmesi çok komiğime gidiyor google bile dalga geçmiş
  • ataturk canakkale de onlarin canina okumustu

kac yuz bin askerinin oldurduk onlarin bizlere karsi ciban yarasi var fransizlarin
  • Zaten Fransız askerlerinin öğrendiği ilk şey bütün dillerde Teslim oluyorum. demekmiş

• www.youtube.com/watch?v=ppKhu3MlR9M
  • fransızlar hiçbir zaman tarihte askeri başarı elde edememiştir, hepimiz biliyoruz fransa kralının kanuni'niye nasıl yalvardığını, hatta annesinin ricacı olduğunu...

ve kanuni nide onları kurtardığını...

ama ne yazıkki kapitülasyon denen bir saçmalıkta yapmıştır kanuni, ve bu ayrıcalıklar günbegün genişlemiş ve en sonunda iş çığrından çıkmış ve osmanlı ekonomik olarak batmıştır...

keşke yürek kdar mantığımızıda kullanabilsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pennywise_67

Zaten Fransız askerlerinin öğrendiği ilk şey bütün dillerde Teslim oluyorum. demekmiş

+ Southpark'ta da lazer kılıcı tutan bir çocuğa tav oluyorlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

fransızlar hiçbir zaman tarihte askeri başarı elde edememiştir, hepimiz biliyoruz fransa kralının kanuni'niye nasıl yalvardığını, hatta annesinin ricacı olduğunu...

ama ne yazıkki kapitülasyon denen bir saçmalıkta yapmıştır kanuni, ve bu ayrıcalıklar günbegün genişlemiş ve en sonunda iş çığrından çıkmış ve osmanlı ekonomik olarak batmıştır...

sen oyle zannet

fransizlar akillariyla bazen tek kursun atmadan dunyanin canina okuyorlardi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

www.youtube.com/watch?v=ppKhu3MlR9M

Kendi kendilerini vuracaktı salaklar

• Masa savaşlarını becemedik biz asla.Alada beceremeyeceğiz,ordumuzdan 10 kat güçsüz ordulu ulkeler kafa tutacak ama biz sesimizi her zamanki gibi çıkaramayacağız.Başarıla günlük olacak.Atatürk keşke biraz daha ....

• quote:

quote:

fransızlar hiçbir zaman tarihte askeri başarı elde edememiştir, hepimiz biliyoruz fransa kralının kanuni'niye nasıl yalvardığını, hatta annesinin ricacı olduğunu...

sen oyle zannet

ben ne yazdım ,

bir daha okuyup, anlamanı tavsiye ederim

benimle aynı şeyi söylüyorsun çünkü

• quote:

quote:

quote:

sen oyle zannet

ben ne yazdım ,

bir daha okuyup, anlamanı tavsiye ederim

benimle aynı şeyi söylüyorsun çünkü

fransizlarin da kazandigi cok savas var

ordulari da simdilik cok kuvvetli oyle kimseyide zorla askere almiyorlar iyi para karsiligindan kral gibi yetistiriyorlar

• Her millet geleceğiyle ve bugünüyle övünebilir ama , sınırlı sayıda millet gecmişiyle övünebilir..

Bunlardan birisi de Türk Milleti dir .. Öyle herkese nasip olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tijani Babangida -- 10 Temmuz 2009; 16:57:46 >
  • quote:

fransizlarin da kazandigi cok savas var

ordulari da simdilik cok kuvvetli oyle kimseyide zorla askere almiyorlar iyi para karsiligindan kral gibi yetistiriyorlar

quote:

sen oyle zannet

kendi ağzınla söylüyorsun adamların askeri başarıları yok, kurşun atmadan kazanılına başarı , siyasi başarıdır, fransızlar için onlarca örnek verilebilir bu konuyla ilgili
  • fransızlar aşk yapmaktan başka birşey bilmezler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.