Şimdi Ara

fransız arabasının nesi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu başlığa fransızdan uzak dur diyecek arkadaşın biride peugeut iyi araba gibi geldi 307 dizel nasıl alınırmı 2004 dizel 1,6 20000 ytl km si biraz fazla gibi 105000 ama araba temiz...sakın fransızdan uzak dur deme nedenini söyle

• aynen bende forum da çok dolandım hep birileri fransızlardan uzak dur dio yani aslı astarı nedir açıklayında biz de bişiler örenelim bileleim yanlışa düşmeyelim
  • AKılları sıra eğlenıyorlar!!

Fransız arabasının hıc bır problemı yok
  • KARDEŞ ONLAR FRANSIZA FRANSIZ
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

AKılları sıra eğlenıyorlar!!

• quote:

Orjinalden alıntı: STRONG 1970

KARDEŞ ONLAR FRANSIZA FRANSIZ
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: prop

aynen bende forum da çok dolandım hep birileri fransızlardan uzak dur dio yani aslı astarı nedir açıklayında biz de bişiler örenelim bileleim yanlışa düşmeyelim

Takmayın, forumda onu yukselttiler, hatta o adama bıde fun club açtılar, gaza geldi adamda..

Her Peugeot, Renault topiciklerinde " Fransız'dan uzak durun.. " " Şimdiye kadarki mesajlarınızda Fransız'dan uzak durmanız sevindirici " gibi kelimeler yazar çıkar.. Öyle yorum morum beklemeyin ondan, sırf bunları yazar..

Yani kısaca aldırmamanız gereken kişilik..
  • O bahsettiğiniz Ogan abi yaşını başını almış bu işlerden anlayan bi abimiz,Eğer uzak durun diyorsa sürekli makarasına değil bir bildiği olduğundan diyordur(kendine göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 16 Eylül 2006; 12:57:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

O bahsettiğiniz Ogan abi yaşını başını almış bu işlerden anlayan bi abimiz,Eğer uzak durun diyorsa sürekli makarasına değil bir bildiği olduğundan diyordur(kendine göre)

Şimdi kimse bilmiyor o biliyor yani öyle mi? Yani onun demesiyle Fransız'dan uzak durucaz öyle mi?

Haaadddiii canım sendeee..
  • Ben sana Fransızdan uzak dur mu dedim sadece adam deneyimlerini söylüyo dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

O bahsettiğiniz Ogan abi yaşını başını almış bu işlerden anlayan bi abimiz,Eğer uzak durun diyorsa sürekli makarasına değil bir bildiği olduğundan diyordur(kendine göre)

Şimdi kimse bilmiyor o biliyor yani öyle mi? Yani onun demesiyle Fransız'dan uzak durucaz öyle mi?

Haaadddiii canım sendeee..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 16 Eylül 2006; 13:07:38 >
  • Ama neden?Milyonlarca fransız arabası kullanan adamın kafası çalışmıyor mu?Fransa da üretilen arabaların malzemelerinden mi çalınıyor?İşçilik mi çok kötü?Motorları mı işe yaramaz?Dünyada tutulan bu araçları kullanan insanların hiç mi kafası çalışmıyor?Fabrikaları neden kapatılmıyor?Malum kötü malın kokusu tez çıkar?Neden herzaman en fazla satanlar listesinde hep en üstlerde oluyorlar?Arabalarında çıkan kronik problemler nelerdir??

tnrskr senin baktığın araba 1.4 olmasın?

Bu arada benim arabam focus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 303c -- 16 Eylül 2006; 13:35:15 >
  • Ya açıkçası bu işi bilenlerden ben çok duydum Reno hariç Fransızdan uzak dur diye...Ama kendin yorumum değil...

Ayrıca Troy Mcclure diyorsa doğrudur

O çok üstün br şahsiyet onu sizin algılayabilmeniz mümkün değil
  • sevgiler
  • araç iyi güzelde o araba çok km yapmış bence başka bir arabaya bak

troy artık fransızdan uzak dur demiyor heralde geçende alabilirsin demiş
  • quote:

Espri yapıyorsun herhalde. Kendim 206 kullanıyorum, aracın gaz kelebeginde sorun cıktı geçenlerde, bazen motor ışıgı yanıyor bazen yanmıyordu. Ama gidişinde sorun yoktu sözde. Dün de yolda 2 kez giderken gaz kesti araba, birisinde ciddi kaza tehlikesi atlattım. Bozulan parçanın fiyatı 500 ytl, araç 50.000 km de. Bu bozulan 2. parçası. 2 sene once de henuz 25-30000 km de iken motor hararet müşürü arızalıydı. Peder yaptırdı onu da ama kaçmıştır yine bi 150-200 kagıt heralde. Yazılım yüklemeye bile 50 kagıt alıyolar...

Arkadaşımın babası 307 1.6 aldı nisan ayında. Arabanın uyarı ışıkları sönmek bilmedi, abs, hava yastıgı, motor lambası vs... Arabayı alalı 5 ay oldu şimdi satmaya çalışıyorlar, nefret ettiler arabadan. Arabanın yetkili servisi bir çözüm getiremiyor sorunlarına. 10 kere servise girdi çıktı araba.

Servise gittiğimde oradaki ustalarla muhabbet ediyordum. Dedim iyi kazandırıyor bu pejo size, hele 307 ler çok sorunluymuş dedim. Güldü, kafasıyla ilerdeki 307 yi gosterip, şu araba kaç kilometrededir sence dedi. 5-10 bin vardır dedim, yenice duruyodu. Araç henuz 100 kilometredeymiş. Direksiyon kutusunda sorun çıkmış. Serviste yatıyor araba 100 km de, düşünün.

Arabanın hiç bir problemi yok demek ha ?

• kardesım ıyımısın???

Benım bır suru tanıdıgımın alfa 156 sı 147 sınde problem cıktı hararet ımmobılızer klımavs... servıslerde yattı arabalar

Vectralarda sorun yaşayan cok arkadaım oldu elektronık yol bılgısayarıyla+motorla

sımdı bn yok ıtalyandan uzak dur yok japondan uzak dur dıyormuyum

Fanatıklık yapmayın! Bn Laguna kullanıyorum 6 senedr problemı yok dayımda fabrıka arabası olarak megane II war olduresıye kullanıyo problem yok

Bu hem sans ısı hemde bakarsan bag bakmazsan dag olur hesabı o yuzden koru korune fransızdan uzak dur sundan uzakdur demeyın
  • Ben çok iyiyim merak etme. Yahu neyin fanatikliğini yapacam. Kendi kullandığım arabayı kötülüyorum resmen. Nesi fanatiklik bunun. Alfanın da problemi çok zaten,bu bilindik bir şey. Onu ölçüt alma istersen. Opel de çok çekti hava yastığından şundan bundan.

Benim bir arkadaşımda bilmemne var o hiç problem yaşamadıyla olmaz bu iş. Problem yaşayan insanlar çok fazla, ki yabancıların kendi ülkelerinde yaptıgı sorunsuzluk istatistiklerinde de fransızlar sürünüyor. Elektronik namına bi halttan anlamıyor bu adamlar.

Artık su at gozluklerini cıkar, fransızların ne mal olduunu sagır sultan duydu, fanatiklik yapmayın diyorsun ya hani, evet yapma...
  • yok 1,6 motor peugeot 307arç bir futbolcuda adamda para çoğalınca bizim akrabaya satacak çok ucuza kendide AUDİ A6 alacakmış arbada sony müzik sistemi falan var baya iyi ama iki parça değişmiş arka çamurluk ve sağ arka kapı futbolcuda 2. likte konuyla alakası yokta adam bi yıllığına 450 milyar alacakmış 2. ligde bu paralar varmı yahu
    quote:

Orjinalden alıntı: 303c

Ama neden?Milyonlarca fransız arabası kullanan adamın kafası çalışmıyor mu?Fransa da üretilen arabaların malzemelerinden mi çalınıyor?İşçilik mi çok kötü?Motorları mı işe yaramaz?Dünyada tutulan bu araçları kullanan insanların hiç mi kafası çalışmıyor?Fabrikaları neden kapatılmıyor?Malum kötü malın kokusu tez çıkar?Neden herzaman en fazla satanlar listesinde hep en üstlerde oluyorlar?Arabalarında çıkan kronik problemler nelerdir??

tnrskr senin baktığın araba 1.4 olmasın?

Bu arada benim arabam focus.

• Her araba şans işidir biraz. kronik bi sorun olmadıktan sonra her türlü sorunu çıkarabilir

Sorunsuz araç arıyorsanız 10 15 sene daha beklemeniz gerekebilir.Hatta onlar bile hatalı olabilir,sonuçta Allah yapısı değil bu melet
  • Her Markanın iyi ve kötü yanları var. Yani birine itici gelen araç diğer birine çekici gelebilir. Kişisel tercih meselesi Lütfen markalara çamur atarken biraz düşünelim.

Mesela ben Fiattan başka marka seçmem. Dünyanın parasını döktüm zamanında bu arabalara ve yine araç alırken ilk tercihim fiat olur. Ama bu kadar fanatik marka tutkunu birisi olmama rağmen asla diğer markalara çamur atmam. LÜTFEN ARKADAŞLAR ARAÇLARIMIZI ANLATALIM AMA DİĞER MARKALARA ÇAMUR ATMAYALIM. ÇÜNKÜ ORTALIK BATAKLIĞA DÖNÜYOR
  • uzak durulacak o kadar şey varki, kala kala fransız araçlarımı kaldı uzak durulacak.
    belki şunu derseniz anlarım...
    bir dönemler ve halen daha günümüzde, dünyaya empoze ettikleri yanlış ve yanlı politikalarından dolayı uzak durulması gereken ve çözüm bulunması gereken en büyük olgu idi fransızlar vede politikaları... ama bunu araçlarından uzak durarak göstermek, belli bir kitleye antipatik duygular içinde olduğumuzun bir göstergesi olur ve buda ürünlerinin kalitesizliğini göstermez.
    bunun dışında teknik anlamda fransızlardan uzak durmak, anlamsız turasız ve boş bir düşünceden öte bir şey değildir bence

belki bende yakın dönemde fransız araçlarını pek kullanmıyorum ama bu, o araçlardan uzak durulmasını en azından teknik anlamda gerektirmez.
    senelerdir kullanılan fransız araçları vede kullanılan bu denli model, eğer böyle bir kaygı dünyada vardıysa niye üretildiki vede üretiliyorki??
    yada bizmi çok zekiyiz böyle bir kaygıyı kendimize çevremize empoze etmeye çalışıyoruz.

bunu kendinize bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 16 Eylül 2006; 17:09:37 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.