Şimdi Ara

fransadan 6.5 mılyar aırbus ucak alcaz :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fransa lıderı önce para deyip sonra görüşme yaptı.ab gezısı yapsa ülke batacak.

reisle kımse gorusmuyor parasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 6 Ocak 2018; 1:16:43 >

• kredi fransiz firmalarindan alinacak.

muhtemelen 20 milyar dolarlik fransa bankalarindan kredi alip

10 milyar dolari ile ucak alacaklar

geri kalan 10 milyar dolar ile ekonimik kirizi geciktirmeye calisacaklar ...

fransa ise 20 milyar vergiden 2 milyar dolar faiz kari elde etse ...

adam 20 milyar euroya 30 milyar euro kar elde etmis olacak.

ben bu akplileri yeminle anlamiyorum arkadas! bu cehaletten cok ote birsey.
  • Hiçbiri de teslimatı yapmıyor. Hep yarım kalıyor veya son anda abd kapıp kaçıyor malı.
  • Fransa lideri Rte ye baskanligin en kotu yanida 1ayda bir rte gorusmem dememismiydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Hiçbiri de teslimatı yapmıyor. Hep yarım kalıyor veya son anda abd kapıp kaçıyor malı.

kredi fransiz firmalarindan alinacak.

muhtemelen 20 milyar dolarlik fransa bankalarindan kredi alip

10 milyar dolari ile ucak alacaklar

geri kalan 10 milyar dolar ile ekonimik kirizi geciktirmeye calisacaklar ...

fransa ise 20 milyar vergiden 2 milyar dolar faiz kari elde etse ...

adam 20 milyar euroya 30 milyar euro kar elde etmis olacak.

ben bu akplileri yeminle anlamiyorum arkadas! bu cehaletten cok ote birsey.
  • Sayın Airbus

Sen kimsin?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 6 Ocak 2018; 1:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para var huzur var istediğimizi alırız. Ekonomik kriz varmış, ülke batıyormuş geçin bunları her yerden yatırım geliyor bu ülkeye. Gayet iyi para akışı var kaya gibi sağlam ekonomi. Büyüme rakamlarımız zaten ortada.
  • Sırbistan'a gidiyor, tonlarca et alıyoruz, Tunus'a gidiyor, zeytinyağlarını geçiriveriyorlar, Putin'den s-400ler geliyor, Amerika ziyaretinden de kesin bişeyler kakalamışlardır bizimkine Samanı, tohumu bile dışarıdan alıyoruz ama yerli uçak, milli uzay gemisi filan yaptığımıza inanan akpliler var memlekette
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fransa fetöyü desteklemiyor muydu ya?

• Güya yerli uçağımız göklerde olacaktı

Yerli paramız yerlerde oldu

Durun daha 100 kmde 3 kuruş yakan otomobil yapacaklar.

Babayiğit aranıyor

• Yorumlar bak leş.

Çayımı demledim sizi takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumisini

Para var huzur var istediğimizi alırız. Ekonomik kriz varmış, ülke batıyormuş geçin bunları her yerden yatırım geliyor bu ülkeye. Gayet iyi para akışı var kaya gibi sağlam ekonomi. Büyüme rakamlarımız zaten ortada.

Bunu disaridaki esnafa soylede bak nasil cevap alicaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: hkD

quote:

Orijinalden alıntı: shaggyolmedi

Sırbistan'a gidiyor, tonlarca et alıyoruz, Tunus'a gidiyor, zeytinyağlarını geçiriveriyorlar, Putin'den s-400ler geliyor, Amerika ziyaretinden de kesin bişeyler kakalamışlardır bizimkine Samanı, tohumu bile dışarıdan alıyoruz ama yerli uçak, milli uzay gemisi filan yaptığımıza inanan akpliler var memlekette

Boeingden uçak almamış mıydık?

Ondan vazgeçip buna mı dönmüşler?

Boeing'den aldiklari cargo icin, 777F ve LRF.

Kaldi ki alim anlasmasi degil bu, "almak icin konusuyoruz" anlasmasi, karsilikli iyi niyet mektuplari imzalamislar.

tabi zarrab sonrasi yapilmasi, aslinde abd'ye goz kirkpiliyor, cunku thy'nin 787 almak gibi niyeti vardi, a350 direk 787'nin rakibi.

rusvet davasindan yirtmak icin abd'ye 25 30 ucaklik 787 siparisi verilirse kimse sasirmasin.

• 11 milyar Abd den 6.5 milyar dolar Fransa dan ucak alimi. Ya şu anda Thy nin ucaklari hangarlarda yatiyor. Hem ulkemizde hem dunyada artan terör olayları patlayan bombalar hem de hükümetin Rusya ve Ab ile kavgalari uluslararası yolcu sayisini ciddi manada düşürdü.

• Salak salak yorum yapmak moda oldu sanırım.

Airbus ile Thy arasında anlaşma olduysa bunun Cumhurbaşkanı tarafından imzalanmış olması çok doğal, tıpkı Eurosam ile yapılan anlaşma gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de para var ve piyasada çok ciddi paralar dönüyor. Ekonomik krizi yaratan hükümetler. Sırf zam yapabilmek için bu şekilde bir iş çevirdiklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoldaşNapolyon

Salak salak yorum yapmak moda oldu sanırım.

Airbus ile Thy arasında anlaşma olduysa bunun Cumhurbaşkanı tarafından imzalanmış olması çok doğal, tıpkı Eurosam ile yapılan anlaşma gibi.

evet moda oldu

ve sende modaya uydun
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

quote:

Para var huzur var istediğimizi alırız. Ekonomik kriz varmış, ülke batıyormuş geçin bunları her yerden yatırım geliyor bu ülkeye. Gayet iyi para akışı var kaya gibi sağlam ekonomi. Büyüme rakamlarımız zaten ortada.

Bunu disaridaki esnafa soylede bak nasil cevap alicaksin

Cevap mı alır?
    Direkt arka tarafa çekerler

• quote:

Orijinalden alıntı: YoldaşNapolyon

Salak salak yorum yapmak moda oldu sanırım.

Thynin hangara çektiği uçaklardan bihaber vatandaşın modaya uygun davranması..
  • adam atar yapıyor sonrada gönül almak için milyarlarca dolarlık iş veriyor millete.
  • quote:

Puahaaa kafaya bak. Tertemiz dert yok stres yok. Ben de cahil olmak istiyorum. Senin gibi mutlu bir yaşam benim de hakkım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.