Şimdi Ara

Fransa'ya Özel İlginç Bir Xbox One Paketi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, farklı ülkelerde farklı kesimlere ulaşmak için yeni fikirlerle yoluna devam ediyor. Firma, Fransa için ilginç bir Xbox One paketinin duyurusunu yaptı.

Fransız futbol takımı PSG ile yapılan anlaşma sonrasında, 580 euroluk fiyata sahip ilginç bir Xbox One paketi ortaya çıktı. Bu pakette PSG imzalı özel Xbox One ve yine futbolcuların imzaladığı bir PSG forması bulunuyor. Bunun haricinde 2014 - 2015 sezonu için PSG TV aboneliği ve özel çıkartmalar da bu pakete dahil edilmiş.

Sezonun sona ermesine az bir süre kala böyle bir paketi piyasaya sunmak ne kadar mantıklı tartışılır. Ancak Türkiye'de, Sony veya Microsoft'tan tuttuğunuz takıma böyle özel bir paket satışa çıksaydı satın almak ister miydiniz, merak ettik doğrusu. (Konsolun normal fiyatının 499 euro olduğunu hatırlatalım)

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fransaya_Ozel_ilginc_Bir_Xbox_One_Paketi-54142.htm

• Bunun Galatasaraylısı satılsa ülkemizde Xboxone alma sürem oldukça hızlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Bunun Galatasaraylısı satılsa ülkemizde Xboxone alma sürem oldukça hızlanır.

Eylül ayında resmi giriş ile birlikte olabilir hatta diğer takımlarlada anlaşıp böyle paketleri satabilirler.
  • uyanık microsoft
  • Avrupalının kalbine giden yol futboldan geçer :) Ülkemizde görmek dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Avrupalının kalbine giden yol futboldan geçer :) Ülkemizde görmek dileğiyle.

Amin vallahi mükemmel olur boyle bir paket çıkarırlarsa. İmzalı Fener forması ve Xbox One konsolu direk alırım hiç vakit kaybetmem :)
  • Fenerbahçe paketi çıksa süper olurdu harbi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten almıştım X1'ı ama Fenerbahçe paketi olan çıkarsa alır tüm çevreme hediye ederim (Fenerbahçeminde bu paketten pay alması şartıyla)
  • güzelmiş
  • Para tuzağı olmuş
  • Çok iyi gözüküyor.
  • Cok guzel duruyor , guzel bir paket olmus ...

• İster Fenerbahçe ister Galatasaray paketi çıksa ne olur daha Fifa serisinde ligi bırakın derbi maç bile yapamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Ben zaten almıştım X1'ı ama Fenerbahçe paketi olan çıkarsa alır tüm çevreme hediye ederim (Fenerbahçeminde bu paketten pay alması şartıyla)

Katiliyorum, bence de insanlar buyuk bir ilgi gosterirdi Fenerhabce, Galasatasary ya da Besitas'in urunlerinin bulunacagi Xbox One bundle'larina. Bir'de FIFA video game ile bayagi bir ilginc olurdu ama Turkiye ligi yok sanirim FIFA'da.
  • Galatasaray ile anlaşmalı aslında. Seneye bir Galatasaray paketi görsek CE namında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.