siyaseti karıştırmamak lazım spora ama ...fransanın kazanmasını hiç istemiyorum... italya.. kazanır inşallah
FORZA ITALIA
Italy 2-1 France
Full time
skor tabelası
FRANSA
italya kupayı alır hemde fark atar
fransa alacak bence maçı....
İtalya Gökmavililer kupayı alacaklar. şampiyonanın en iyi defansına sahiple. ayrıca yeri geldimi Del piero gibi bir oyuncusunu oyuna sokuyor. Arjantin gibi klübede bekletmiyor
italya ve fransa nın şu ana kadarki performanslarına bakılırsa;rahat rahat İtalya
italya'nın defensı saglam diyorsunuz ama nesta sakatlıgından dolayı oynayamıcak
FrAnsA
Bence Fransa
Bende İtalya'nın almasını istiyorum ama İtalya şike skandalları ve başka skandallar ile başı iyicene derde girdi....Zidane Zidan o yaşına rağmen son kez milli takım formasını giyip şov yapacam adeta futbol dersi verecek...Bence Fransa çok rahat alır maçı.... Net skor 3-1 24 ve 38DK.Zidane Zidan 84DK.Henry İtalya'nı golünü ise 32DK.Del Pierro
kim alırsa alsın ilk 90 dk berabere biter diye düşünüyorum,iddaa oynuycam
Fransa..
BEN DAHA GRUP MACLrı baslamadan demıstım dunya kupası fransanın herkes güldü arjantin brezilya almanya diyodu herkes ama fransa finale geldi yuzumu kara cıkarmadı isalah yine cıkartmıcak anelkanın bonusu ribery harika fransa alır umarım ama italyada kolay lokma deil
Bu çoban Fransızlar İtalya dan Avrupa şampiyonasında o gubudik hakemin maçı 10 dakka uzatmasıyla almışlardı kupayı dün gibi aklımda...
Şimdi İtalya adına intikam zamanı
FORZA ITALIA
henry savunmayı geçemez ona tamamen ters italya nın ne olursa olsun kalede tehlike olmasın diyen bir savunması var italya arapaslarla 2 gol bulur maç ITALYANIN
ya ben basta almanya yı destekliodum ama almanya elendi.bence kupayı fransa cok rahat alır.