Şimdi Ara

Fransa - İtalya << Final <<< Kim şampiyon ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kurshun

siyaseti karıştırmamak lazım spora ama ...fransanın kazanmasını hiç istemiyorum...
    italya.. kazanır inşallah

• FORZA ITALIA
  • Italy 2-1 France

Full time

skor tabelası
  • FRANSA

• italya kupayı alır hemde fark atar
  • fransa alacak bence maçı....
  • İtalya
    Gökmavililer kupayı alacaklar. şampiyonanın en iyi defansına sahiple. ayrıca yeri geldimi Del piero gibi bir oyuncusunu oyuna sokuyor. Arjantin gibi klübede bekletmiyor
  • italya ve fransa nın şu ana kadarki performanslarına bakılırsa;rahat rahat İtalya
  • italya'nın defensı saglam diyorsunuz ama nesta sakatlıgından dolayı oynayamıcak
  • FrAnsA
  • Bence Fransa
  • Bende İtalya'nın almasını istiyorum ama İtalya şike skandalları ve başka skandallar ile başı iyicene derde girdi....Zidane Zidan o yaşına rağmen son kez milli takım formasını giyip şov yapacam adeta futbol dersi verecek...Bence Fransa çok rahat alır maçı.... Net skor 3-1 24 ve 38DK.Zidane Zidan 84DK.Henry İtalya'nı golünü ise 32DK.Del Pierro
  • kim alırsa alsın ilk 90 dk berabere biter diye düşünüyorum,iddaa oynuycam
  • Fransa..
  • BEN DAHA GRUP MACLrı baslamadan demıstım dunya kupası fransanın herkes güldü arjantin brezilya almanya diyodu herkes ama fransa finale geldi yuzumu kara cıkarmadı isalah yine cıkartmıcak anelkanın bonusu ribery harika fransa alır umarım ama italyada kolay lokma deil
  • Bu çoban Fransızlar İtalya dan Avrupa şampiyonasında o gubudik hakemin maçı 10 dakka uzatmasıyla almışlardı kupayı dün gibi aklımda...

Şimdi İtalya adına intikam zamanı

FORZA ITALIA
  • henry savunmayı geçemez ona tamamen ters italya nın ne olursa olsun kalede tehlike olmasın diyen bir savunması var italya arapaslarla 2 gol bulur maç ITALYANIN
  • ya ben basta almanya yı destekliodum ama almanya elendi.bence kupayı fransa cok rahat alır.
  • Bencede İTALYA alır.
  • italya öpcek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.