Şimdi Ara

Fransa Final'de Almanya Bitmiş :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransa Final'e gitmeye hak kazandı. Almanya gerçekten hata üstüne hata yaptı penaltı verdi üstüne bir de hata yüzünden gol yediler yapıcak birşey yok :(

Golleri izlemek isteyenler için

https://www.youtube.com/watch?v=egnjViNXwlU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa finalde de Almanyanın nesi bitmis ? onu anlamadım . Tekrar tekrar oynansın Almanya kazanır futbol iste penaltı hata falan goturdu fransa almanya nın bence bittigi falan yok son 10 dk da 4 gol pozisyonu buldu adamlar.
    JAGER
  • quote:

Orijinalden alıntı: scription

Fransa finalde de Almanyanın nesi bitmis ? onu anlamadım . Tekrar tekrar oynansın Almanya kazanır futbol iste penaltı hata falan goturdu fransa almanya nın bence bittigi falan yok son 10 dk da 4 gol pozisyonu buldu adamlar.

Bitti derken konu içinde yazdım zaten çok hata yaptılar onu demek istedim

Orijinalden alıntı: scription

Fransa finalde de Almanyanın nesi bitmis ? onu anlamadım . Tekrar tekrar oynansın Almanya kazanır futbol iste penaltı hata falan goturdu fransa almanya nın bence bittigi falan yok son 10 dk da 4 gol pozisyonu buldu adamlar.

Almanya 2014 arjantin finalinde şansla, kötü oynamasına rağmen kupayı kaldırmıştı .Bu sefer kendileri iyi oynadı ama kazanamadılar .

Gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer bu akşamın özeti
  • Almanya 2014teki en iyi takimdi. Favorim Fransa olmasina ragmen(günler önce Fransanin Euro 2016 sampiyonu oldugunu söyledim) Almanya bekledigimden cok iyi oynadi. Özellikle Kimmich tek hatasi disinda savunmada saglamdi. Cok önemli eksikleri vardi. Takimin neredeyse yarisi yok ve formsuz Müller cok gücsüz, ayakta duracak hali yok. Hepsi Guardiolanin fiziksel yükleme yerine yan pas antremani yaptirmasindan. Robben 2014te en iyi oyuncuydu. 2 senedir hep sakat. Gelecek yilda Cityi bitirir.

Kimmich, risksiz oynuyor. Bundan dolayi begendigim bir oyuncu degil. Calim atmasi gereken yerde geriye oynuyor. Pas oyununa yatkin, ortalari da kötü degil. Fakat risksiz oynayinca fark yaratmasi zor. Almanyanin bek ve forvet yetistirmesi lazim. Tek forvetleri bu seviye icin ne kadar yeterli oldugu tartisilacak Gomez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Kanalın

Hayırlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.