Şimdi Ara

Fransa'da Lisans Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fransa'da İşletme okumayı düşünmekteyim. Fiyat olarak uygun geldi . Yıllık harç 300-1000 euro arası değişiyormuş.
    Aylık giderler 500-600euro oluyor deniyor Paris dışında. Kiralar da 300-400 euro stüdyo/yurt.
    Şimdi şöyle söyleyim , gider çok biliyorum. Fakat Fransa her öğrenciye çalışma izni veriyormuş. Ben çalışsam 300-400 euro neyse para koysam cebe yeter. En azından ailem çok para yollamamış olur.
    Buraya kadar bir yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Diğer bir konu okul'a kabul almak. Ben şimsi Fransızca bilmiyorum. Yani hazırlık okuyacağım sonra dil yeterlilik sınavına girmek gerekiyormuş. Hadi ben girdim güzelce bir puan aldım diyelim istediğim üniversiteyi seçebiliyor muyum?
    Ayrıca önce TR de tercih etmiş olmamız lazımmış istediğimiz bölümü.

Sizin görüşlerinizi almak istedim. Özellikle çalışarak vs yükü hafifletebilirim diye düşündüm siz ne diyorsunuz? İstanbul'da okusam gene 1300-1400 aylık gider olucak (kira ile birlikte) . Eğer çalışmazsam yaklaşıl aylık 1000 euro (3000 lira desek) göndermesi gerekicek ailemin. Çalışınca bu fiyat yaklasık 1700-1800 e düşücek (kira dahil) yani Lira bakımından baya fark ediyor.

Ne diyorsunuz? Gerçe danışmanlık şirketi ile görüşücem ama önce size sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hm Ok -- 12 Temmuz 2015; 9:03:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.