Şimdi Ara

franke yi nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sadece ankastre üretim yapıyorlar sanıyorum.

• Tuzlama fiyat , bol çeşit, bol reklam....Alan hayrını görsün...
  • Franke oldukca ıyı urunler ureten eger dogru yere gıdersenız yuksek ındırım oranlarına sahıp (%30 a kadar) bır markadır.

Bugune kadar mımarı projesı de dahıl olarak yaptıgım her evde kesınlıkle franke evye kullandım ve musterının ıstegı dogrultusunda bır kac yerde de franke ankastre urunler kullandım sorun yasamadım.

Cok ıyı arastırıp uygun fıyatı bulabılecegınıze emınım.
  • Bir isvicre markasi olan franke aslinda evyecidir. Isvicre sayfasina baktiginizda sadece evye modelleri bulunur; ancak diger ulkelerde ankastre beyaz esya urunleri de mevcuttur.Beyaz esyada ne kadar basarililar bilemiyorum fakat Isvicrelilerin soyle bir takintisi vardir "swiss quality". Kotu mal satmazlar. zaten yuksek fiyata kotu mal satamazsin.
  • defragmenter 'in de dediği gibi Franke bir isviçre markası ve evyeleri oldukça kaliteli. Fakat ankastre ürünleri hakkında bir bilgim yok.
  • kaliteli ve pahalı
  • Evyeleri iyidir ama beyaz eşyayı bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Franke den model begenip TEKA dan alacaksınız...Ben öyle yaptım...İnox paslanmaz sac preste degişik model kalıplarda basılıyor, ortaya evye cıkıyor...Sonuçta evye preste basılmış Inox sac. Çok degişik modelleri var. Ve her marka degişik kalınlıkta sac kullanıyor. 1 mm, 0,80 mm, 0,60 mm. kalınlıkta paslanmaz sac kullanılıyor. Bir plaka 18 Lira tutarında ınox sac preste evye olunca 150 lira ile 1300 lira arası fiyat buluyor... Marka ve modeline göre...Ben hepsini arayıp TEKA aldım...Piyasada çok marka var. Googlede evye yazıp tıklayın...Çok imalatcı var ama en büyükleri FRANKE... TEKA ...Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Haziran 2007; 14:37:48 >
  • Franke ankastre ürünler ve evyede iyi bir marka. Büyük ihtimalle ankastre ürünlerini fason yaptırıyor, ama bu tip firmalar ürünleri kendi kalitelerine ve isimlerine göre yaptırırlar. Zaten o kadar fiyat veriyorsanız kaliteli ürün almanız gerekir.

Parası olan Franke'yi alsın. Ama bence aynı tip ürünlere iki katından fazla fiyat vermek biraz mantıksız. Çok daha uygun fiyata alınabilecek kaliteli ürünler ve markalar da var. Tabi ki insanlar bunları tam bilemediği için de bilindik firmalara bir sürü para vermek zorunda kalıyor.

Ankastre işi biraz karışık, çok bir şey diyemiyorum. Ama Mekappa markalı ürünlerden memnun duyduklarım. Muhakkak memnun olmayanlar da vardır, ama özellikle davlumbazları çok iyi. İtalyan mantığıyla üretim yapıyorlar. Davlumbaz için kesinlikle öneririm, aşağıdaki ürün Franke'de min 1.500 tl dir.

http://www.hirdavatfirsati.com/p-3830-Davlumbazlar-Mekappa-Fiera-duvar-tipi-siyah-dokunmatik-camli-davlumbaz-(uzaktan-kumandali)-(NakliyeMontaj-DAHIL)-FIERAD-.html

Evyede ise kesinlikle çok birşey değişmiyor. Tabi ki piyasadaki yüzlerce olan dandik ürünlerden bahsetmiyorum, 6 ay sonra paslananlar da var sonuçta. Adamlar ucuz olsun da sactan yapsak bile oluyor diyorlar. Dikkat edeceğiniz 2 şey var; 1) 304 kalite paslanmazdan yapılsın 2) Kalınlığı minimum 0.80 mm (0.60 mm de idare eder, uygun isterseniz) olsun. Yazık bence bu iki özelliği taşıyan ürünlere sırf markadan dolayı bir dünya para vermeye. Ukinox markalı evyeler fena değil, en azından 1. kritere kesin uyuyorlar da modeline göre kalınlıkları değişiyor tabi.

http://www.hirdavatfirsati.com/p-3975-Lotus-Serisi-(tezgah-ustu-evye)-Ukinox-Lotus-1-5-(bir-bucuk)-goz-paslanmaz-krom-evye-(500x780)-LTX751-.html

Sonuç olarak karar size kalmış, param çok ve risk almam derseniz Franke ve Teka iyidir. Yok eğer daha uygun fiyatlı ama kaliteli ürün arıyorsanız Mekappa davlumbaz ve Ukinox evye iyi seçimlerdir bence.

franke yi nasıl bilirsiniz?

• Frankenin ankastre Bulaşık makinasını 3 senedir sorunsuz kullanıyorum.Ürünü çok kaliteli ve görünümüde oldukça güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.