Şimdi Ara

FragFX Pro ilk izlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yerını ebayden aldım ben aldıgımda 84 dolardı sımdı 89 dolar yapmıs bu arada arkadaşlar mouse baglanmıyor ya bugun bı actım mouse bır turlu baglanmıyor mavı olmuyor sureklı kırmızı yanıp sonuyor of nazar değdi :D splite mesaj attım bakalım ne olucak nettede bırkac kısı gordum aynı sorunu yasıyan
  • Yıllardır PC oyuncusuyum (Doom) çıkışından beri klavye ile oynayamzdım dönmek sağa sola vesaire için strafe hızlı dönüşler tarzı basit şeylerde bile. Kesinlikle ama kesinlikle CPL liginde bir adamın elinde controller tutan adama karşı şansı olduğuna inanmıyorum. Sadece iki aletin aralarındaki içindeki teknoloji farkına bakarsak,bundan daha iyisini düşünemiyorum benim gibi oyuncuya sanırım 2 senedir FPS oyunlarını PS3 de oynadım,bir yol kat ettim,bariz derecede fazla ilk noktaya dönüp baktığımızda ama kesinlikle mouse ile oynamayı tercih ederim.

Burdan Quake Raksnet serverlarında oynamış herkese selamları gönderiyorum,zamanımda az canıma okumadınız adiler ,siz olmasaydınız da bu kadar iyi olmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 6 Aralık 2009; 13:09:02 >

• bu fw yi indirdikten sonra alete nasıl bağlanıyor?
  • PS3'ün en güzel yanı, her türlü mücadelede herkesin eşit şartlarda yarışıyor olmasıydı. Bu tür donanımlar sayesinde bu durum bozuluyor malesef. PC oyunculğuna dönecek yakında konsollar da. Heralde ekran kartı, ram vb. upgrade de gelir, yine dön dolaş aynı yere gelicez ...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.