Şimdi Ara

FPSnin sürekli değişme sorunu ( amd ekran kartı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Radeon HD 7690M XT ekran kartı var. Daha önce 100 fpsde sabit oynayabiliyordum ama format atıldıktan sonra fpsyi bir türlü 100e sabitleyemiyorum. Oyun içinde sürekli 60- 90 arası değişiyor. Catalyst Control Center da denemediğim şey kalmadı ama bir türlü olmuyor.

Örtüşme Önleme en solda
    Yönbağımlı filtreleme en solda
    Mozaik döşeme en solda
    Catalyst AI. en solda
    Dikey yenileme için bekle en solda
    Örtüşme önleme kipi en solda

Yani hepsini performansa ve kapalıya gelecek şekilde ayarladım. Oyun içinde fps ayarları da 101 de ancak halen fpsyi sabit tutamıyorum. Böyle bir sorun yaşayan yada çözümü hakkında fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzb -- 30 Haziran 2014; 18:24:33 >

• Yanlış anlama arkadaşm, sana yardımcı olurdum. Fakat senin korsan olarak oynağın cs , ve senin gibilerden hep nefret etmışımdır. Sorununu biliyorum, fakat yardımcı OLMAM.

ŞU KORSAN OYUNLARDAN VAZGEÇ ARTIK, CS OYNIYORUM DYORSUN, KENDİNE BİR STEAM AL, CS AL ! 1000tl kimse istemıyor senden !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oyuna yeni başlayan birine steam almak mantıksızdı o yüzden almadım ama senin mesajını okumadan almıştım zaten steam. Ben oyunlarımı parayla alırım senin için rahat olsun kardeşim. Üslubuna da biraz dikkat edersen çok sevinirim burası mahalle kavgası yeri değil
  • Sanırım bu seni rahatsız etti. Hatta o kadar ettiki , cvp yazmaya gereği duydun. Benim nasıl kalkıcagımı, nasıl oturucagımı senin oğretmene gerek yok. Ben sensiz iyi biliyorum. Fakat gelelimki, sahte oyunu DEDİĞİN GİBİ PARANLA alıp, hani ****** ama para bende, modasına da uyduğunu görmezden gelmedim. Oyunda snin gibileri, tespit edemediğimiz, neyin olduğunuzu, göremediğimiz için sana bu mesajı yazdım. Kİ ZATEN ÇOK HAKLIYIZ. Bence itiraz bile etmen , bana değil, sana yakışmadı. Bu arada , sen bana mesaj atarak, bu olayı mahalle kavgasına çeviren sendın. Benım ise sana bir daha mesaj atmamın sebebi, ***** sıvama lütfen. İyi akşamlar.

Orijinalden alıntı: SHAKALNikita

Sanırım bu seni rahatsız etti. Hatta o kadar ettiki , cvp yazmaya gereği duydun. Benim nasıl kalkıcagımı, nasıl oturucagımı senin oğretmene gerek yok. Ben sensiz iyi biliyorum. Fakat gelelimki, sahte oyunu DEDİĞİN GİBİ PARANLA alıp, hani ****** ama para bende, modasına da uyduğunu görmezden gelmedim. Oyunda snin gibileri, tespit edemediğimiz, neyin olduğunuzu, göremediğimiz için sana bu mesajı yazdım. Kİ ZATEN ÇOK HAKLIYIZ. Bence itiraz bile etmen , bana değil, sana yakışmadı. Bu arada , sen bana mesaj atarak, bu olayı mahalle kavgasına çeviren sendın. Benım ise sana bir daha mesaj atmamın sebebi, ***** sıvama lütfen. İyi akşamlar.

İmla hatalarından okuyamadım bile.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHAKALNikita

Kusura bakma avukat bey. Size de özel yazamadım. Belki hatalarım olabilir. Oda yabanci olduğumdan dolayı. A doğru , siz 2727277/7/7 dili perfect bilip, perfect konuşuorsunuz.

Ben gereken cevabı üsturuplu bir şekilde verdim sana. Senin gibi saldırgan bir tavır sergilemiyorum ki bu tavrın nedenini de anlamış değilim. Başına gelen üzücü bir olay olmalı. Her neyse uzatmaya gerek yok. Yardımcı olmak dışında yer kaplamazsan çok müteşekkir olurum
    Nedenini halen anlamış değilsen, aynısını tekrarlamaya gerek olduğunu sanmıyorum . Üste herşeyi yazıyo, tekrar ve tekrar oku. Saldırma konusunuda gelince, sen kendin biçip kendin satıyorsun. Böle algılamışsan diyicek birşeyim yok. İyi günler sana.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.