Çok amatörce açılmış bilgisiz bir topic olmuş oyununa ve sahnesine göre(filmlerde de mevcut) akıcılığı FPS belirler bu işin temeli bu zaten....
yeterli fpsi versin full detaylarda hepsi bu
call of duty 2 de fps degerim 125 in altına düşünce hissediyorum dx7 de fsaa kapalı diger herşey full min 125 fps max 300-400 max fps yi de 125 yapıyorum stabil bir şekilde oynuyorum.
özellikle kar98 ve ve sniper kullananlar için fps ölümcül etki yapıyor
annihilator gereklı acıklamayı yapmıs.onlıne ut oynarken 60 fpsden dusuk ıstemem 90 fps alan sıstem gayet guzeldır. 25 fpsde alıpta bu fpsden rahatsız degılım benım ıcın gayet yeterlıdır dıyende cıkabılır buda kısıden kısıye degısır.yalnız ben lcd monıtorde alınan fpsnın herzle ılgılı degıl tepkı suresıyle ılgılı oldugunu sanıyordum.yanı 1 sanıye 1000 mılısanıyeyse tepkı suresı 4 olan bır monıtor 1000 bolu 4 250 fps verebılır dıye bılıyordum.konunun uzmanı olmadıgım ıcın kesın konusamam ama oyle olması lazım.
İkisi de aynı şey zaten. FPS yüksek olursa akıcılık da yüksek olur; akıcılık yüksek olursa FPS de yüksek olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme