wow oyuncusuyum kalabalık yerlerde fps yerlere iniyor. grafikler full açık 1024X768 oynuyorum 30-25 fps e kadar düştüğünü gördüm (grafikleri düşürünce de fps de bir artış olmuyor aynı kalıyor bazen daha da düşüyor) son sürüm catalyst driver var makinada amd dual core optimizer yüklü sistem xp sp3
bu sistem neden bu kadar düşük fps verir bi fikri olan varsa veya ne bilim bunu arttırabilecek fikirler varsa duymaktan çok sevineceğim.
Catalist ayarlarini "uygulamalar yonetsin" olarak ayarla... tekrar dene... eger hala sorun varsa baslat menusu > calistir > "dxdiag" yaziyorsun... ordaki goruntu testlerini yapiyorsun.. bilgisayarini kapatip aciyorsun.
oyunu guncellemelerinin tam cekili oldugundan emin ol... ATI'nin sayfasini kontrol et... yeni driver cikmis olabilir.
WOW sayfasinda konu ile ilgili bir patch var mi ona bak..
benim sahsi tercihim: 7 serisinden ati chipseti bulunan bir anakart al... crossfire yapmayacak isen 770 chipsetli bir Asus anakarrt tercih edebilirsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme