Şimdi Ara

Fps Rpg Sandbox Türü Oyun [İstek]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlamamışlar için biraz daha açayım. Mound and Blade'yi biliriz. Fps rpg türü bir oyun ama eskidi detay kalmadı basitleşti ve sıkıcılaştı. Ayrıca ne yeni şehir kuabiliyoruz ne de şehirlerde zırhçı ve silahçı dışında işe yarayan birkaç yer haricinde hiçbişey yok. Kingdom Come Deliverance buldum acayip kasıyordu. Ben de aradım biraz bir oyun buldum Northern Shadow. Özellikleri aynen şöyle

Gelişmiş Yapay Zeka: Gelişmiş karakter nitelik sistemi ile yapay zeka davranışları için gerçekçi bir içerik ortamı sağlıyor. Her türlü ortama uyum sağlayabilip, kendi karakterlerine uygun şekilde davranış sergiliyorlar.

Şehir Yapımı: Detaylı şehir yapım sistemi, tek bir çiçeğine varana kadar aşırı detaylı bir şehir kişiselleştirme ve yapım sistemi sunuyor. Haritada istediğiniz yere, istediğiniz zaman inşa yapabiliyorsunuz.

Şehir Yönetim: Gerçekçi lojistik sistemi şehir kaynaklarını sürekli olarak dengede tutmanızı gerektiriyor. Tüccarlar verimsiz veya tehlikeli şehirleri ziyaret etmemeyi tercih edebiliyor. Bir madenci kasabası yiyecek olmadan hayatta kalamıyor. Bir çiftçi kasabası korunma olmadan yiyecek üretemiyor. Nöbetçiler mühimmat ve destek olmadan görevlerini yerine getiremiyor.

Devasa Açık Dünya: Sürekli olarak büyüyen 200 kilometre karelik harita, değişik kültürlere sahip çeşitli coğrafi alanlar içeriyor. Mevsim sistemi haritanın sadece görünüşünü değil, arazinin şeklinide değiştirebiliyor.

Açık uçlu oynayış: Dinamik hadise sisteminin yapay zeka ve diyalog sistemlerinden faydalanması sayesinde, herhangi bir hadise, herhangi bir yer ve zamanda, klasik quest sistemlerine bağlı kalmadan gerçekleşebiliyor. Herhangi bir kimse (karakterlerine uygun ise) cinayet işleyip katil olabiliyor, oyuncu için soruşturma seçeneği açabiliyor, herhangi bir kimse bu olayda anahtar tanık olabiliyor. Herhangi bir NPC'nin özel olması söz konusu değil.

Fakat bunlar 2014'te açıklanmış oyun hala çıkmamış çıkması birkaç yılı bulur yada hiç çıkmaz. diyorum ki varsa bildiğiniz bu tür oyun buyrun anlatın. Sistemlerolarak sorun olmaz gerekirse en düşük ayarlarda oynayalım yeter ki o atmosfer ve yukaridaki özellikler olsun.

• Sen skyrim ve fallout new vegası tarif etmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Sen skyrim ve fallout new vegası tarif etmişsin

Dostum fallout oynadım onun gibi değil bahsettiğim şey şu şekilde
    https://www.youtube.com/watch?v=ZOkd-Lmmcb4
    Yani fallout rpg evet fps evet sandbox evet ama bir şehir yönetme falan yok yani o amaç yok oyunda.

Kingdom Come Deliverance en iyi örneği ama çok ağır bir oyun ve optimizasyon sıkıntı.

• FPS RPG=>Fallout a yakın yani mount and blade daha çok Action RPG en iyi haliyle.Ayrıca şehir inşa edip aynı zamanda rpg olan oyun yok neredeyse.Olanlar şehrin seviyesini yükseltme falan ama micromanagementla inşa edilen yok yani.
    Dediğine uyacak Hinterland , Kenshi ,Terraria var onun dışında M&B i modlarla oynarsan daha etkili şehir ve ülke kurma modları var zaten modsuz oynanacak bir oyun değil.Ayrıca Fallout4 te Skyrimde ev inşa edebilme var.Dediğim gibi kendi evini yaptığın desen daha kolay olur şehir/ülke kurabildiğin rpg mantığı piyasada yok.Bi kaç indie oyun var.Folk Tale , The Guild II Renaissance gibi ama üst seviye yapım oyunlarda yok o.Northern Shadow var tam dediğin ve harika bi oyuna benzeyen.Türk yapımı aynı zamanda 1 senedir ses seda yok .Üzülüyoz hala.Burda ismini yazdığım oyunlara bi bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

FPS RPG=>Fallout a yakın yani mount and blade daha çok Action RPG en iyi haliyle.Ayrıca şehir inşa edip aynı zamanda rpg olan oyun yok neredeyse.Olanlar şehrin seviyesini yükseltme falan ama micromanagementla inşa edilen yok yani.
    Dediğine uyacak Hinterland , Kenshi ,Terraria var onun dışında M&B i modlarla oynarsan daha etkili şehir ve ülke kurma modları var zaten modsuz oynanacak bir oyun değil.Ayrıca Fallout4 te Skyrimde ev inşa edebilme var.Dediğim gibi kendi evini yaptığın desen daha kolay olur şehir/ülke kurabildiğin rpg mantığı piyasada yok.Bi kaç indie oyun var.Folk Tale , The Guild II Renaissance gibi ama üst seviye yapım oyunlarda yok o.Northern Shadow var tam dediğin ve harika bi oyuna benzeyen.Türk yapımı aynı zamanda 1 senedir ses seda yok .Üzülüyoz hala.Burda ismini yazdığım oyunlara bi bak istersen

Hocam cok tesekkur ederim. Hepsini teker teker arastiracagim. guzel yaziniz icin tekrardan tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Fps-Tps oyunu önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.