Şimdi Ara

Fps oyunları için klavye önemli mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en çok kafama takılan soru :) 8-10 yıldır fps tarzı oyunları oynuyorum (crysis battlefield counter strike global offensive ) gibi.Dikkat ediyorum çoğu professional oyuncular 250-350 liralık gamer klavye kullanıyorlar. Klavye konusunda hiç bir bilgim olmadığı için bu konuyu açma isteği duydum. Yani arkadaşlar anlamadığım 50 liralık bir klavye ile 250-350 liralık bir gamer klavye arasında ne kadar bir fark varki ?!?!

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar

• Bende kullamadim ama bence tek artisi tepki suresi
    Diger ozellikleri konfor ve macrolu olmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

Bende kullamadim ama bence tek artisi tepki suresi
    Diger ozellikleri konfor ve macrolu olmasi

Dostum ilgilendiğin ve cevap yazdığın için teşekkür ederim. Macroya gelince şimdiye kadar o kadar fps oyunu oynadım hiçbir zaman macro atamaya ihtiyaç duymadım.. BANA GÖRE gereksiz o yüzden onu geçtim. Konfora gelince yani klavyede sırf konfor için 300-350 lira para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum Tepki süresine gelince ,anlamadığım 300-350 liralık gamer klavyelerde tepki süresi ne kadar veya 0 mı normal bi klavyeye göre burası önemli.. İkinci soracağım soruysa yanlış hatırlamıyorsam bir yerden duydum a4tech in bir tane gamer klavyesi (ne kadar doğru bilmiyorum) dünyanın en düşük tepki süresine sahip klavyelerden birisiymiş. Bu konuda bir bilginiz varsa hocam cevabınızı bekliyorum :):)

• Benim gordugum klavyeler arasindan en dusuk 1ms tepki sureli klavye var
    Teor8k olarak tepki suresi 0ms olan hic bir cihaz olamaz
    Bahsetmis oldugun a4 tech gamer macrolu klavyeyi denedim 50 lira civarinda satiliyordu o zaman
    Tuslari cok kotuydu 20 liralik logitechten bile kotuydu sirf makrolu diye fiyat katlanmis ama malzeme kalitesi kotu
    Illa mac4olu bisey istersen yaklasik 100 liraya satilan logitech g105 var arastir tavsiye ederim
    Ucuz fiyatli klavyelerde logitech ve mic4osoft klavyeden baskasina bulasma

• quote:

Benim gordugum klavyeler arasindan en dusuk 1ms tepki sureli klavye var
    Teor8k olarak tepki suresi 0ms olan hic bir cihaz olamaz
    Bahsetmis oldugun a4 tech gamer macrolu klavyeyi denedim 50 lira civarinda satiliyordu o zaman
    Tuslari cok kotuydu 20 liralik logitechten bile kotuydu sirf makrolu diye fiyat katlanmis ama malzeme kalitesi kotu
    Illa mac4olu bisey istersen yaklasik 100 liraya satilan logitech g105 var arastir tavsiye ederim
    Ucuz fiyatli klavyelerde logitech ve mic4osoft klavyeden baskasina bulasma

Anladım hocam teşekkür ederim. O zaman 45 liralık microsoft klavye kullanmaya devam
  • Yani
    O klavyeye
    Isik takiyorlar
    Macro tusu ekleyip 200 e satiyorlar
    Ihtiyac yoksa gerek te yok

• MOBA oyunlarında iş görür,ayrıca o gamer klavyesi dediğin aletler malzeme bakımından kalitelidir.Yani bir kere 350 lira verip 10 yıl kullanabilirsin.Ama bence çok çok fazla oyun düşkünü degilsen ya da iyi bir mesleğin ve zamanın yoksa klavyeye 100'den fazla vermek gereksiz.Arkadaş söylemiş,al bir g105 geç.Mouse ise ayrı bir dünya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onemli okan klavyede oncelikle rahatlik ve ergonomi aranmali diger ozellikler ihtiyacsa ona gorede 200-300 liralik klavye alinabulir

• quote:

Onemli okan klavyede oncelikle rahatlik ve ergonomi aranmali diger ozellikler ihtiyacsa ona gorede 200-300 liralik klavye alinabulir

İhtiyacım şimdilik yok. Sadece meraktan dolayı sormuştum. Tahmin ettiğim cevabı aldım. Tekrardan teşekkür ederim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilhelm W.

MOBA oyunlarında iş görür,ayrıca o gamer klavyesi dediğin aletler malzeme bakımından kalitelidir.Yani bir kere 350 lira verip 10 yıl kullanabilirsin.Ama bence çok çok fazla oyun düşkünü degilsen ya da iyi bir mesleğin ve zamanın yoksa klavyeye 100'den fazla vermek gereksiz.Arkadaş söylemiş,al bir g105 geç.Mouse ise ayrı bir dünya.

Hocam ilgin ve alakan için teşekkür ederim. İstediğim cevabı aldım. Şimdilik gamer klavye alma düşüncesini bir kenara koydum :) Mouse konusunda haklısın . Zowie ec2 kullanıcısı olarak zowie yi tek geçerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.