Bildirim
FPS Mouse ve Mousepad çok kararsız kaldım yardımcı olun lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Deathadder candır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kinzu v2 kullanıyorum elim biraz büyük olduğu için az da olsa sıkıntı yaratıyor ama gerçekten güzel mouse. bence mouse'i önce deneyip sonra sipariş vermelisin. mousepad olarak qck large öneririm medium yetersiz kalıyor bi yerden sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: shellder25
kinzu v2 kullanıyorum elim biraz büyük olduğu için az da olsa sıkıntı yaratıyor ama gerçekten güzel mouse. bence mouse'i önce deneyip sonra sipariş vermelisin. mousepad olarak qck large öneririm medium yetersiz kalıyor bi yerden sonra
hocam el tipimi ve ölçülerimi yazdım -
quote:
Orijinalden alıntı: kmesne
quote:
Orijinalden alıntı: shellder25
kinzu v2 kullanıyorum elim biraz büyük olduğu için az da olsa sıkıntı yaratıyor ama gerçekten güzel mouse. bence mouse'i önce deneyip sonra sipariş vermelisin. mousepad olarak qck large öneririm medium yetersiz kalıyor bi yerden sonra
hocam el tipimi ve ölçülerimi yazdım
mouse tutuş şekli benimde palm grip. vallaha hocam eliniz kalın ve uzunsa kinzuv2 önermem. -
Qck almayın. Mousepad tercihinizi Razer veya farklı bir markadan yapın. -
Neden qck olmasın hocam?
Aliexpresstekiler çakma, biliyorsundur umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
Aliexpresstekiler çakma, biliyorsundur umarım.
Yok hocam hepsi değil
Up
Fraying problemi var. Yani yıpranma durumu söz konusu. Zamanla üzerindeki bez kalkıyor en basitinden anlatmak gerekirse. İki ayrı Qck kullandığım için söylüyorum. Maksimum 6 ay temiz olarak kullanırsınız ondan sonra rahatsızlık vermeye başlıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X