Bildirim
FPS Mouse G402 - SS Rival
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
qck+ mouse pad ile g402 kullanıyorum. rival çok kaliteli bir mouse ama biraz ağır ve makro tuşları yeterli değil, ondan g402'ye yöneldim memnunum, öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deathadder chroma'dan g402'ye geçmiştim ama g402 çok ağır gelmişti tekrar deathadder'a döndüm.
Şimdi indirimdeyken rival'e bakayım diyordum ama yorumunuz kafamı karıştırdı.
Rival g402'den de ağır mı?
G402'den de ağırsa deathadder'dan geçmeye gerek yok benim için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Deathadder chroma'dan g402'ye geçmiştim ama g402 çok ağır gelmişti tekrar deathadder'a döndüm.
Şimdi indirimdeyken rival'e bakayım diyordum ama yorumunuz kafamı karıştırdı.
Rival g402'den de ağır mı?
G402'den de ağırsa deathadder'dan geçmeye gerek yok benim için.
rival daha ağır. g402 108gram, rival 128,7 gram ve boyut olarak aynı gibiler. (çok az farkla g402 uzun.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. -
ozaman 402 alıyorum varmı başka öneri yapacak :) -
Çok makro kullanmayan biri olarak 2 tuşun yeticeğini düşündüm ve kararımı değiştirdim.
Qck+ fnatic edition gamepad ile ss rivali amazona sipariş geçtim toplam 57.92 $ :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail3 -- 28 Haziran 2015; 18:59:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X