Şimdi Ara

Fps için Steam Controller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba konsoldan pc ye yeni geçmiş bir arkadaşınızım. Cs Go'da genel olarak taktik açısından fena değilim ama mouse aimim yok. PS4,X1,X360,PS3'te aimim her zaman harikadır. Şimdi ise bir adamı bile zar zor vuruyorum Sizce Steam Controller almalı mıyım ? Yoksa controllerı boş verip mouse aimi mi kasayım ? X1 gamepad de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jellal Fernandes -- 31 Mayıs 2016; 20:39:12 >

• Mouse'a alis hocam biraz alistiktan sonra gamepad'le oynayacagindan cok daha iyi oynamamanin imkani yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs go gibi bir oyunda controllerin işe yarayacağını sanmıyorum.oyun resmen kim daha hızlı nişan alıp ateş ederse diyor.Mouse alışmaya bak kamki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol nişancı oyunlarında genellikle nişan asisti var. Bu yüzden konsollarda nişancı oyunları daha basittir. Klavye fare ile oynamak daha tecrübe ister. İlk başlarda zorlanırsınız fakat ben ki daha önce CS oynamamış birisi 1 ayda nişan becerimi geliştirip iyi yerlere geldim. Bence fareyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 1 Haziran 2016; 0:02:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.