Şimdi Ara

Fps hiç artmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemim baya iyi fakat sabit 60 da kaliyor onun 100-200 arası yapanlar var onlar nasıl oluyor anlamış degilim biri yardımcı olabilirmi ?

• Video ayarlarinda virtual sync mi ne oyle bisey var, onu secili yapma, sag tarafta 60fps yazan yeri benchmark yap fps ucar.
    ama gereksiz yere ekran kartini yorar ve enerji harcatirsin, zaten muhtemelen monitorun 60fps dir ve göz en fazla 60fps algilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 1 Ekim 2013; 20:02:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 fps akıcı ve ideal bir sorun yok
  • detaylı açıklama ister misin? evet dersen özel mesajda açıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 1 Ekim 2013; 20:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Video ayarlarinda virtual sync mi ne oyle bisey var, onu secili yapma, sag tarafta 60fps yazan yeri benchmark yap fps ucar.
    ama gereksiz yere ekran kartini yorar ve enerji harcatirsin, zaten muhtemelen monitorun 60fps dir ve göz en fazla 60fps algilar
    Yanlışın var insan gözü saniyede 25 kare algılayabilir.

@Pweck Güçlü bir ekran kartın varsa sen yine de ekran kartı ayarlarından ve oyun ayarlarından sync'yi kapat. Ekran kartın sadece 60 üretince tflerde falan 20-30 a düşüyor ve hissediliyor. Sadece oyunda kapatman yeterli değil masaüstüne sağ tıklayıp ekran kartının denetim masasından yanlış hatırlamıyorsam 3D ayarlarından kapatacaksın. Oyundada kapatıp fpsyi yüksek kare hızı yapacaksın.
  • Türkçeyse dikey senkrizasyondu sanırım yanlış yazmış olabilrim onu kapat. Fps yerini türkçede limitsiz yazıyor ona ayarla tamamdır sistemin iyiyse çıkar yukarıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

quote:

Video ayarlarinda virtual sync mi ne oyle bisey var, onu secili yapma, sag tarafta 60fps yazan yeri benchmark yap fps ucar.

@Pweck Güçlü bir ekran kartın varsa sen yine de ekran kartı ayarlarından ve oyun ayarlarından sync'yi kapat. Ekran kartın sadece 60 üretince tflerde falan 20-30 a düşüyor ve hissediliyor. Sadece oyunda kapatman yeterli değil masaüstüne sağ tıklayıp ekran kartının denetim masasından yanlış hatırlamıyorsam 3D ayarlarından kapatacaksın. Oyundada kapatıp fpsyi yüksek kare hızı yapacaksın.

25 degil 24. Merak etme bütün muhabbeti biliyorum, teknolojide o deger 60fps ye denk geliyor LCD isik tutma potansiyeline göre, sadece oled ekranlar isik tutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

quote:

25 degil 24. Merak etme bütün muhabbeti biliyorum, teknolojide o deger 60fps ye denk geliyor LCD isik tutma potansiyeline göre, sadece oled ekranlar isik tutmaz

Görüntü geçişleri 25. kareyi oluşturuyor. Üşenmeyip araştırmıştım. Reklam şirketleri de bu geçişi kullanarak o salise sayılmayacak geçişlere reklam sokuşturuyorlar. Ama doğrudur sabit görüntüde 24 fps algılayabiliyoruz. Bir ekran kartı olamadık.

Ayrıca arkadaşa hatırlatıyım ekran kartı fazla güçlüyse 60hz ekranlarda görüntüde bozulmalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 1 Ekim 2013; 20:19:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

sistemim baya iyi fakat sabit 60 da kaliyor onun 100-200 arası yapanlar var onlar nasıl oluyor anlamış degilim biri yardımcı olabilirmi ?

Monitörle alakalı 60 hz ise 60 fps üstüne çıkmaz diye biliyorum
  • ben isterim benimde böyle :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.