Şimdi Ara

fps hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fps hakkında pek bir bilgim yok.benim merak ettiğim oyunlarda fps değeri ne olmalıdır.bazı sitelerdeki ekran kartı incelemelerine baktım ayarları ultra veya high yapınca fps değeri düşmüş oluyor.buna göre fpsleri düşürmek mi gerekir kaliteli oyun oynamak için yada benim anlamadığım kısım ne belirtirseniz sevinirim.

Orijinalden alıntı: aligulcan7

arkadaşlar fps hakkında pek bir bilgim yok.benim merak ettiğim oyunlarda fps değeri ne olmalıdır.bazı sitelerdeki ekran kartı incelemelerine baktım ayarları ultra veya high yapınca fps değeri düşmüş oluyor.buna göre fpsleri düşürmek mi gerekir kaliteli oyun oynamak için yada benim anlamadığım kısım ne belirtirseniz sevinirim.

Fps ,ekrana bir saniyede gelen görüntü sayısıdır..diyelim fps 20 ise,ekran kartı,ekrana saniyede 20 tane resim gönderebiliyor anlamına gelir...fps için alt sınır 25 dir..25 fps yi insan gözü akıcı görür..fps ne kadar artarsa görüntü o kadar daha akıcı olur...ne kadar yüksekse o kadar iyidir...eğer fps 25 in altında ise,o oyun kasar..akıcı olmaz...görüntüler kare kare olur...göz yorar...yani fps en az 25 in üzerinde olmalı oyunun kasmaması için

• kaliteli görüntü alıp az fps ile oynacağıma özellikleri düşürür yüksek fps oynarım daha iyi

En basiti budur

Orijinalden alıntı: The MasteR

Düşük FPS - Donan Oyun
    Yüksek FPS - Akıcı Oyun

En basiti budur

yüksek fps olması için oyun ayarı düşükmü olmalı yani

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Düşük FPS - Donan Oyun
    Yüksek FPS - Akıcı Oyun

En basiti budur

yüksek fps olması için oyun ayarı düşükmü olmalı yani

Yüksek fps için illa çözünürlük alakalı değildir.Tamamen sistemle alakalıdır.X bilgisayar 1920*1080 çözünürlükte 20 fps alıyorsa sistemi ıyi olan bir bilgisayar 60 fps alabiliyor.
    Crysis'te fps yüksek??
    18 yıl önce açıldı
    BU FPS DROP NEDEN?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.