Şimdi Ara

FPS Assassin's Creed isteyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ubisoft Montreal, Assassin's Creed oyuncularını heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Belirtilene göre Assassin's Creed: Revelations'daki bazı bölümler tekil şahıs bakış açısından oynanacak.

-Brotherhood'un sonuyla ilgili spoilerlar içermektedir-

Inception filminden esinlenilmiş olacak ki, bazı bölümlerde Brotherhood'un sonunda Desmond Miles'ı girmiş olduğu komadan çıkarmak için yardım edeceğiz. Miles olarak oynarken, görev tasarım yönetmeni Falco Poiker'in söylediğine göre "ilginç platform görevleri" yapacağız.

Poiker'e göre bu görevleri tamamlayarak, Desmond ve onun hikayesi hakkında birçok bilgi edineceğiz. Çevre tasarımı da bölümlere uygun olarak sürreal ve sembolik olacak.

Poiker ayrıca Animus'un içinde konuşabileceğiniz bir karakterle karşılacağımızı ve daha önceden bu karakterle ilgili ipuçları verdiklerini söylüyor.

Assassin's Creed: Revelations önümüzdeki hafta PS3 ve Xbox 360 platformları için piyasada olacak.

http://www.merlininkazani.com/FPS_Assassins_Creed_isteyen-haber-46147p1.html

• Gerek yoktu ya. Ama denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

Gerek yoktu ya. Ama denemekte fayda var

Farkli bir deneyim olabilir.
  • fps bence kotu olur ama on yargili olmamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

fps bence kotu olur ama on yargili olmamak lazim

Bazi bolumlrde olacakmis yani oyunun dinamiklerine zarar verecegini sanmiyorum.
  • Bu riski almışlar, umarım iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Bu riski almışlar, umarım iyi olur.

Bence kotu olmayacaktir dedigin gibi riski aldiklari icin sonuclarinida dusunmuslerdir zaten birkac bolum.Kaliteli olacagini ve farkli bir deneyim sunacagini dusunuyorum.Bu assassin creedde cok farkli seyler gorecegiz once kilik degistirme olayi simdide bu haber.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Bence kotu olmayacaktir dedigin gibi riski aldiklari icin sonuclarinida dusunmuslerdir zaten birkac bolum.Kaliteli olacagini ve farkli bir deneyim sunacagini dusunuyorum.Bu assassin creedde cok farkli seyler gorecegiz once kilik degistirme olayi simdide bu haber.

Aynen öyle

• Mirror's Edge tadında FPS kamera açışıylsa ordan ordaya zıplamak falan hoş olabilir. FPS Assasin's Creed güzel fikir bence.
  • Güzel bir fikir zaten Arkamızı görmek için dönmek duvarın eşiğinden bakmak için kamerayı değil kafamızı uzatırız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Aynen öyle

Kacirdin toplandik bf3de.6 kisi ancak dice sagolsun bu arada arkadaslara katiliyorum guzel fikir begenirsek yine yapabilirler ayrica haykiran bingildakBirsey soyleyecegim ama haykirma o dedigin ancak pcde oluyor yani o teknoloji.

• Hiç gereği yok bence, zaten piyasada yeteri kadar FPS var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Hiç gereği yok bence, zaten piyasada yeteri kadar FPS var..

Sadece birkac bolum.
  • valla,oyunu alıp oynayan arkadaş var şu an yurt dışında.Bakalım TR'ye ne zaman gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

valla,oyunu alıp oynayan arkadaş var şu an yurt dışında.Bakalım TR'ye ne zaman gelecek

Evet oyun dukkanlara geldi.(UK).
  • Bolumlerin icerigi belli oldu desmondda olacakmis fps ogeleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.