Şimdi Ara

Fp +8 Set Mi Yoksa +7 Chitin Setmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizce hangisi.Olympiadaym üstümde +7 chitin set war.Dex9 set var bide.Wolf le ap 1900 olyo.Lvl 59 Anddreamer.Sizce fp +8 Mi cekeyim yoksa böle iyimi?

• 1900 mü ziya olm aşağa atlasana
  • Pardon ya ap 1190
  • Yuh ulan 2k ap nerdeyse öle bi atıosun ki +8 fp set full dex asas +10 takılar ile max 1500 oluo wolf ile amma attın
  • 900 olmasın?
    +7 chitin set daha iyi tabi ki de
  • defans lazım olmuyorsa fp giy defans lazımsa chitin bence 2 setide yannında taşı en iyisi
  • Full plate +8 set daha iyi bence, Ama plate dd +6 varsa,Eğer yoksa chitin set +7 ,Dd +7 ile daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fijigetto

defans lazım olmuyorsa fp giy defans lazımsa chitin bence 2 setide yannında taşı en iyisi

Fp giymenin mantığını biliyosun heralde 83 kadar hp gerisi dex :)

Bence Kafalık DD yeticek kadar hp gerisi full +8 Fp benim çar öleydi Çokta mutluydum yani
  • +8 fp giy.zaten ardreamda vsler fazla yapılamıyor.ks yapılır.ap çok olsun ii çakarsın.
  • Kosp Yapıcam diyosan fp'ye kadar hp bas geri kalanın hepsini dex e asıl bilader adream a gidiceksende chtiin setten vazgeçme
  • kafalık kolluk bot +8 fp üst ile alt +7 chitin yap
  • +7 dd kafalık chitin gerisini +8 fp al
  • ardreamda atağının defansdan daha iyi olması avantaj sağlar ama cz de öyle değil...bence kafalık dd +7 chitin tak gerisini full +8 fp giy
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

+8 fp giy.zaten ardreamda vsler fazla yapılamıyor.ks yapılır.ap çok olsun ii çakarsın.

Orası ölede su an +7 chitin set war bide +7 dd kafalık var vs de ve arada takıom.+8 fp ye gerek yok bana göre
  • Kafalık DD +7 Chitinin olcak saten.
    ellik ayaklık FP +8
    üstlük altlık Chitin +7
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

Kafalık DD +7 Chitinin olcak saten.
    ellik ayaklık FP +8
    üstlük altlık Chitin +7

Cok az atack oynuo defansta öle.Ben en ii si +7 dd +7 set le devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.