selam arkadaşlar.Yeni aldığım foxconn anakartında bi sorun var. Anakartın modeli a6vmx
sorunda şu:Anakarta klavye ve mausu taktığım zaman bilgisayarı kesinlikle açmıyor.Ancak çıkarınca açıyo.Daha sonra anakartın üstündeki klavye mause jumperinıbuldum ve çıkartınca düseldi fakat her açılışta hata veriyo.f1e basıp devam etmek istiyorum bu seferde Bios hatası verip eror kodu:8302 yazıyo tekrar f1e basıyorum bu seferde mavi ekran çıkıp bilgisayarı yeniden başlatıyo.Acaba anakartmı bozuk yoksa biosmu uçtu:S
foxconn anakartların genius marka klavyeler ile ilgili sorunu oldugunu duymuştum . isterseniz aşagıdaki çözüm birimlerinden birini arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
ÇÖZÜM - Malatya Tel: +90 422 244 04 50 (Pbx) Fax: +90 422 244 04 70 E-mail: bilgi@mcozum.com.tr 2. Organize San. Bölgesi 2. cad. No : 18 Malatya/TURKEY
teşekkür edrim ama klavye microsoftun kablosuz klavyesi başka klayveyelerdede çalışmıyo.htta normalde bilgisayarı açınca işlemci bilgileri geliyo onlar bile çıkmıyo sadece bilgisayara elektrik geliyo o kadar.