Şimdi Ara

Foxconn Anakart birden fazla sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Foxconn G31MXP anakart aldım, anakartı taktım, başta her zaman ki ses geliyor hemen arkasına kısa bir bip sesi daha geliyor.
    windows 7 ve Xp format atmaya çalıştım. Yarıda bilgisayar reset atıyor. Formatı bi ara tamamladı dk tuttum ( 5, 7, 15 ) dakika dayanıp tekrar dan reset atıyor.
    Pilini değiştirdim, donanımları kontrol ettim ramin birini cıkardığım zaman güzel calışıyor
    2. rami takınca windows ekranında donuyor. en son iyi yapılandırma ile acıyorum bu sefer acılıyor fakat net yok etkinleştirince de bilgisayar kapanıyor :/
    bir başkasına sordum işlemci bozuk dedi fakat işlemci pc acıldığı zaman ve bios da gözüküyor.
    Problem nereden kaynaklanıyor acaba yardım edebilir misiniz?

• islemci ne ram ne... detay verelim. kopru sicakliklari ne durumda? anakartta fazla ısınabilecek bir noktalar kontrol edilmeli.
  • İntel Core 2 duo cpu e8400 3.00 ghz
    ramler corsaır 1 gb ( 2 adet ) 800 mhz ddr2 bir de üzerinde xm2 yazıyor köprü sıcaklıklarını nasıl öğrenebilirim
  • Anakartta corsair in xms 2 leri icin destek gorunmuyor. Ramler voltaj istiyor olabilir. biosun en guncel versiyonu 2011 de cikmis onu kurup ramlerin voltaj ve timing degerlerini duzeltip tekrar deneyin.
  • Nasıl yapacağım hakkın en ufak bir bilgim yok nasıl yaparım sorunsuz bir şekilde son güncellemeyi nereden bulabilirim. detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?
  • O zaman bi bilene danismak lazim. Ben buradan yardım etsemde azda olsa anlamaniz lazim ki cozume ulasilabilsin.
  • bildiğiniz kadarını anlatabilir misiniz? 2. bir pc var yanımda adım adım gene yaparım kasayı götürebileceğim kimse yok :/ Tam bir çıkmazın içindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.