Şimdi Ara

Foxconn a88gmv CPU sıcaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi foxconn a88gmv anakartım var anakarta cpu sıcaklığı sürekli 40 olarak gösteriyo işlemci overclocklu ama sürekli 40 gösteriyor. cpu scaklık ölçerinde sorunmu var yardımlarınızı bekliyorum.

AMD Phenom ii x2 565 / Foxconn a88gmv / ZOTAC geForce gt 430 / Frisby 400w / Hi-Level DDR3 4*4GB 1333mhz Soğutuculu / LG DVD-RW 22X / THERMALTAKE CLP0588 CONTAC29 BP CPU Fan(AMD) / XILENCE 8cm KASA Fanı ince SİYAH (COO-XPF80S.W)
  • dostum biosta yanlış gösteriyor, everest gibi programlardan doğru sicaklığı öğrenebilirsin.
    ben biosu güncelledim ama yine 40derece sabit. adam gibi bios çıkar umarım
  • bende kullandım aynı karttan..cpu sıcaklığı dediğin gibi hep 40 yada o civarda ama çekirdek sıcaklıklarını doğru ölçüyor..yinede biostan smart fan kısmı için ayar yaptım çünkü fabrika ayarı ile işlemci hep 40 olunca sıcaklığa göre fan devri artmıyordu ve çekirdek sıcaklıkları artıyordu,birkaç ayar değiştirdim ve sorun çözüldü..tam hatırlamıyorum ama 4 pinli fan için cpu smart fan kısmında 35 olan değeri 20,,,64 olan değeri ise 100 yaptım..altındaki slope gibi birşey yazan yeride 2pwm den 4pwm ye çektim(yanlış hatırlıyor olabilirim/bakma imkanım yok)..çekirdek sıcaklıkları arttıkça fan devri gayet güzel arttı..kartın yanlış okumasından ziyade ölçülen değerin yanlış gösterildiğini düşünüyorum(bios altında bile)..
    AMD Phenom ii x2 565 / Foxconn a88gmv / ZOTAC geForce gt 430 / Frisby 400w / Hi-Level DDR3 4*4GB 1333mhz Soğutuculu / LG DVD-RW 22X / THERMALTAKE CLP0588 CONTAC29 BP CPU Fan(AMD) / XILENCE 8cm KASA Fanı ince SİYAH (COO-XPF80S.W)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte EX58 Isı sorunu !
    16 yıl önce açıldı
    AMD-FX 8350 Sıcaklık Problemi !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.