Şimdi Ara

Foxconn A7DA-S X3 leri X4 yapabilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam ARkadaşlar Foxconn A7da-s 790gx sb750 güney köprülü anakartım olduğu halde Phenom II X3 720 BE bir türlü 4. çekirdeğini açamadım. Yada anakart izin vermiyor. Bu konuda yardım edebilecek kimse varmı acaba?



  • bildiğim kadarıyla o anakart açılmıyor forumda vardı açabilen anakartlarla ilgili bilgi internetdede araştır bulursun
  • yoo sb 750 güney köprüsü bulunan foxconn a7da-s de add var (advanced clock calbiration) fakat şöyle bir durum var her işlemcide açılmıyor belli bir dönemin üstünde olacak üretim tarihi yani.

    @o üretim döneminde yapılan bir şey. Her işlemcide olmak zorunda deil
  • her sb750 cekirdek acmaz yaninda biosun da uygun olmasi gerekir.foxconn'un eski bir biosunda bir arkadas actim demisti ama o bios carpan sorunluydu duzelttikleri biosta bu isi de kapattilar.tr piyasasinda cekirdek acan ddr2 anakart bir elin parmagi kadar.biostar 790gx bir onceki bios, gigabyte 790gp-790x ud4, asus m4a79 baska da aklima gelmiyor.iclerinde en az sorunlusu da giga 790gp.dertli bir is zaten hayirli olmus bence foxconn kullanman.
  • 790x-ud4 ile açtım ben 45acp kardeşimle çok konuştuk bu konuda sağolsun ancak stabiliteyi tutturamadım anakartdanmı yoksa ince ayarmı gerekiyor anlamadım 1 saat amd overdrive ile test ediyorum tık yok oyuna giriyorum 10dk sonra ekran gidiyor ancak makina çalışıyor kafayı yedittiriyor adama uğraşılacak iş değil saplantıya dönüşebilir x3 kullanacaksın yeri geldimi basacaksın overclocku aynen devam bu haliyle bile standart hızda gayet güzel işlemci
  • bende açılmadı, fakat ben anakartı alır almaz bios güncellemesi yapmıştım.
    o zaman elimde henüz x3 720BE yoktu.
    ondan olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.