Şimdi Ara

FOX ÜNİVERSİTESİ ESRA EROLCULUK BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAYLAR BAYANLAR VALLA AÇILSA DİREKT BEN GİRECEM.YILLAR ÖNCE CENNET MAHALLESİNDE HAYAT KADININI CANLANDIRAN ESRA EROLA KANAL AYLIK 1.1 MİLON TL EŞİ ALİ'YE DE AYLIK 1.1 MİLYON TL VERECEKMİŞ.ALLAH BELASINI VERSİN BU KAPİTALİST SİSTEMİN YA.ŞUNA BAKIN.BİZ TIPA GİRECEZ DİYE Bİ YERLERİMİZİ YIRTIYORUZ MİLLET OH NE GÜZEL VALLA HEM EĞLENİYOR HEM PARALARINI GÖTÜRÜYOR.YAZIKLAR OLSUN BU SİSTEME.
    YA AKŞAM AKŞAM ŞAAPIYOLAR VALLA İYİCE ATARA BAĞLADIM KUSUR BAKMAYIN.

• öyle kardeş burası türkiye. izleyenlerin de ta..
  • Nasıl ya? Ben cennet mahallesinin her bölümünü izlemiştim Esra Erol yoktu, Kaçıncı bölümde gözüküyor bir bakayım
  • Eşine niye veriyorlar onu anlamadım. Herif çalışması için başlık parası mı alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri Selçuk Şahin vs yıllardır ne paralar kazandı, alıştım artık ben.

• Matematikten 45 neti oturttuğunu o ekranda görmenin verdiği hazı başka hiçbir şeyden alamam. Para, sex, Beşiktaş'ın şampiyonluğu... Bunlar da dahil.

• Çünkü eşi programın yapımcısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YA HANİ FERHATLA SULTAN EVDEN KAÇARAK Bİ OTELE GİDİYOLARDI DA O OTELDE FUHUŞ BASKINI VARDI YA O BÖLÜMDE YANINDA Bİ ADAMLA ODA AYARL DİYODU
  • quote:

Orijinalden alıntı: REYİZE

YA HANİ FERHATLA SULTAN EVDEN KAÇARAK Bİ OTELE GİDİYOLARDI DA O OTELDE FUHUŞ BASKINI VARDI YA O BÖLÜMDE YANINDA Bİ ADAMLA ODA AYARL DİYODU

Tam hatırlayamadım ya, en iyisi Cennet mahallesine baştan başlayayım, Klasikleri 3,4 defa izlemek lazım zaten
     FOX ÜNİVERSİTESİ ESRA EROLCULUK BÖLÜMÜ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.