Şimdi Ara

Fox Kids(Jetix) Çizgi Dizileri Fan Club [25] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
53
Favori
88.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93669937&p=1#93669937

Lütfen sayfaya göz atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider2 -- 24 Haziran 2014; 17:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaktik futbol vardı bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Araştırmaya başlayacam demişim yukarıdaki mesajımda, unutmuş gitmişim..

Konu hortlayınca gördüm, Shaman King'i buldum, ancak sadece 15 bölümünü türkçe olarak bulabildim, kalanlarını için araştırıyorum..

Life with louie, bulundu..

Room 402'ye bakmadım, onuda bulucam..

Andy'nin nesi var, bölümlerinin bazıları buldum.. (Zaten o dizi bile değil, her bölümü ayrı bir olay )

Nascar Racers arıyorum, full ingilizce buldum tüm bölümlerini, tr bulamıyorum..

Mad Jack The pirate'nin bir iki bölümü dışında hepsini buldum.. ( Dvd'sinde ilk 12 bölümü var, ayrı olarak tvrip şeklinde 4-5 bölümü daha bulunuyor, fakat kalanı yok )

Araştırmaya devam, şu anda buna sardım, bulduğum tüm linkler Rapid-share Downloader'a gidiyor, sabaha açık PC

Hocam rica etsem halen elinizde varsa life with louie nin download linkini yolllarmisiniz

• aah ahhh zamanında azmı izledim adam's family i falan cok severdim lan =(
  • ekle beni istiyen varsa filmleri bulmanızda yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

Hocam rica etsem halen elinizde varsa life with louie nin download linkini yolllarmisiniz

YouTube'da var sanırım.

Çok zaman geçmiş o postumdan sonra maalesef yok bende o linkler :D
  • Bu konu için hesabıma ilk defa girdim ve onaylattım :D Lütfen bulabiliğiniz bölümleri gönderin çocukluğum bunlarla geçti ve şimdiki çizgifilmsilerden bin kat daha iyidir bunlar bayramda küçük kuzenime izleteceğim. Özellikle neden neden ailesi onun için de faydalı olur.
  • ne izlerdim ya yaz beni de
  • Küçükken eski bölümleri yayınlanınca of ya olmaz ne kadar sıkıcı ne kadar berbat bir çizgi film ya hiç yeni bölüm yok çok uyduruk falan gibi buna benzer triplere girip söylenirdim.
    Şimdi ise ülkemizde yayınlanan çizgi film ve animelere bakınca resmen tapmak istiyorum.
    Sanki allah cezamı verdi galiba çünkü ülkemizdekinler okadar berbat bir çizgi filmki anlatamam.Ad falan yazıyorsanız benide ekleyin
  • Çılgın Korsan Jack ne izlerdim be
  • Abi 2 dakika açıp şimdiki çizgifilmlere bakıyorum. Ne karakterlerin çizimi belli ne konuşmalar belli. Saçma sapan şeyler tahammül edemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazsana beni en büyük hayranı benim bunların hepsi ezberimdedir hala
  • Özledim ya la. Ekle.

• Mobilim ironmani göremedim . Bence eklemelisin hemen :) benide yaz bu arada

• Vay be.Zaten çocukken bu kanal dışında başka birşey izlemezdim bütün gün.Görünce anılarım depreşti,. What's With Andy,Tutenstein,Roboroach,Adam's Family,Shaman King,Pucca,Life with Louie,Fantastic Four,X-Men,Iron Man,Spıder-Man,Hulk,Çılgın Korsan Jack ve Lapacı,Nascar Racers,Galactik Football hep takip ederdim.

En sevdiğim bir dizi vardı onu unutmuşsun sanırım.İsmini tam hatırlamıyorum ama bir çocukla 4-5 tane mekanik maymun ve herbirinin özel güçleri vardı bir robotu kontrol ediyorlardı hatta.

Bu arada beni de eklersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 1 Eylül 2014; 19:29:43 >

• KaRaHaN96 K kullanıcısına yanıt
    Super Robot Monkey Team Hyper Force Go !

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Super Robot Monkey Team Hyper Force Go !

Hah atana rahmet.
  • HORT! çok duygulandım la :(

• Bulunsun.

• Çoğunun her bölümünü defalarca kez izledim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.