Şimdi Ara

Fox Fitness Target 60D 2.5 Hp Motorlu, Masajlı Koşu Bandı + Pilates Topu Hediyeli - 799TL HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
7.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam aldınız mı ürünü?
  • ürünü aldınız mı ? aldıysanız kullanım ve memnıniyetiniz nasıl ?
  • arkadaşlar internetten böyle koşubantlarına aldanmayın..
    genelde ulan sırf yanındakiler 200-250 tl gibi düşünülüyor
    arkadaşın ilanındaki marka iyi bir marka fox
    ama 110 kg taşıma kapasitesi kötü..
    koşu alanı genişliği 42 cm bence az en az 45 olmalı..
    3 cm den ne olacak demeyin..

minimum 120-130 arası alın..
    koşubantlarının sıfırına paralar dökmeyin..
    gerçekten istikrarlı kullanacaksanız alın..

2. el hattrick marka aldım 500 tl ataköyde bi abiden..
    sıfırı 1300 tl faturasınıda verdi 7 ay daha garantisi vardı..
    koşu alanının koşuyu tepmeyi darbeyi önlemesi çok önemli..

ucuz alayım derken kendinize baş ağrısı yaratmayın
    paranızla rezil olursunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

arkadaşlar internetten böyle koşubantlarına aldanmayın..
    genelde ulan sırf yanındakiler 200-250 tl gibi düşünülüyor
    arkadaşın ilanındaki marka iyi bir marka fox
    ama 110 kg taşıma kapasitesi kötü..
    koşu alanı genişliği 42 cm bence az en az 45 olmalı..
    3 cm den ne olacak demeyin..

minimum 120-130 arası alın..
    koşubantlarının sıfırına paralar dökmeyin..
    gerçekten istikrarlı kullanacaksanız alın..

2. el hattrick marka aldım 500 tl ataköyde bi abiden..
    sıfırı 1300 tl faturasınıda verdi 7 ay daha garantisi vardı..
    koşu alanının koşuyu tepmeyi darbeyi önlemesi çok önemli..

ucuz alayım derken kendinize baş ağrısı yaratmayın
    paranızla rezil olursunuz..

sonuna kadar katılıyorum. koşu alanı genişliği ve uzunluğu ne kadar geniş olursa o kadar iyi.
    evde kaplayacağı yer en fazla 10 cm fazla ama her an takılıp düşerim diye düşünmezsiniz.
    benim evde bianchi marka koşu bandı var en az 5 kere başka yere söküp taktım. şu ana kadar üzmedi beni.
    bu aletleri telefon gibi düşünmeyin ne kadar fonksiyonlu o kadar iyi! böle bir şey yok. masaj aletli gördüğünüz zaman uzak duracaksınız demektir.
    sağlamlığına ve arkadasın dediği gibi koşu alanı ve kilo kapasitesini göz önüne alın.

• http://www.hepsiburada.com/dunlop-forever-ipad-fonksiyonlu-3-hp-motorlu-otomatik-egimli-mp3-ozellikli-kosu-bandi-p-SPORFKONKSBDNP042

koşu bandı alacaklara tavsiyemdir. ben çok memnundum ama koyduğum oda çocuk odası olacağından artık kullanmayacağım gibi :)
    ilginenen olursa pm atabilir.anlaşabiliriz.

yukarıda da arkadaşlar değinmiş. benim tavsiyem kesinlikle alacağınız ölçüleri bir mağazada gidip görün , test edin. çünki bu şekilde hesaplayamıyorsunuz ölçüleri .

ve koşu bandı genişliği nekadar çoksa o kadar rahat oluyor. ben aldığımda çok geniş gelmişti ama inanın koşarken küçük bile geldiği oluyor , çünkü yorulunca ayaklarınız sabit duruyor sağ sola kayabiliyorsunuz.

ve kilo ağırlığına göre en önemlisi motor 3 hp den aşağı kimse tavsiye etmemişti. ben bir sıkıntı yaşamadım.

• Koşu bandı pişmanlıktır.

Eliptik bisiklet ya da spin bisikleti kilo vermek için bence mükemmel aletler.

Geçmişte koşu bandı, spin bisikleti ve eliptik bisiklet kullanmış biri olarak söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında en iyi koşu bandını araştırırken "en iyisinin hiç alınmayan" olduğunu söylemişlerdi.
    İnanmadım tabi, kullanırım dedim aldım bi heves.
    Herkeste olduğu gibi 2-3 ay sonra elbise ve havlu askılığı olarak evdeki yerini aldı.
    1 yıl geçmeden çıkardım elimden.

Evde dambıl harici spor yapmak zordur.
    Spor, konsantrasyon, motivasyon ister, ortam ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

http://www.hepsiburada.com/dunlop-forever-ipad-fonksiyonlu-3-hp-motorlu-otomatik-egimli-mp3-ozellikli-kosu-bandi-p-SPORFKONKSBDNP042

koşu bandı alacaklara tavsiyemdir. ben çok memnundum ama koyduğum oda çocuk odası olacağından artık kullanmayacağım gibi :)
    ilginenen olursa pm atabilir.anlaşabiliriz.

yukarıda da arkadaşlar değinmiş. benim tavsiyem kesinlikle alacağınız ölçüleri bir mağazada gidip görün , test edin. çünki bu şekilde hesaplayamıyorsunuz ölçüleri .

ve koşu bandı genişliği nekadar çoksa o kadar rahat oluyor. ben aldığımda çok geniş gelmişti ama inanın koşarken küçük bile geldiği oluyor , çünkü yorulunca ayaklarınız sabit duruyor sağ sola kayabiliyorsunuz.

ve kilo ağırlığına göre en önemlisi motor 3 hp den aşağı kimse tavsiye etmemişti. ben bir sıkıntı yaşamadım.

pm

• Benim bu ürünle bir şeyler yapabilmem için 2 tane alıp yan yanayken ortadaki demirleri kaldırmam gerekir. ( Koşu Alanı: 42x120 cm )
    Böyle bir ürüne 1000TL vercek kişi bence şuan zaten konuya bakmıyordur. Hatta internet kullanamıyordur. Veya okuma yazması yoktur.
  • 800 tl ile ortalama aylık 100 tl üyelik ücreti olan bir spor salonuna yazılın ve 8 ay gibi bir sürede idealinizdeki kiloya ulaşın. yazık şu tenekelere para vermeyin. Bu ucuz çin malı koşu bantları insanı sağlığından eder. 2 ay sonra nasıl olsa askılık olarak kullanacağınız aletlere para vermeyin.
  • socialworker kullanıcısına yanıt
    bu spor salonları üyelik ücretini yıllık olarak peşin istemese spor yapmak kolay olacak ama sağolsunlar kaliteli olanların hepsi ücreti peşin isteyince çok kolay olmuyor salona gitmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.