Şimdi Ara

Foursquare , instagram hk. görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 2sini saçma bulan bir tek ben miyim acaba ? bi yere gittiğin zaman önce check'in ondan sonra muhabbet etmeye başlamadan hemen fotoğraf çekinmeler , selfieler felan. doğum günü kutlarken yarım saat fotoğraf çekinip 2sn de mumu üfleyip pastayı yiyip kalkmalar felan. yemeğe başlamadan fotoğrafı çekip instagram'a atmalar.

aşırı derece de itici buluyorum bu tarz kişileri ve onların yerine ben utanıyorum. bu tarz şeyleri yapan kişiler sizce özgüveni yüksek olan kişiler mi yoksa aksine özgüveni zayıf bu tarz şeylerle dikkat çekip ilgi toplamaya çalışan kişiler mi ?

• Foursquare hiç kullanmadım. Instagram kullanırım ama pek güncel tutmam arada bir fotoğraf yüklerim. Bence normal bir şey, isteyen istediğini yapmakta özgür. Çevremde çok kişi kullanıyor Foursquare falan, itici ya da saçma olarak görmüyorum. Çok takmamak lazım.

Tam bir saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isteyen yapar istemeyen yapmaz zorlamı yaptırıyorlar. Bırakın şu cool takılma havalarını

LG 32GK850G-B | Logitech G710+ | SteelSeries Rival 710
  • Bu tarz şeyleri ayarını kaçırmadan da olsa yaparım, eğlenceli buluyorum. Hatta bir kaç kez foursquare'de yer bildirimi üstüne masaya katılanlar bile oluyor. Bence düzeyini bilenler için kullanışlı.

Yediklerimi fotoğraflamam genelde, öyle alın size saraylar sofrası aha diye. Yine de ilginç şeyler yapmışsam falan paylaşırım.

Niye paylaşırım? Galiba ego tatmini. Sonuçta hiçbir çıkarım yok bu paylaşımlar üzerine, yalnızca millet zevkime ortak olsun hep beraber eğlenek hehehe kafasındayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • @johncostantine ;kullanım tarzlarına saçma diyorum. herşeyi , her anı çekip yüklemek. yılışık yılışık hareketlerle bi de.

sence özgüvenleri yüksek olan kişiler mi yoksa birşeyleri kanıtlamaya çalışan tipler mi ?

@cago135 ; aha bir tanesi de gelmiş. soruyu sana direk sorayım. özgüvenin yüksek mi yoksa birşeyler kanıtlamaya mı çalışıyorsun?

@fenerliso ; demek istenileni anlamıyorsunuz ki.

@oziko ; sonunda anlayan , konuyu tam olarak okuyup soruyu cevaplayan birisi çıktı. zaten senin yaptığın gibi olursa eğlenceli olur hocam. amaçta o olmalı. ama evde bile check'in yaparsan her gittğin yerde fotoğraf çektirirsen onun suyu çıkar bildiğin şebekliğe döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 1 Mayıs 2014; 14:11:32 >

• Foursquare aslında bir mekan tavsiye uygulaması. Abartılk.kullanımlar saçma ama normal kullanımda gayet faydalı. Bir mmekan hakkında yorumları, köpek kabul edip etmediğini, saat kaçta kapandığını vs öğrenebiliyorsun. Tavsiye edilmiş yemekler veua kokteyllerden deneyebiliyorsun. Fotoğraflarına bakıp gidip gitmemeye karar verebiliyorsun. Bu nedenle benim çok işime yarıyor ve kullanıyorum. Özellikle arkadaşlarımla yeni yerler denemek isteyince iyi oluyor

Orijinalden alıntı: Captain obvious

bu 2sini saçma bulan bir tek ben miyim acaba ? bi yere gittiğin zaman önce check'in ondan sonra muhabbet etmeye başlamadan hemen fotoğraf çekinmeler , selfieler felan. doğum günü kutlarken yarım saat fotoğraf çekinip 2sn de mumu üfleyip pastayı yiyip kalkmalar felan. yemeğe başlamadan fotoğrafı çekip instagram'a atmalar.

aşırı derece de itici buluyorum bu tarz kişileri ve onların yerine ben utanıyorum. bu tarz şeyleri yapan kişiler sizce özgüveni yüksek olan kişiler mi yoksa aksine özgüveni zayıf bu tarz şeylerle dikkat çekip ilgi toplamaya çalışan kişiler mi ?

yediği yemeiçekmelerr yatak odsını çeken bile var

FORD FOCUS 3 STYLE 2012 TCDI

• İkisini de kullanmıyorum aşırı gereksizler arkadaşlarım kullanıyor bi anlam veremiyorum
  • Bence ikisi de değil. Kullanmasını bilmek gerekiyor. Öyle her yediğini çekip yüklemek görgüsüzlüktür belki. Ama Selfie çekmek, kutlamaları fotoğraflamak bana doğal geliyor. Amaç eğlenmek. Zaten foursquare'un kullanım amacı yer bildirimi yapıp, seninle aynı yerde bulunan kişileri görmektir. Ha diğer türlü her yaptığını ettiğini saniye başı çekenler bunu abartanlardır. Yine de bana bir zararı yok.

instagram'da kızların ilgisini çekiyor

Orijinalden alıntı: fenerliso

isteyen yapar istemeyen yapmaz zorlamı yaptırıyorlar. Bırakın şu cool takılma havalarını

İsteyen istediği gibi takılır, hepimiz şunun şurasında Allah'ın birer cool'u değilmiyiz? Bırakın şu birini yalancı çıkarıp en iyi ben oliyim havalarını.
  • Onu niye yapıyorsunuz bunu niye yapıyorsunuz, sizene kardeşim sizin yapmadığınız şeyleri başkaları yapınca niye zorunuza gidiyor niye itici geliyor? sanane adam ister yemeğinin resmini çeker isterse yemeği camdan atar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.