Şimdi Ara

Foursquare güncellendi, komple arayüz yenilendi!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi farkettim, herkesin sıklıkla kullandığı yer bildirimi uygulaması Foursquare güncellendi. Önceki sürüme göre hem ufak tefek takılmalar giderilmiş hemde arayüz yenilenmiş. Bence çok güzelleşti, check in yapmayı sevenler artık çok daha güzel bir arayüz ile karşı karşıya kalacak.

Edit: Resim eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmut-Keskin -- 6 Aralık 2013; 0:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hiç beğenmedim, çok başarısız olmuş. Ana sayfada ki haritayı neden kaldırmışlar bi kere, en çok kullandığım yerdi.
  • XR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece haritayı gizlemişler tam olarak kaldiırmamışlar. Muhtemelen görmüşsündür, sağ üst köşede bildirim ikonunun altında harita simgesine dokunursan tam ekranlı harita çıkıyor karşına...

• Ekranı en yukarı çektiğinizde çıkan balonlu kız değişmiş :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok beğendim, gayet güzel ve flat bi tasarım olmuş
  • Uygulama gerçekten güzel olmuş bak.

• alicans35 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, kendi profiline girip çektiğinde de farkli bir karikatür çıkıyor. Bu sefer balon' un içinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fps kayıplarına son vermişler, demek ki isteyince oluyormuş. Başarılı bir güncelleme. Zaten Twitter ve 4square sürekli güncelliyor kendisini ileriye doğru.
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Sabah bi check in yapayım dedim ofisden, gerçektende zerre takılma etme olmadı. Önceki versiyonda ciddi sıkıntılar mevcuttu. İnşallah Iphone 4 kullananlarda da rahatlama olmuştur, önceki versiyon o modelde aşırı kullanışsızdı.
  • iphone 4 için çok hızlı ve kullanışlı olmuş. Bir önceki versiyon çok kasıyordu...
  • A.L.B. A kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sevindim. Bende Iphone 4 kullandım 3-4 ay önce çok çok kötüydü, takılıyordu sürekli. Düzeltilmesi umarım diğer arkadaşların işine yarar.
  • bence gayet başarılı olmuş. Uygulama yağ gibi olmuş.
  • Uygulamayi acinca beklerken dönen o sübliminal mesaja dikkat çekeniniz var mi dün direk gözüm takildi su görüntüye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanga -- 6 Aralık 2013; 14:05:06 >
  • Çok hızlı şekilde uygulama açıldığı için birçok kişinin dikkatini çekmemiştir benim gibi. Mesaj olarak birşey yazıyor mu?
  • Tasarım çok iyi gerçekten bende uzun zamandır girmiyordum yeni farkettim
  • bendede normalde hızlıydı o ara net kopmuş beklerken öyle takılı kaldı herhangi bir yazı yok zaten diğer yerlerine de entegre etmişler bu sembolu program içinde görebilirsiniz :)
  • Bence çok başarılı olmuş , çok beğendim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.