Bildirim
fotoşopçular gelsin hele bi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum sana bir tripod bir de dslr(şart değil ama olsa daha iyi olu) makine lazım.
Fotoğrafı aynı mekanda çekmelisin kesinlikle bir oynama olmamalı tripod da bu yüzden gerekiyor. Ya da makineyi sabitleyeceğin bir şey.
Sonrasında farklı pozlar vererek çekimi yapıyorsun ve fotoğrafları fotoşok a atıyorsun. Layerleri üst üste al ve sağ tık yaparak place seçeneğini seç. Sonrasında layer menüsünden flatten image veya ctrl e yaparak iki fotoğrafı birleştir. (En üstte hala son koyduğun fotoğraf olmalı.) Sonra history brush fırçasını seç Y ye basarak. Fırçayı fotoğrafın üstünde gezdirdiğin zaman alttaki fotoğraf gözükmeye başlayacak. Bu kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Howard Roark
Dostum sana bir tripod bir de dslr(şart değil ama olsa daha iyi olu) makine lazım.
Fotoğrafı aynı mekanda çekmelisin kesinlikle bir oynama olmamalı tripod da bu yüzden gerekiyor. Ya da makineyi sabitleyeceğin bir şey.
Sonrasında farklı pozlar vererek çekimi yapıyorsun ve fotoğrafları fotoşok a atıyorsun. Layerleri üst üste al ve sağ tık yaparak place seçeneğini seç. Sonrasında layer menüsünden flatten image veya ctrl e yaparak iki fotoğrafı birleştir. (En üstte hala son koyduğun fotoğraf olmalı.) Sonra history brush fırçasını seç Y ye basarak. Fırçayı fotoğrafın üstünde gezdirdiğin zaman alttaki fotoğraf gözükmeye başlayacak. Bu kadar.
hocam saol öncelikle yorumun için. fotoğraf makinelerinden pek anlamam ama elimde panasonic fz 35 var yapabilir miyim bu aletle sence yeterli midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ulan ya bende eğlence çıktı diye ps i açmıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: flegga34
quote:
Orijinalden alıntı: Howard Roark
Sonrasında farklı pozlar vererek çekimi yapıyorsun ve fotoğrafları fotoşok a atıyorsun. Layerleri üst üste al ve sağ tık yaparak place seçeneğini seç. Sonrasında layer menüsünden flatten image veya ctrl e yaparak iki fotoğrafı birleştir. (En üstte hala son koyduğun fotoğraf olmalı.) Sonra history brush fırçasını seç Y ye basarak. Fırçayı fotoğrafın üstünde gezdirdiğin zaman alttaki fotoğraf gözükmeye başlayacak. Bu kadar.
hocam saol öncelikle yorumun için. fotoğraf makinelerinden pek anlamam ama elimde panasonic fz 35 var yapabilir miyim bu aletle sence yeterli midir
Yeterlidir. Önemli olan fotoğrafı oynatmadan çekmen. Yani tripod daha önemli bir detay aslında.vEğer tripod yoksa elinde makineyi sabit bir yere koyup zamanlayıcıyla çekmen gerek.
-
Benzerini yapmak???
Benzerini çekmek mi istiyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: choicee
Benzerini yapmak???
Benzerini çekmek mi istiyorsun?
evet bunun gibi bi fotoğraf çekmek istiyorum :) aklımda güzel bi kompozisyon var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X