Şimdi Ara

fotoşopçular gelsin hele bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu resmin bi benzerini ben de yapmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba?

fotoşopçular gelsin hele bi

• yok mu bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sana bir tripod bir de dslr(şart değil ama olsa daha iyi olu) makine lazım.

Fotoğrafı aynı mekanda çekmelisin kesinlikle bir oynama olmamalı tripod da bu yüzden gerekiyor. Ya da makineyi sabitleyeceğin bir şey.
    Sonrasında farklı pozlar vererek çekimi yapıyorsun ve fotoğrafları fotoşok a atıyorsun. Layerleri üst üste al ve sağ tık yaparak place seçeneğini seç. Sonrasında layer menüsünden flatten image veya ctrl e yaparak iki fotoğrafı birleştir. (En üstte hala son koyduğun fotoğraf olmalı.) Sonra history brush fırçasını seç Y ye basarak. Fırçayı fotoğrafın üstünde gezdirdiğin zaman alttaki fotoğraf gözükmeye başlayacak. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard Roark

Dostum sana bir tripod bir de dslr(şart değil ama olsa daha iyi olu) makine lazım.

Fotoğrafı aynı mekanda çekmelisin kesinlikle bir oynama olmamalı tripod da bu yüzden gerekiyor. Ya da makineyi sabitleyeceğin bir şey.
    Sonrasında farklı pozlar vererek çekimi yapıyorsun ve fotoğrafları fotoşok a atıyorsun. Layerleri üst üste al ve sağ tık yaparak place seçeneğini seç. Sonrasında layer menüsünden flatten image veya ctrl e yaparak iki fotoğrafı birleştir. (En üstte hala son koyduğun fotoğraf olmalı.) Sonra history brush fırçasını seç Y ye basarak. Fırçayı fotoğrafın üstünde gezdirdiğin zaman alttaki fotoğraf gözükmeye başlayacak. Bu kadar.

hocam saol öncelikle yorumun için. fotoğraf makinelerinden pek anlamam ama elimde panasonic fz 35 var yapabilir miyim bu aletle sence yeterli midir

• ulan ya bende eğlence çıktı diye ps i açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: Howard Roark

Dostum sana bir tripod bir de dslr(şart değil ama olsa daha iyi olu) makine lazım.

hocam saol öncelikle yorumun için. fotoğraf makinelerinden pek anlamam ama elimde panasonic fz 35 var yapabilir miyim bu aletle sence yeterli midir

Yeterlidir. Önemli olan fotoğrafı oynatmadan çekmen. Yani tripod daha önemli bir detay aslında.vEğer tripod yoksa elinde makineyi sabit bir yere koyup zamanlayıcıyla çekmen gerek.

• Benzerini yapmak???

Benzerini çekmek mi istiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: choicee

Benzerini yapmak???

Benzerini çekmek mi istiyorsun?

evet bunun gibi bi fotoğraf çekmek istiyorum :) aklımda güzel bi kompozisyon var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.