Şimdi Ara

Fotoğrafları Kes-Yapıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fotoğraflar konusunda hala sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayara kopyalamak gerçekten çok basit özellikle icloud ile otomatik gönderiliyor, ama ben telefondaki fotoğrafları nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. Yani hangileri bilgisayarda hangileri icloud ile gönderilemedi nasıl anlayacağım bilmiyorum. Direkt kes yapıştır yapma şansım yok mu?

• iOS pişmanlıktır.

Not: iPad ve ipod kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Hiç de değil inanılmaz memnunum telefonumdan... Gönül rahatlığıyla senelerce kullanabileceğimi biliyorum, aynı fiyatta başka telefon alsam max 2 sene gidiyor. Sadece bazı durumları zorluyor (fotoğraf olayı gibi) o da karmaşık olduğundan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Hiç de değil inanılmaz memnunum telefonumdan... Gönül rahatlığıyla senelerce kullanabileceğimi biliyorum, aynı fiyatta başka telefon alsam max 2 sene gidiyor. Sadece bazı durumları zorluyor (fotoğraf olayı gibi) o da karmaşık olduğundan dolayı.

Telefonu bilgisayara taktığınızda cihazınız bilgisayarım bölümünde görülür ve DCIM tarzında bir klasörle fotolarınızı görebilirsiniz. Bunları kopyalayarak bilgisayara yapıştırabilirsiniz tabi arada sistem dosyaları var isimsiz onları kopyalanmaya çalışırsınız yani tümünü seçerseniz kopyalamaz hiç bir şey.Bilgisayardan telefonunuza bu yolla resim atamazsınız.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları zaten iCloud yoluyla bilgisayara otomatik olarak indiriyorum. Benim dediğim kopyalamak değil, kesmek. Yani telefondakini aktarırken telefondan silinecek. Ben de neyi aktardığımı bileceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey kopyalamak atmak falan berbat şu sistemde. Ama gerisi on numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resim üzerine resim ekleme
    17 yıl önce açıldı
    Kopyala yapıştır yapamıyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.