Şimdi Ara

Fotoğraflar Hafıza kartında ama göremiyorum acil yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
287.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    bendede 233x 8gb cf var. Resimlerimi makinada görüp bilgisayarda göremiyordum. Yukarıda anlatıldığı gibi yapınca resimlerim göründü. Soruna sonahad diye bir tür solucanın sebep olduğunu öğrendim. Bilgisayara bulaşan bu solucan bazı dosyaların gizlenmesini sağlıyor. SRT diye bir program ile temizlemeye çalıştım ancak sonuçtan emin değilim.
  • Aşağıda linkini verdiğim programı kart pc ye takılıyken çalıştırın. İşlem bitene kadar bilgisayara dokunmayın yeniden başlattığında bahsedilen solucanlar yeniden toprağın dibini boylayacak :) Programın adı combofix eğer linkten şüphe duyan varsa araştırsın yada başka bir linkten indirsin.

    http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix
  • meraba arkadaslar bendede sony dsc f707 var ilk taktıgımda baglantı kablosunu fotoları attım 2. de olmadı fotolar makinede var ama bilgisayarda bos olarak gözüküyor ne yapmalıyım ACİL CEVAP VERİRSENİZ tesekkürler :)
  • yukardakılerı denedım yıne olmadıı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEREM04283

    klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri göster tikini tıkla. Az aşa in korunan dosya ve klasörleri göster tikinide işaretle dene bakalım


    işe yarıyor Arkadaşım , teşekkur ederim ilk bunu denemenizi tavsiye ederim.
  • Kesin Çözüm : Winrar kullanarak varolan tüm klasörlere erişebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_35 -- 1 Nisan 2012; 12:02:31 >
  • Allah razı olsun büyük sevap aldınız pamplar.....
  • Arkadaşlar yeni üyeyim, çok moralim bozuk. benzer bir problemim var. ben telefonu pc ye takıp resim klasörünü ctrl x yaptım masa üstüne yapıştırdım . fakat klasörü açtım içi boş 0 bit. telefona baktım resimler hala boyut olarak duruyor fakat açılmıyor.hem pc de tel hafızasına baktığımda hem tel ekranında fotolar simgesele döndü yani. açmaya kalktığımda; windws foto görüntüleyicisi bu foyu açamıyor resim silinmiş yada kullanılmayan bir konumda olabilir diyor. resimleri kurtarmak için netteki yorumlardan yolaçıkıp telefonu birde başka bir pcye taktım bu sefer orda klasörde boş görünüyor boyut olarakta. tekrar ilk pcye taktım ordada boş. Sıfıra sıfır elde var sıfır kalakaldım. nereye gitti bu fotolar. onca foto silindimi yanii :(( anlamadımYardım lütfeeeenn.
  • Yav Arkadaşlar ben fotoğraf makinesiyle foto çektim bi 90 tane felan neyse çıkarıyom hafıza kartını makineden takıyom kart okuyucuya takıyom bilgisayara görüyo okuyu ama içinde fotoğrafların bulunduğu klasör açılmıyor bilen lütfen sölesin klasöre tıkladığımda açılmıyor sanki hiç tıklanmıyomuş gibi ... bilen lütfen çok acil sölesin
  • Arkadaşlar Canon sx50 foto makinam war. pc den hafıza kartına resim atıp makinadan bakamıyorum resimler görünmüyor bir yardımcı olun lütfenn :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: willrock35

    Arkadaşlar Canon sx50 foto makinam war. pc den hafıza kartına resim atıp makinadan bakamıyorum resimler görünmüyor bir yardımcı olun lütfenn :(

    virüsle ilgili olabilir, tarama yapmanı öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: willrock35

    Arkadaşlar Canon sx50 foto makinam war. pc den hafıza kartına resim atıp makinadan bakamıyorum resimler görünmüyor bir yardımcı olun lütfenn :(

    Daha evvel aynı işlemi yapabiliyor muydun?
    Bilgisayardan SD belleğe rasgele atılan resimler fotoğraf makinasında görüntülenmiyor. Ancak makina çekilen fotoğrafları oluşturduğu bir klasöre depolar, o klasörün içine koyarsan görünür. Örneğin bende Panasonic var SD kart içinde DCIM ve 100_PANA diye iç içe iki klasör var, en içteki klasörün içine koyduğumda görünüyor, sen de makinanın çekip fotoğrafı koyduğu klasör yolunu takip edip, resimlerini oraya koyarsan görünür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 11 Şubat 2013; 16:47:57 >
  • Arkadaşlar sorunu buldum makina isim sırasına göre ayarlıyor ımg_012 gibi bnde isimlerini bu şekilde yapıp atınca makinaya öyle gösteriyor. şimdilik böyle idare ediyorum :)
  • arkadaşlar iyi akşamlar, bu konuda bende aynı sorunu yaşıyorum. forumda önerilen ne varsa denedim ancak başarılı olamadım. yardımcı olabilecek farklı bir önerisi olan var mıdır acaba?
  • arkadaşlar micro sc kartınız yani fotğraf makinası vb. cihazlarda kullandığınız resimler pc veya laptop da gözükmüyorsa yapacağınız uygulama oldukça basit win 7 kullanıcıları olarak sağ üste arama bar ına *.* yazın ve karşınızda resimleriniz copy ve paste masautu veya herhangi bir klasöre
  • nihat35nihat kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben pek anlamadım bide telefondamı yapcaz yoksa pc demi yapcaz?
  • nihat35nihat kullanıcısına yanıt
    neyleyim google'ı yandex'i sonuçlarda forum.donanimhaber.com yoksa eğer...
    Aynı sorundan bende dertliydim...Tek seferde kesin çözüm...
    Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihat35nihat

    [size=4]VİRÜS gibi geldi bana, Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli Dosya ve klasörleri Göster'i seçiniz ve Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (önerilen) tiki kaldır, ikazları geç vs.. bak bakalım o aradığın dosyalar gizli halde duruyor mu?

    +1
  • arkadaşlar ben tel hafıza kartını bilgisayara taktım ama içindekiler görülmüyo ayrıca MUSIC1 diye bir dosya var açıyorum aynı şeyler çıkıyo açıyorum aynı şeyler çıkıyo her açtığımda aynı şeyler çıkıyo ama içindeki resimlerimi falan göremiyorum ne yapmam gerekiyo acil yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • kartta mahsur kalan fotolarınızı aşağıdaki programla pc ye aktarabilirsiniz.

    https://www.mjm.co.uk/memory-cards/free-photo-recovery.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.