konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Arkadaşlar 6 bin civarı fotom var. fakat bi fotodan 4-5 tane var nerdeyse bunları tek tek bulup silmek çok zor. bunu yapabilen bi program var mı. Kaç gündür arıyorum bulamıyorum
eğer kopyaysa işine yararlar. Ama kopya değilse işe yaramaz.
benim istediğim program aynı kodla yazılmış resmi bulcak. zaten aynı kodlu olanı bulunca aynıları sıralar tek tek.
he o işte en baştaki arkadaşın verdiği program öyleyse sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: a1kalite34
quote:
Orijinalden alıntı: erdiozgor0747
quote:
Orijinalden alıntı: TheSmart
eğer kopyaysa işine yararlar. Ama kopya değilse işe yaramaz.
benim istediğim program aynı kodla yazılmış resmi bulcak. zaten aynı kodlu olanı bulunca aynıları sıralar tek tek.
Aynı kodla yazılmış resim ne demek?
Yani aynı resim, aynı şeyi kopyalamış.
a1kalite34
kullanıcısına yanıt
şu demek. mesela bi resim var resmin adı 01 diyelim. o resmin aynısı var mesela o da 01(2). bu resmı bulmak kolaydır cunku klasörde zaten yanyana olucaktır. ama o resmin ismi 01(2) değilde başka olursa onu bulmak çok zordur. ama sonucta bunlar aynı kodla yazılmıstır resım bunu yapan biprogram olsa yanyana koyar , koymalı. derdimi anlatamıyorum ben ya :)
Bu tip programlar kendilerine has alogoritma kullanarak benzer resimleri bulurlar sende aralarından istediklerini silersin..
Derdini anlatmışsın zaten konsantrasyonunu önerilere yoğunlaştırırsan sorunun çözülecek.
quote:
Orijinalden alıntı: a1kalite34
Bu tip programlar kendilerine has alogoritma kullanarak benzer resimleri bulurlar sende aralarından istediklerini silersin..
Derdini anlatmışsın zaten konsantrasyonunu önerilere yoğunlaştırırsan sorunun çözülecek.
vicipics mükemmel gibi tarıyo şuan. tarama hassasiyetinide sıkı yaptım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme