Şimdi Ara

=======> FOTOĞRAFÇILIK VE PHOTOSHOP KURSU VERECEĞİM <=======

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU İLAN ARTIK MESAJ YAZIMINA KAPALIDIR!..
    BU UYARIYI DİKKATE ALMAYIP HALA BİRŞEYLER YAZMA ÇABASI İÇİNDE OLANLARA ÜZÜLEREK BELİRTİRİM Kİ; YÖNETİME İTİNA İLE ŞİKAYET EDİLECEKLERDİR.
    BİLGİNİZE..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kursun açılımı iptal edilmiştir.. ilgilenen ve katılmak isteyen arkadaşlardan özür dilerim ancak kendi işlerim, uğraşlarım sebebiyle vakit ayırabileceğimi zannetmiyorum.. anlayış gösterileceğini umut ediyorum.. inşallah ilerki günlerde uygun bir zamanda bu işi öyle yada böyle yapıp, kursu açacağım..

MERHABA;

BAŞLIKTA OKUDUĞUNUZ ÜZERE FOTOĞRAFÇILIK VE PHOTOSHOP KURSU VERECEĞİM. EN AZINDAN ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM VAR. YERİ BURASIDIR DİYE DÜŞÜNEREK BURADA AÇMAK İSTEDİM. FOTOĞRAFIN, MAKİNALARIN, FOTOĞRAF İŞLEME PROGRAMLARIN HER TÜRÜ KONUSUNDA BİLGİM VE EĞİTİMİM BULUNMAKTA. BİLEN BİLİYOR AMA BELİRTMEKTE FAYDA VAR; ASLEN KAMERAMANDA OLSAM FOTOĞRAF EĞİTİMİ DE ALDIM; IŞIĞI DAHA ETKİN KULLANMAK ADINA. TALEP OLMASI DURUMUNDA DA FOTOĞRAF EĞİTİMİ ALMAK İSTEYENLERE KISA, ÖZ AMA BİR O KADAR DA ETKİLİ BİR KURS VERECEĞİM.

İLETİŞİM İÇİN PM(ÖZEL MESAJ)
    VEYA;
    ONLİNE GÖRÜŞMEK İSTEYENLER DE MSN'E EKLEYEBİLİR(TERCİHİM ONLİNE GÖRÜŞMEKTİR ELBETTE)
    MSN
    veysel_881@hotmail.com

HERŞEY MAKİNALARI ALMAKLA OLMUYOR MALESEF.. BİRDE BU İŞE GÖNÜL VERMEK, ÖĞRENMEK GEREKİYOR.. BUNUN İÇİNDE TEORİK VE UYGULAMA YAPMAK, BİLGİ EDİNMEK GEREK. ÖNCELİKLİ AMACIM BİREBİR BU KURSU SAĞLAMAK Kİ DAHA FAYDALI OLSUN.. DÜŞÜNCEM MAKSİMUM 4 KİŞİ OLSUN. NE KADAR AZ O KADAR İYİ. KURS 3 GÜN SÜRECEK. 3 GÜN İÇERSİNDE GÜNDE 10-11 SAAT EĞİTİM VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.. YEME-İÇME VS DAHİL BU SÜREYE. YANİ TAM GÜNÜMÜ SİZE AYIRACAĞIM. TOPLAMDA(3 GÜN OLARAK ÖNGÖRÜRSEK) 30-35 SAATLİK BİR KURS OLACAK.. YERİNE GÖRE 4. GÜNDE EKLENEBİLİR.. BU DURUMDA SÜRE ARTACAK ANCAK EK ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK.

ÖNGÖRÜLEN KURS PROGRAMI:
    1.GÜN: FOTOĞRAFIN TARİHİ, DÜNÜ VE BUGÜNÜYLE, GELİŞEN TEKNOLOJİSİ, FOTOĞRAFIN ŞUANKİ DURUMU GELECEĞİ KONULARINDA KISA KISA BİLGİLER VE AĞIRLIKLI TEMEL FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ.
    2.GÜN: AĞIRLIKLI OLARAK TEMEL "ADOBE PHOTOSHOP" EĞİTİMİ. MALUM ARTIK PHOTOSHOP BİLMEDEN OLMUYOR. VE ZAMAN KALIRSA AYNI GÜN UYGUMALI DIŞ MEKAN ÇEKİMLERİ.
    3.GÜN: SADECE UYGULAMALI DIŞ ÇEKİM GÜNDÜZ-GECE. ÖĞRENİLENLERİN UYGULANARAK PEKİŞTİRİLMESİ, AKILDA KALICILIĞININ SAĞLANMASI.
    4.GÜN'DE DURUMA GÖRE EKLENEBİLECEK, BU DURUMDA HERHANGİ BİR EK ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR.

HANGİ GÜNLER OLDUĞUNUN HİÇBİR ÖNEMİ YOK.. PAZAR DAHİL HERHANGİ BİR GÜN OLABİLİR. BEN SİZE GÖRE HAREKET EDECEĞİM. 1 GÜN KURS VERİR(ÖRNEĞİN TATİLİNİZ PAZAR GÜNÜYSE) 1 HAFTA ARA İLE DE SONRASINDA DEVAM EDEBİLİRİZ.. 1 GÜN KURS 2-3 GÜN ARA YADA SÜREKLİ OLARAK 3 VEYA 4 GÜN SÜREBİLİR KURS.. KEYFİNİZE, SİZE NASIL UYDUĞUNA KALMIŞ BİR KONU.

FİYATLAR:
    1 KİŞİ: 500 LİRA
    2 KİŞİ: 750 LİRA
    3 KİŞİ: 900 LİRA
    4 KİŞİ: 1000 LİRA

DEDİĞİM GİBİ TALEP OLMASI DURUMUNDA BUNU UYGULAMAYA SOKACAĞIM. KURSU VEREBİLECEĞİM YERLER KONUSUNDA HERHANGİ BİR SINIRLAMAM YOK ASLINDA. YANİ İSTANBUL, ANKARA, BURSA, İZMİR, ANTALYA, TRABZON... TABİ BU KONU GÖRÜŞÜLÜR. İSTANBUL VE ÇEVRESİ İÇİN(EDİRNE, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KOCAELİ DAHİL) İÇİN YUKARDAKİ ÜCRET, İSTANBUL DIŞI İÇİNSE YUKARDAKİ FİYATLARA +100 LİRA EKLEMEK DURUMUNDAYIM(KALACAK YER İÇİN BU ÜCRETİ TALEP EDİYORUM). İSTABUL DIŞINDA KURS TALEBİ OLDUĞU TAKDİRDE SİZ ORAYA, BURAYA GİDELİM ŞEKLİNDE YÖNLENDİRMEDE ELBETTE BULUNABİLİRSİNİZ. HER ŞEHRİMİZİ İYİ BİLMİYORUM SONUÇ OLARAK.

FİYAT PAHALI GELEBİLİR AMA FOTOĞRAF DA UCUZ BİR UĞRAŞ DEĞİL.. SONUÇ OLARAK BİREBİR İLGİ VE ÖĞRENME ŞANSINA SAHİP OLACAKSINIZ.. ÜSTELİK PHOTOSHOP ÖĞRENMENİZ DE CABASI OLACAK.

BAŞLANGIÇ:
    KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ TEMMUZ AYININ İLK HAFTASINDAN İTİBARENDİR. DURUMA GÖRE TARİH DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR YADA HİÇ AÇILMAYABİLİR.

BİTİŞ:
    BİTİŞ İÇİN ÖNGÖRDÜĞÜM SÜRE TEMMUZ BAŞIDIR. YANİ TOPLAMDA 30 GÜN BOYUNCA BU KURSU VERMEYİ DÜŞÜNMEKTEYİM. ANCAK DURUMA GÖRE KISALIR/UZAR. TOPLAMDA 30 GÜN SÜREDE NE KADAR KİŞİYE KURS VEREBİLİRSEM VERİCEM. BU 5-10 DA OLABİLİR 3-5'TE. AYRICA TEMMUZ SONRASI İÇİN ŞUANDA HERHANGİ BİR DÜŞÜNCEM YOK. ANCAK HAZİRAN ORTASINDAN İTİBAREN DURUM ŞEKİLLENİR VE BANA UYGUN OLURSA HAZİRAN SONRASIND DA BU KURSLARI SÜRDÜRECEĞİM.

KURS NEREDE YAPILACAK?
    KURS ASLINDA KURSİYERLERİN EVİNDE YAPILMASI GEREK. ZİRA ÖZEL BİR DERS BU. ANCAK UYGUN OLMAMA DURUMU VARSA BİR CAFEDE OTURARAK, ARA ARA GEZEREK, ÇEKİMLER YAPARAK EĞİTİM VERİLİR. BÖYLECE ÖĞRENİLEN ŞEYLER ANINDA PEKİŞTİRİLİR VE KALICI OLMASI SAĞLANIR.

ÖĞRENCİLERDEN TALEP EDİLEN NEDİR?
    KURSU AÇMAM DURUMUNDA KENDİ ŞAHSİ MAKİNAMI GETİRECEĞİM ELBETTE. ANCAK KURSİYERİN BİR MAKİNAYA SAHİP OLMASI ŞARTTIR. BU MAKİNA D-SLR OLURSA ELBETTE EN İYİSİ. ANCAK D-SLR LİKE DA OLABİLİR. GELİŞMİŞ KOMPAKT(MANUEL MODLARA İZİN VEREN MAKİNA DİYEBİLİRİZ) İLE DE KATILMAK İSTEYEN OLURSA ONA DA YOK DEMEM SONUÇTA ÜCRETİ VERİLECEK ANCAK EN VERİMLİ ŞEKİLDE BİR D-SLR VEYA D-SLR LİKE İLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. TABİ DİĞER EK EKİPMANLARIN DA OLMASI FAYDANIZA OLACAKTIR OLACAKTIR(TRİPOD, TELE, PRİME LENS VEYA LENSLER, YEDEK HAFIZA KARTI, YEDEK BATARYA GİBİ VS EKİPMANLAR). ADOBE PHOTOSHOP EĞİTİMİ İÇİNSE BİR ADET LAPTOP VEYA NETBOOK'A İHTİYAÇ OLACAKTIR.(ŞAHSİ LAPTOBUM YADA NETBOOK'UM ŞUANDA BULUNMAMAKTADIR) EĞER EVDE PHOTOSHOP EĞİTİMİ VERİLECEKSE MASAÜSTÜ PC YETERLİDİR.

ÜCRET?
    YUKARDA BELİRTTİĞİM ÜCRET VE AÇIKLAMALAR GEÇERLİDİR. KURSA KATILMAK İSTEYENLER BAŞLAMADAN EN AZ 15 GÜN ÖNCE YUKARDA BELİRTİLEN ÜCRETİN %10'NUNU ÖDER VE KURSİYERİN BELİRTTİĞİ GÜNLER ONA AYRILIR. KURSUN BAŞLAMASINA 5 GÜN KALA DA ÜCRETİN GERİ KALAN KISMI ÖDENİR.

PEKİ YA KURS AÇILMAZSA?
    KURS AÇILMAZSA VERDİĞİNİZ ÜCRET YANMAYACAK, AYNEN İADE EDİLECEKTİR. DAHA ÖNCE KİMSEYİ MADDİ BAKIMDAN MAĞDUR ETMEDİM, BUNDAN SONRA DA EDECEK DEĞİLİM. ZATEN REFERANSLARIM MEVCUTTUR.

KURSA KİMLER KATILABİLİR?
    BU KONUDA BİR SINIR YOK, KOYMADIM... BAY, BAYAN, 7'DEN YETMİŞE BU İŞE GÖNÜL VERMEK, ÖĞRENMEK İSTEYEN İSTİSNASIZ HERKES. ZATEN FOTOĞRAFIN BİR YAŞI, CİNSİYETİ YOK. YETER Kİ ÖĞRENMEK İSTEYİN.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 7 Haziran 2010; 19:52:08 >

• Merhaba hocam,

Ben böyle bir eğitim almayı düşünüyordum zaten ama fiyatlar tek başıma karşılamam için epey yüksek. Eğer 1-2 arkadaşımı ikna edebilirsem katılmak isterim fakat bu konuda neden sizi tercih etmemiz gerektiği konusunda bikaç referans (çektiğiniz fotoğraflar, eğitim verdiğiniz kişiler) verebilir misiniz? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbozkurt

Merhaba hocam,

Ben böyle bir eğitim almayı düşünüyordum zaten ama fiyatlar tek başıma karşılamam için epey yüksek. Eğer 1-2 arkadaşımı ikna edebilirsem katılmak isterim fakat bu konuda neden sizi tercih etmemiz gerektiği konusunda bikaç referans (çektiğiniz fotoğraflar, eğitim verdiğiniz kişiler) verebilir misiniz? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

beni neden tercih etmelisiniz.. aslında pek düşünmedim bu konuyu zira fotoğraf kısmında yeterince tanınan, bilinen biriyim.. gerek teknik, gerekse teorik bilgim bulunmakta.. zaten bu konuda eğitim de aldım.. ki aldığım eğitim 4 yıllık fakülte eğitimi eşdeğeri, hızlandırılmış eğitimdir. bunun yanında zaten kameramanım. yani bilmediğim birşey öğretmeyeceğim sizlere.. çektiğim fotoğrafların kimisini aşağıya ekliyorumda bu bir seçim meselesi olmamalı. zira fotoğrafın iyisi/kötüsü kişiden kişiye değişebilen bir konu. ben size fotoğrafın teknik yönünü öğreteceğim. sonrası size kalacak. yani nasıl çekmeniz gerektiğiniz öğreteceğim, nasıl çekeceğinizse size kalmış bir konu. ben doğruyu/yanlışınızı göstereceğim, söyleyeceğim. estetik anlayışınız, düşünce tarzınız, nasıl çekmek istediğiniz sizde biten birşey. bir yere 1000 fotoğrafçı toplansa 1-2si hariç hepsi farklı çeker.. tarih boyunca böyleydi bundan sonra da böyle olacak.. daha önce kimseye eğitim vermedim zira böyle bir niyetim dün geceye kadar yoktu. gece aniden düşündüm ve böyle bir karara vardım. ben biliyorsam herkes, bilsin öğrensin istedim. sonuç olarak böyle bir konu açtım.

çektiğim birçok fotoğraftan kimisi aşağıda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 26 Nisan 2010; 19:08:59 >

• Wallaha dostum muhteşem bi fikir Tebrik ediyorum vaktim olsa hiç kaçırmaz katılırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EX_PRO

Wallaha dostum muhteşem bi fikir Tebrik ediyorum vaktim olsa hiç kaçırmaz katılırdım

teşekkür ederim hocam.. dilersen görüşür günleri bir şekilde uydururuz.. full tam gün olacak diye bir kaide yok.. ama böylesi daha makbul olur diye o şekilde kurs vermek istedim..
  • Veysel bu işi profesyonelce yapmış,medyada sektöründe çalışmış,teknik konularda bilgili bi arkadaşımız.
    Kursiyerlerinin kendisinden memnun kalcağına eminim.Bende Veysel arkadaşımı desteklemek adına forumdaki imzalarıma bu ilanı ekliycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

Veysel bu işi profesyonelce yapmış,medyada sektöründe çalışmış,teknik konularda bilgili bi arkadaşımız.
    Kursiyerlerinin kendisinden memnun kalcağına eminim.Bende Veysel arkadaşımı desteklemek adına forumdaki imzalarıma bu ilanı ekliycem

çok sağol güney
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir kurs özellikle benim gibi yeni başlayanlar için harika olacaktır.
    Lakin şu an bir DSLR-Like alabilmek için çırpınanlar(evet evet yine benim gibi) sadece başarılar dileyebilir
    Kolay gelsin hocam
  • Fiyat konusunda bence kimsenin kuru gürültü yapmasına gerek yok.
    Belli ki adamın işi bu ve fiyatı da bu. Giden gider gitmeyen gitmez. Ben de gitmem, gidemem o ayrı mesele. Takip ettiğim kadarıyla Photo_canon1 işinin ehli ve insanlara yardımcı olan çalışan bir üye. Kendini satmaya çalışan çok üye gördüm 2004'den beri. Onlardan olmadığı aşikar...

Fotoğraf bence başta kabiliyet işi, eğitim teknik sonraki aşama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öSCi

Fiyat konusunda bence kimsenin kuru gürültü yapmasına gerek yok.
    Belli ki adamın işi bu ve fiyatı da bu. Giden gider gitmeyen gitmez. Ben de gitmem, gidemem o ayrı mesele. Takip ettiğim kadarıyla Photo_canon1 işinin ehli ve insanlara yardımcı olan çalışan bir üye. Kendini satmaya çalışan çok üye gördüm 2004'den beri. Onlardan olmadığı aşikar...

Fotoğraf bence başta kabiliyet işi, eğitim teknik sonraki aşama.

@öSCi yorumun ve övgülerin için gönülden teşekkür ederim.. fotoğraf elbette kabiliyet işi.. ancak birşeyi öğrenmeden, tekniğini, kurallarını, neyin ne olduğunu, nasıl uygulanacağını bilmeden bu yetenek açığa çıkmaz.. öğrendikten sonraki safhadır, kabiliyeti, yeteneği ortaya koymak, çıkarmak

• 2 gün önce baldızım ankarada gazi ünv. foto. kursuna katıldı 3 yada 6 ay sürecek bi kurs haftada 3 gün 3er saatlik bi kursmuş ve 3-6 ay tam aklımda kalmadı sorup ogrenırım toplamda 10 tl kurs bedeli sizinde dediğiniz gibi dşarda uygulama fln da yapılacakmış tabiki dışarı cıktıklarında masraf kendine olacak benim anlamadığım şu burda 10 tl ye 3-6 ay verilen kursda sizin öğreteceğiniz şeyler ogretileyecekmi belki bilginiz vardır diye soruyorum cunku ciddi şekilde bende düşündüm 10 tl komik bi rakam cunku nedir ne değildir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

not:konu gecti baldızımla muhabbet ederken yüzeysel sordum sadece teferrutatını net bilmiyorum ama isteyen olursa net öğrenir yazarım buraya amacım siz pahalı fln demiyorum sadece sizin verdiğiniz eğitimlegazi unv. verdiği eğitim arasındaki farkı soruyorum net sormadığım için yazdım bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

2 gün önce baldızım ankarada gazi ünv. foto. kursuna katıldı 3 yada 6 ay sürecek bi kurs haftada 3 gün 3er saatlik bi kursmuş ve 3-6 ay tam aklımda kalmadı sorup ogrenırım toplamda 10 tl kurs bedeli sizinde dediğiniz gibi dşarda uygulama fln da yapılacakmış tabiki dışarı cıktıklarında masraf kendine olacak benim anlamadığım şu burda 10 tl ye 3-6 ay verilen kursda sizin öğreteceğiniz şeyler ogretileyecekmi belki bilginiz vardır diye soruyorum cunku ciddi şekilde bende düşündüm 10 tl komik bi rakam cunku nedir ne değildir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

not:konu gecti baldızımla muhabbet ederken yüzeysel sordum sadece teferrutatını net bilmiyorum ama isteyen olursa net öğrenir yazarım buraya amacım siz pahalı fln demiyorum sadece sizin verdiğiniz eğitimlegazi unv. verdiği eğitim arasındaki farkı soruyorum net sormadığım için yazdım bunları

gazide kimin verdiğine bağlı.. kıytırıktan bişeyse ben çok daha fazlasını verebilirim elbette.. ama 10 lira gerçekten çok komik bir rakam.. araştırıp sor.. eğer öyleyse ve gerçekten kurs da hoca da iyiyse oraya git.. ne diyeyim.. ama fotoğraf klübünün vs verdiği kurssa ben daha fazlasını verebilirim elbette.. dediğim gibi fark "özel ders" gibi bir kurs vermek istemem.. yoksa yazardım 100 lira 20-30 kişi köşeyi dönerdim..

• bilgilendirme için teşekkürler yarın detaylı olarak öğreyim bakalım kim verecekmiş kursu aslı astarı nedir işin
  • hocam 1. gün 2. gün ve 3. günü aradan çıkarsak ben 4. gün katılsam bi mahsuru olurmu

şaka bir yana fotoğraf çekme eğitimi almam şart foto makinem var d60 ama adam akıllı foto çekemiyorum. haziran ayı gelsinde bakalım kısmet bu arada fikir için tebrikler. güzel fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miquel

hocam 1. gün 2. gün ve 3. günü aradan çıkarsak ben 4. gün katılsam bi mahsuru olurmu

şaka bir yana fotoğraf çekme eğitimi almam şart foto makinem var d60 ama adam akıllı foto çekemiyorum. haziran ayı gelsinde bakalım kısmet bu arada fikir için tebrikler. güzel fikir.

4. gün olur veya olmaz bilinmez ki hocam

haziran geldiğinde pm veya msn yoluyla ulaşabilirsin.. gerçi o zamanlar önce zaten açıp açmayacağım kesinlik kazanacak..

• Veysel abiyi tanırım bana çok yardımcı oldu sorularıma herzamna cevap verdi teknik konuda çok bilgili eminimki çok kaliteli bi kurs olucaktır katılıcak herkeze başarılar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxiJeaN

Veysel abiyi tanırım bana çok yardımcı oldu sorularıma herzamna cevap verdi teknik konuda çok bilgili eminimki çok kaliteli bi kurs olucaktır katılıcak herkeze başarılar dilerim..

eyv kardeşim.. sağol
  • Vayy kardeşim ders veriyomuş yakışır :) Dış çekimleri istanbulda yaparsan eğer bende katılabilirim hem kalabalıkta tadı çıkar hemde bildiğim şeyleri paylaşır bilmediklerimi öğrenirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overhaulin

Vayy kardeşim ders veriyomuş yakışır :) Dış çekimleri istanbulda yaparsan eğer bende katılabilirim hem kalabalıkta tadı çıkar hemde bildiğim şeyleri paylaşır bilmediklerimi öğrenirim..

teşekkür ederim.. kursu alacak kişi yada kişiler ist'de olursa zaten dış çekimde ist'de oalcaktır.. çekim yeri hangi şehirdeyse orada.. ama olurda kursu tekirdağda verdik ama istanbulda dış çekim yapalım diyen olursa elbette ona da yok demem.. bunun gibi çevre illerde dış çekim yapmaya ben sıcak bakarım.. mesela ankarada kurs veriyorum ama boluda da dış çekime gidebiliriz günübirlik.. gibi gibi

• Kolay gelsin Veysel Hocam..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.