Şimdi Ara

Fotoğrafçılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 9. sınıfa gidiyorum ama hala mesleğimi seçmedim. Fotoğrafçılık üzerine bişeyler okumak istiyorum. Çünkü başka ilgi duyduğum bişey yok. Ama bi yandan fotoğrafcılığın bana bi gelir getireceğini düşünmüyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler :)

• Fotoğrafçılık tabiki bir gelir kapısıdır.Dükkanınızı açıp şipşakçı olabilirsiniz.Sanatsal yönünüz yüksekse çekimci olarak çalışabilirsiniz.Düğünde foto çekersiniz,evlenenlerin fotosunu çekersiniz.Hatta instagramda takipçi edinip fenomen olabilirsiniz.Yani herşey olabilir.size bağlı birşey.
    Yaşınız ufak ve bir dslr sizi bütçe ve fiziksel olarak zorlayabilir, 250-450 aralığındaki bir dslr-like alıp kendinizi geliştirebilirsiniz.makineye hakim olmak,kare bilginizi geliştirmek zamanla iyileşen bir süreçtir ve pratik gerektirir.ama şunu bilin ki hiçbir sanatcı sanatını ortaya koyarak başarılı olamaz.ortaya koyduğu sanat,biriniminin yansımasınıdr.bu yüzden kitap okumalı,filmler izlemeli,mümkün olduğunca kendini geliştirmelisin ve bir yandan da fotoğraf çekebilirsin.Olaya uzak olabilirsin,ama telefonunu kullanarak da birçok şey yapabiliceğine eminim.
    http://www.youtube.com/results?search_query=pro+photographer+cheap+camera+challenge
    bu başlıktaki videoları izleyerek ilham edinebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: oydzz53

Merhabalar. 9. sınıfa gidiyorum ama hala mesleğimi seçmedim. Fotoğrafçılık üzerine bişeyler okumak istiyorum. Çünkü başka ilgi duyduğum bişey yok. Ama bi yandan fotoğrafcılığın bana bi gelir getireceğini düşünmüyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler :)

Fotoğrafcılık zor zanaat, ülkemizde çok iyi paralar kazandıran bir meslekte değil. Üstelik fotoğrafcılıgın yanında çok iyi Ps kullanmanızda şart

Tavsiyem gidip fotoğraf stüdyosu olan kişilerle röpörtaj yapın, kimin evi var kimin yazlığı var, ne kadar kazanıyorlar, zorlukları ne keyif veren yanları ne?.

Ve en önemlisi siz hayattan neler bekliyorsunuz önce bunların sorularına cevap arayın.

• Öncelikle cevaplarınız için cok teşekkür ederim. Nikon D3100 DSLR makinem var. Ufak tefek bişeyler çekiyorum fakat okul yoğun olduğu için şimdilerde elime bile alamıyorum makineyi. En kısa zamanda mesleğime karar vermem gerek sizin tavsiye edebileceğiniz meslekler varmı ? Sayısalım iyi, ezberim kötü. Nolur yardımcı olun bana

Orijinalden alıntı: oydzz53

Öncelikle cevaplarınız için cok teşekkür ederim. Nikon D3100 DSLR makinem var. Ufak tefek bişeyler çekiyorum fakat okul yoğun olduğu için şimdilerde elime bile alamıyorum makineyi. En kısa zamanda mesleğime karar vermem gerek sizin tavsiye edebileceğiniz meslekler varmı ? Sayısalım iyi, ezberim kötü. Nolur yardımcı olun bana

ba kardeşim ben inşaat mühendisliği okuyorum ve sanada kesinlikle tavsiye ederim üniversitede daha iyi anlıyosun bunu benımde sayısalım ıyı sozelım kotudur besbellıydı muhendıs olacagım yanı edebiyattan lise boyunca nefret ettim lise bitti birtakım olaylardan sonra içimde eddebiyat sevgisi belirdi sonra muzık sanatsal seyler vs yanı sen asıl alanına yoneldıgınde sureklı o mecra ıle ugrasacagından fotograf cekımı gıbı bu aktıvıteler senın hobın olursa daha basarılı olursun cunku hem ıstedıgın meslegı yaparken dıger bır yandan cogu kımsenın okulunu okuyup yapamadıgı seyı sen hobı olarak yaparsan kendıne olan guvenın ve calısma ıstegın artar,sadece oncelıklerını dogru belırle, Allah kolaylıklar versın

• Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanç olarak bakarsan baskı altında çekersin. Hobi olarak bakarsan görünmeyeni görürsün . Ben bir mühendisim boş zamanlarımda fotoğraf çekimleri yapıyorum amatör olarak. Sergilenen fotoğrafım bile var:)

BAŞARILAR

Fotoğrafları istersen inceleyebilirsin :www.fatih-aydin.com
     Fotoğrafçılık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amatör Çekimlerim..
    12 yıl önce açıldı
    Amatör Fotoğraflarım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler fotograflariniz basarili :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.