Şimdi Ara

Fotografçılığa başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha eski gibi görünen forograflar çekmek istiyorum.
    Matrix 1 filmindeki gibi kareler yakalamak istiyorum. Kasvetli olması benim için önemli.
    Analoglar ve eski makineler daha sevimli geliyor.
    450tl ye kadar harcama yapabilirim.
    Şu tarz fotograflar çekmek istiyorum. [Fotograftaki adama takılmayın. Arkada kalan bina vb. eski görüntüler almak istiyorum. ]
    https://i.ytimg.com/vi/ggFKLxAQBbc/maxresdefault.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 20 Aralık 2015; 14:23:02 >

• Bütçenizi arttırabilme imkanınız olursa, daha bir model ve başlangıç için kaliteli bir cihaz sahibi olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen.Ra

Bütçenizi arttırabilme imkanınız olursa, daha bir model ve başlangıç için kaliteli bir cihaz sahibi olabilirsiniz.

Alayım tavsiyelerinizi
  • retro tarzı fotoğraflar çekmek için illa analog makine almaya gerek yok. dijital makine alın RAW formatında çekin, sonra o fotoğrafı lightroom vera camara RAW programında eskitilmiş fotoğraf efektleri falan var onları uygularsınız fotoğrafının aynen öyle gözükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

retro tarzı fotoğraflar çekmek için illa analog makine almaya gerek yok. dijital makine alın RAW formatında çekin, sonra o fotoğrafı lightroom vera camara RAW programında eskitilmiş fotoğraf efektleri falan var onları uygularsınız fotoğrafının aynen öyle gözükür.

Varmı böyle kaliteli fiyat/performans bişey.
    2.el de olur.
  • sahibinden de 2.el canon 450d 450tl ye satanlar var. lens ile beraber 450tl alabilirsen iyi olur işini görür. fazla yüksek iso değerlerine çıkmayacaksın RAW çekeceksin, sonra uygun programlarda düzenleyeceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Klanete başlamak istiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.