Şimdi Ara

Fotograf Makinesi Teknik Servisi Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar elimde fujifilm marka bi fotograf makinesi var ve teknik servise goturulmesi gerek.Nereye goturecegimi bilmiyorum.Ankarada bildiginiz bi yer var midir acaba?

Ben bir hayalperestim.Hayal etmeliyim ve yıldızlara uzanmalıyım, ki bir yıldıza yetişemesem bile bir avuç bulut toplarım.
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis bakıyorsan fujifilm Türkiyenin sitesine bak veya fuji x serisinin konusunda yaz oradafujifilm Turkiye yetkilisi gorup cevap verebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: retkit.555

Yetkili servis bulamadıysanız ve işinin ehli birini arıyorsanız; kızılaydaki YKM'nin arka sokağında Tripod Foto var oraya götürüp Ali abiye gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz ;)

Cevap biraz gec oldu ama yine de cok tesekkur ederim.Internetten arastirdim,gama is merkezinde bir yere biraktim.Isparta`da 300 tl istediler tamir masrafi icin ben 175`e yaptirdim. :)

Ben bir hayalperestim.Hayal etmeliyim ve yıldızlara uzanmalıyım, ki bir yıldıza yetişemesem bile bir avuç bulut toplarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.