Şimdi Ara

Fotoğraf makinesi neye göre alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotoğraf makinelerin den anlamadığım için bu konuyu açtım 300-350 lira bir bütçem var buna göre hangi fotoğraf makinesi(örnek verirseniz sevinirim) neye göre alınır cevaplarsanız sevinirim...

• Kendinize göre alınır. Öncelik belirttiğiniz gibi bu iş için ayırabileceğiniz bütçenizdir. Sonra ilginiz ve bilginize göre makinanın full otomatik modlardan ibaret olması mı yoksa ben az biraz enstantane, diyafram ayarı bilirim bu ayarlara imkan veren bir makina olsun, makinaya hükmedebiliyim, her şeyi o istediği gibi değil ben istediğim gibi çekebileyim derseniz bunlara göre bir makina alırsınız. Bundan sonra bu belirttiğiniz durumları belirttiğiniz fiyata iyi yapan model aranır...
  • jiddi hocamın dediği gibi "ihtiyacım ne?" sorusuna göre alınır. Ama behsettiğiniz bütçeye çok kafa karıştırıcı model kıyaslamalarına gerek yok.
  • Ben de yeni konu acmadan burda soriyim dedim. Kiz arkadasimla yaza dogru ortak bir makine almak istiyoruz butcemiz maximum 500. Yaz tatilini fotograflayalim istedik. Bu islerden pek anlamam. Biraz arastirma yaparak ogrenicem. Simdiye kadar sadece dijital fotograf makinesi kullandim. Goruntu kalitesi bilgisayara aktarinca bozulmayacak sekilde olan, mumkunse tasimasi kolay, bizi fazla ugrastirmayacak bir makine ariyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: eksik yazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knoxville_35 -- 11 Şubat 2013; 1:10:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • knoxville_35 arkadaşında dediği gibi tatillerde filan kullanabileceğim güzel fotoğraf çeken pc ye atmadıgım zaman görüntü kalitesi düşmeyecek,fotoğraf çekerken el titremesi durum da fotoğrafın kötü çıkmamasını(fotoğrafın titremesi) sağlayan bir makina bu bütçeyle hangi makine uygun olur bana ?
  • Bütçesi kısıtlı olanlar da bence üst düzey makinelerin 2. ellerine bakabilirler. Hastalık derecesinde temiz kullanılan makineler var. Gerek kompakt gerek, slr gerekse slr benzeri makineler alınabilir. makine seçiminde inceleme sitelerinin testlerine göre karar vermek satıcıların önerilerinden daha iyidir. Önce piyasaya çıkıp teknoloji marketlerde bütçeye göre makineleri inceleyip sonra internetten incelemelerine bakarak daha rahat karar verebilir burada da sorabilirsiniz. Marka düşkünlüğü, fiziksel görünüm, bütçe, ek özellikler (örneğin kendi özel pili mi yoksa standart kalem pil mi gibi) çeşitli konular var. 2. el konusunu es geçmeyin derim. Yerine göre heves edip alan birinden ihtiyaçlarını karşılamadığı için 500 tl ye aldığı garantisi devam eden sıfır ayarında makineyi 300-400 tl ye geri alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 11 Şubat 2013; 13:53:34 >
  • arkadaşım aydınlattığın için saol peki dediğin gibi ikinci el fotoğraf makinelerini nereden alabilirim (internet dışında ankarada oturuyorum) bir de şu tam sana göre diye düşündüğünüz makineler varsa eğer linkini gönderirseniz sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahibinden . com sitesinde bulabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafçılık ile ilgili Türk sitelerinde de 2. el kısımları oluyor. İlk verdiğim adrese bakın oradan kendi bütçenize söre inceleyip ilan linkleri ile danışabilirsiniz burada. İlan sayısı o kadar çok ki sizin bakmanız daha sağlıklı olur. Bu forumda da 2. el kısmında fotoğrafçılık ile ilgili ilanlar mevcut.
  • cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Hocam, Fotoğraf makinesi bütçeye göre alınır.

Kafanı sağa sola takma. Bütçeni belirle ve deklenşörüne bas .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waspistool -- 14 Şubat 2013; 2:00:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.