Merhabalar geçen ay aldığım canon markalı fotoğraf makinemi düşürdüm. Lens bozulmuş diyor ve açarken katır kutur ses çıkıyor kapatırkende aynı şekilde ve normal tutuşla açarsam içindeki lens başka yere bakıyor ama masanın üzerine yatırıp açarsam normal eskisi gibi oluyor. Sizce garanti bunu kabul eder mi? Tamir edilme olasılığı var mıdır?
Erkayalar buna %100 kullanıcı hatası + makine fiyatı kadar masraf çıkarır. Yetkili servislere fiyat alın, ayrıca esnaf servislerden de fiyat alın öyle adım atın. Sirkeci Hayyam pasajında hayyam foto teknik bakabilir belki mesela. Tabii dediğim gibi fiyat alın her yerden. Geçmiş olsun.
Şöyle bir araştırma yaptımda benim gibi başına gelmiş kişilerden alet için 150 tl hatta bir o fotograf makinesi kadar para istemişler. Galiba yatay şeklinde açıcam fotoğraf makinesini daha yeni almıştım harbiden soğudum bu işten şimdiden :) Garanti de kabul etmiyormuş. Teşekkür ederim galiba dediğinizi yapacagım.. :(
geçmiş olun kesinlikle kullanıcı hatası diycekler ve sanırım artık erkayalar bakmıyor şuan bi iyice öğrenmenizi tavsiye ederim distribütörü değişti çünkü canonun size tavsiyem hayyam pasajına götürmeniz ordaki teknik servizlere sormanız çok daha ucuza yaptırırsınız.
bardak kesmez diye düşündüm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme